💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 492
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 035
И,кое ще е зрелищно? Катя ще се разхожда по бавно от колкото се разхожда с Гуруто.Йо,като Ивайло.
Лазаринов,защо си го пазят толкова?
И защо да не го пазят? На този етап от играта няма никакво значение, че не се бил справил на 100% на някоя битка. На плуването на тази игра беше много по-добър от Чудо или Ники, че дори и Катя.  Дори да загубят следващите 2 седмици ще номинират Катя, Йо или в краен случай Ники и така коалицията им ще се запази.
Плюс това е много по-добре да елеминират сестрите, защото отдавна се видя как играят. А и днес се видя, че на битките с плуване Йоанна не е давала всичко от себе си и се е опитвала да саботира ловците.

# 1 036
Днес разбрахме, че Катя е най-некомлексния играч, а Йоанна е глупава. По-комплексните щяха за малко да се удавят. Ако рибарите паднат утре,  Боби със сигурност ще гласува за Йоанна, но кой друг ще го направи?
Милен,Лазаринов и Николай според мен.

# 1 037
Днес разбрахме, че Катя е най-некомлексния играч, а Йоанна е глупава. По-комплексните щяха за малко да се удавят. Ако рибарите паднат утре,  Боби със сигурност ще гласува за Йоанна, но кой друг ще го направи?

И всички останали, според мен.

Хайде вече да се обединяват тия племена, че не мога да ги гледам Жътрварите нахилени като зелки. Не го заслужават заради дребните си душици.

# 1 038
  • IT
Чудомир защо мълча през цялото време докато бяха старите Рибари? Да не говорим, че докато Николай я обиждаше той стоеше и мълчеше и се подсмихваше. Пак казвам неприятна ми е, но тя може да замени и двамата Николаевци.

# 1 039
Аз ви казах, че има нещо гадно в Боби. Донякъде е прав, но Йоанна не е глупава.
И на мен ми писна да си държат Лазаринката, който е най-слабият играч и от двете племена. Дори и на плуване не е нищо особено, в нищо не е силен.

# 1 040
  • London
Това не беше честно предимство. Rage Не беше като една допълнителна точка от общо 8 например, а на практика половин пъзел.
Трябваше примерно едно парче вече да им е на брега и да плуват един път по-малко.
Склонна съм да се съглася...

# 1 041
  • София

Възможно е всеки един от останалите. Истината е, че в момента те са много по-близки с Ники и Чудо, отколкото с Йоана. Тези хора ще гласуват с тях и няма причина да ги гонят, въпреки че не са ловци. Нито Тошко, нито Ваня ще им се разсърдят особено.

Номерът е, че елиминират ли една от сестрите, според мен ще си набият прът в собственото колело. Другата ще иска да отмъсти, а без тях двете, ще увиснат с пъзелите. Може би Йо отпада, а Катя бива открадната от Жътварите? И падението им е в кърпа вързано.

# 1 042
Може да е имала някакво лично неразположение.То и във филмите,най добрите пирати по някога ги пердашат яко.Лазаринов и в старото си племе,не блестеше с нищо.

# 1 043
  • IT
Аз ви казах, че има нещо гадно в Боби. Донякъде е прав, но Йоанна не е глупава.
И на мен ми писна да си държат Лазаринката, който е най-слабият играч и от двете племена. Дори и на плуване не е нищо особено, в нищо не е силен.

Певецът, го кръстих аз. Сега в сторитата пее 😂освен, че дава съвети 😂

# 1 044
Много се надявам и утре да паднат рибарите и най-накрая да видим двубой между сестрите. Това със сигурност ще е зрелищно.

Зрелищно, глупости. Ще е поредната доза латино сапунка.

А Борислав продължава да ми бие на гнило. Има нещо много черно в този човек. Евала, че хваща на Йоанка спатиите, но все повече от него започват да струят надменност и зле прикрито презрение.

Лазаринката го пазят за вот. Няма нищо учудващо.
То  и това ще е зрелищно. Най-много да си изреват и да си тръгнат и двете. А за мен това е най-добрия вариант.
Според мен съжителството със сестрите му се отразява негативно на Боби. Но може и просто да е такъв, не се знае. Може по-нататък да се разбере.

За мен Лазаринов не от най-добрите играчи, защото му липсва издръжливост. Но със сигурност не е слаб. Има си силните страни. И се надявам да го видя на финалния етап.

# 1 045
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Тия двете даже и на снимка не искам да ги гледам....Само при мисълта, че евентуално може и да продумат и изпадам в див ужас....Катето като не и дадат дозата дудне непрекъснато, криви се изпада в кризи, онова Йелското само реве и плете интриги....Чудя им се на  мъжОвете как ги издържат....аз да съм ги метнала в реката одма...
Много ме натоварват...

# 1 046
Бен Гън, гледах промото и дадоха как Катя отплава в някоя далечна посока. Нарочно? Саботаж? :о
Може да ѝ е писнало и е отплавала към Бургас..

# 1 047
На теория сега вече ( две седмици до обединение ) е момента за елиминиране на много силни играчи и "пазене" на по-слабите, но част от коалиция.

# 1 048
  • London
Йо да не би да намеква пак за саботаж утре? :о
Ама много ясно и аз бих саботирала, ако ме номинират.....особено, ако има шанс да съм срещу Лазаринов или Николай, но те може и да ги прецакат и да я изпратят срещу Йо.

# 1 049
  • София
Ако наистина има двубой сестрите - дано Йоанна да отпадне , но надали....

Но ако Майонезата е номиниран утре , то 100% той е пътник , знам го и без спойлер и на всички им е ясно , че двамата Н. Са кръгли 0 пред сестрите.
Ако някой има спойлер, да го дава, моля! Joy

Общи условия

Активация на акаунт