💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 79 015
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 410
Този рев на Йо е много подвежащ сигурно е ревала че не е успяла да вземе предимство за сестра й сигурен съм че е така ясно е утре Ники си тръгва

# 1 411
Утре на 99% си отива Николай. Другата седмица Чудомир ще е на пангара и най-вероятно той ще е следващия напуснал. Очаквам следващата седмица да е пълна скука.

# 1 412
Пъзелът утре не е ли същият като този, на който Лазаринов победи Елена? Ако е така, то щеше да е майтап да е номиниран и да му се падне пак. А, чакайте, това вече го гледахме с Ваня в главната роля. Simple Smile

# 1 413
  • София
Според мен Йоанна ще си реже вените, защото е загубила съюзническата битка.

# 1 414
  • Бургас
Победилият печели имунитет и няма да го номинират в следващата седмица и следователно остава на финала!
мисля че още е рано, ако падна рибарите и другата седмица остават 4 на 4

# 1 415
За мен утре печели Катя. Йоана реве щото не е спечелила предимство като съюзник. Обединението ще е в понеделник. Ралица почти го каза.
А имунитет се печели на капитанска битка. Няма логика да се даде имунитет на оцелял от елиминация.

# 1 416
  • София
Е, как ще е ясно какво ще стане? Досега не сме гледали Ники на пъзел, може преди това да натрупа преднина, мъж е все пак. За мен е 50 на 50, хайде все пак ако трябва да залагам 55 на 45 за Катя, защото има опит вече от такива битки и е по-претръпнала.
За мен Ники е по-опасен съперник от Лазаринов.

Първо, Екатерина е фурия на пъзелите. Второ, пъзелът е сложен (петолъчката) и няма как Никито изобщо да го нареди според мен. Свирен мач.

# 1 417
Пъзелът утре не е ли същият като този, на който Лазаринов победи Елена? Ако е така, то щеше да е майтап да е номиниран и да му се падне пак. А, чакайте, това вече го гледахме с Ваня в главната роля. Simple Smile
Това май ще е съюзническата.. Е, вероятно ще е само самият пъзел, а не цялата игра.

# 1 418
Ако съдим от вечно подвеждащите кадри ... рева на Йоанка , ясно е какво ще става 😛

# 1 419
  • София
Ясен е замисълът на продукцията - НЕ може да си позволи да допусне Катя да падне от Ники утре.
Ще си чакаме сестринския дуел,   ама не знаем кога ще е.

# 1 420
Боби и Милен си оставиха,лесния Лазаринов за после.Фалшива солидарност.

# 1 421
Че кога имунитет се е печелил на капитанска битка?
Промотата спойлват много. А продукцията няма да позволи Катето да си тръгне сега.

# 1 422
Аз не разбирам защо смятате че Йо е постъпила глупаво. Според мен постъпи доста умно. Запази си защитата от ловците и номинира по рухналия психически демотивиран Николай.

# 1 423
Милен и Боби са много зле, а в началото много ги харесвах.

# 1 424
  • София
Е това е пъзелът утре (отражението в очилата):

Скрит текст:

Другия ще го редят съюзниците.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:07 от Лъвица

Общи условия

Активация на акаунт