💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 870
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 130
Как преценяваме кой най-много заслужавал?
За мен Юлиян НЕ заслужаваше.
По представянето в игрите. Спечели сумати битки и беше най-комплексния играч, изнесе предаването на гърба си. Дори във втори сезон няма някой, който да го превъзхожда.

# 2 131
Може да са си взели урок от предния сезон и сега победител да е някой, който е имал добро представяне и заслужава. А не когото подпират цял сезон или сам се скатава и с нищо не изпъква. Но пък през цялото време гледаме турска сапунка с 2 усойници в главните роли, така че и аз вече не очаквам финалът да ми хареса. Дори се подготвям да бъда крайно разочарована (ако спечели някоя от сестрите или Боби например).
Все още тая надежда крайният победител да е Ваня и ще съм много доволна, ако е тя.

# 2 132
Как преценяваме кой най-много заслужавал?
За мен Юлиян НЕ заслужаваше.
И зa мен.
То всъщност е трудно да се определи еднозначно кой заслужава, а и не е толкова важно. Хубаво е да се гледат игрите, цялото предаване, победителят изобщо не ми е важен

# 2 133
Точно затова финалът на този тип състезания не трябва да се решава по любов, а в игра. Който заслужава, си печели игрите. Юлиян миналия сезон беше превъртял играта още в средата на състезанието. Но Тупаревци просто не го харесваха и му спретнаха вот. Така че и тази година ще спечели някой, когото харесват и вече ни го рекламират като победител, представяйки го само в добра светлина. Засега Ваня, Милен, Любо, Джери и Йоана най-много пасват на това, като Ваня води убедително.

# 2 134
  • Вестерос
Цитат
Спечели сумати битки
ThinkingRolling Eyes

Само за елиминации:

Юлиян е елиминирал 3-ма- Александър, Стоян и Венцислава.

Амелия-Мира също елиминира 3-ма!

Катя за сега е елиминирала 2-ма. Другите са с по 1.

# 2 135
Е, да де, ама ако спечели в игра, ще почнат пък да се пускат разни слухове, че играта била нагласен, преигравана, направена така, че да победи еди кой си.... Угодия няма Simple Smile

# 2 136
  • Вестерос
Затова трябва да е игра на живо и до там.

Както във фермата играят на живо.

# 2 137
Не виждам база за сравнение между Стоян и Александър от миналия сезон и победите на Катя - срещу Алекс, който сам си пречеше да стои прав и другата ѝ победа - срещу вятъра, докато Ники лежа.

# 2 138
  • София
Трябва само едно плуване и Йоанна е отсвирила всички, включително и мъжете.
Обаче от жените ми е най неприятна.
За Катето или Ваня съм.
И аз !

# 2 139
Цитат
Спечели сумати битки
:
Скрит текст:
Само за елиминации:

Юлиян е елиминирал 3-ма- Александър, Стоян и Венцислава.

Амелия-Мира също елиминира 3-ма!

Катя за сега е елиминирала 2-ма. Другите са с по 1.
Не говоря само за елиминационните, ами и за отборните битки, в които благодарение на него племето му печелеше. Дори и тези, които не го харесваха признаха, че бе най-добрият играч.
И нека не сравняваме Юлиян с Екатерина.Joy В първия дуел Александър я превъзхождаше през цялото време и тя спечели буквално за броени секунди. Във  втория дуел спечели след отказване на противника. Добра е единствено в пъзелите и ако трябва да виси. Simple Smile

# 2 140
Продукцията не показва Йоанна само в добра светлина. Или просто аз я виждам що за отвратителен човек е.
Тя пък Катя щото елиминира едни силни-силни играчи. Дори Сашето беше с предимство до едно време, но сам се закопа. А Ники се отказа да играе. Не че имаха шанс - за продукцията беше важно точно Алекс и Ники да си тръгнат, как ще изритат Катя на този етап, абсурд.
От предаването представят в добра светлина Ваня, Джери, Милен, Любо, Чудомир.

# 2 141
  • Вестерос
Аз не сравнявам Юлиян с Катя.

Катя я включих, защото е единствената с две победи в този сезон.

Показвам, че Юлиян има точно три спечелени елиминации. Амелия-Мира също. Това не са "сумати битки"

За капитански битки няма статистика в уикипедия. За да сравним колко точно има спечелени Юлиян.

А за отборни битки е много трудно да се каже, че се дължат само на него спечелването им.

Не казвам, че не беше добър играч. Но това прехласване ми идва в повечко от мин. година още.

# 2 142
Madison, благодаря за отговора.)) За съжаление нито испански, нито гръцки разбирам.

Игрите на колумбийците, които сте постнали, са действително на друго ниво, но така като нямам отношение към никого и не могат да ме развълнуват. Stuck Out Tongue Winking Eye

При нас проблемът не е, че са по-прости игрите, а че са режисирани и нагласени. И за капак неясни и различни правила при различни играчи.

Как да прогнозира човек за другата седмица, като не знае продукцията кое племе е решила да побутва - пъзели или плуване ще дават?

# 2 143
Юлиан е много добър играч ама много добър. От сегашните не знам кой дори се доближава до него

# 2 144
Факт е обаче, че две седмици преди финала няма голямо вълнение за това, кой ще бъде победител. И това е заради продукцията, заради множеството им гафове и циркове.

Аз лично имам фаворити, харесвам формата като такъв. Но ми липса заряда, който го имаше миналия сезон по това време. А заряд нямам, не защото има сценарий, а защото е нескопосано превъплътен в сериала този сценарий.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 00:30 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт