💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 856
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 115
Кой мислите, че ще отпадне другата седмица?

# 2 116
  • Sunshine state
Ами нямам предположения кой ще отпадне, но имам желания - една от сестрите. 😆

# 2 117
Ами нямам предположения кой ще отпадне, но имам желания - една от сестрите. 😆
Екатерина няма как заради имунитета.. Йоанна дано я номинират, но Ловците най-вероятно ще ударят Чудо.

# 2 118
Изобщо не ми се гледа Джери до финал. Или да ѝ залепят устата, на горката. Ако ще печели жена, дано не е Лазаринов

# 2 119
Ако ще печели жена, дано не е Лазаринов

+100000 👍👍👍😂

# 2 120
  • Испания
100 пъти предпочитам лудото Кате на финал пред жалкарчето фърси.

Всеки има своите предпочитания. Ако искам да гледам психари, няма да си пусна "Игри на волята", ама тази година е това положението.

Както писах още в самото начало, ще ги гледаме двете докрая.

# 2 121
И аз харесвам Чудо-то, но освен факта, че е огромен ,като канара и "носи тежести всякакви", не виждам в какво друго е добър.
Хм, не е като да не сме виждали такъв победител.

# 2 122
Скрит текст:
И аз харесвам Чудо-то, но освен факта, че е огромен ,като канара и "носи тежести всякакви", не виждам в какво друго е добър.
[/quote]
Хм, не е като да не сме виждали такъв победител.
[/quote]

Добрин No. 2

# 2 123
Аз пък вече предпочитам някой като Чудомир да спечели пред Йоанна или Катя. Не ги трая тези сестри, ужасни са.
Интересно ми е кой ще е следващият отпаднал. Стискам палци да е Лазаринов, но не вярвам да е той. Може пък Тодор или Вайс да си тръгне точно преди финала.

# 2 124
  • Берлин
Изгледах днес последните два епизода и ви изчетох. Изумена съм, че се правят опити да се реабилитира Майонезата като борец срещу продукцията. Абсолютен смях. Момченцето с говорни дефекти, ужасяващи претенции и потресаваща самооценка се отказа в мига на идването на ловците. Увяхна като минзухар под първа слана. Жалък отказвач, плющящ майонеза- това ми е НикитУ

# 2 125
Чудо ми е изключително флегматичен. Дори някак неестествено, като опита да се забърза. Че и в говора - няма интонация, няма нищо. Все едно чете текст без запетаи. Досущ като бавно лори. Ако не трябва да дърпа нещо или да виси отнякъде, отиде. С Лазаринов са що-годе едно ниво.

# 2 126
  • Вестерос
Аз НЕ искам на финал Лазаринов, Тодор и Вайс.
За другите съм ок!

# 2 127
Вече единствените двама от това предаване който искам да спечелят са Катето и Чудо другите са ми някак си ,антипатични!

# 2 128
Едва ли ще спечели този, който най-много заслужава. Както стана и миналия сезон. Така че нямам големи очаквания за финала. Simple Smile

# 2 129
  • Вестерос
Как преценяваме кой най-много заслужавал?
За мен Юлиян НЕ заслужаваше.

Общи условия

Активация на акаунт