💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 860
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Няма да гледам клипове от чужди предавания.
Писна ми с това чуждопоклоничество и гъзолизство.
Значи ако искаш да играеш в предаване като ИВ си прецени способностите.
И аз мога да бягам, копая, скачам, че и скандал от нищо мога да направя, но не съм добър плувец. И това стига.,. Не ми е мястото там.

# 2 101
Няма да гледам клипове от чужди предавания.
Писна ми с това чуждопоклоничество и гъзолизство.
Значи ако искаш да играеш в предаване като ИВ си прецени способностите.
И аз мога да бягам, копая, скачам, че и скандал от нищо мога да направя, но не съм добър плувец. И това стига.,. Не ми е мястото там.
А, споко. Ще те сложим при плуването на позицията на Чудо Simple Smile  все ще се справиш. Виж скандал от нищо не всеки може да направи. Това си е дарба.
Отговарям на всичко описано по горе и това е причината да пиша сега. Не ми се сърдете.

# 2 102
  • София
В чуждите формати прави впечатление, че съотборниците наблюдават битките. При нас са само водещите и играчите. Това оставя едно съмнение, че има много нагласени неща, чиято тайна трябва да се опази. А ако са повече хора, по-трудно ще се пази тайната.

# 2 103
  • София
Колумбийците са на светлинни години просто, но там и бюджета е друг и идеята за самите игри. И ние можем да направим нещо такова, но не и при този продуцент. Но не съм сигурен, че ще има добър рейтинг, ще го гледат само маниаците на такъв тип истински битки и до там. Повечето хора си обичат скандала и жълтинката.

Иначе от нашите участнички от предния и този сезон само Ваня би имала шанс, но до влизането във водата. Като каскадьор е точно за такъв тип трасета, но тя ще се удави после, така че няма смисъл. Wink

# 2 104
  • София
В чуждите формати прави впечатление, че съотборниците наблюдават битките. При нас са само водещите и играчите. Това оставя едно съмнение, че има много нагласени неща, чиято тайна трябва да се опази. А ако са повече хора, по-трудно ще се пази тайната.
Миналата година по едни време пускаха отборите да гледат битките, ама за няколко игри беше само.

# 2 105
  • София
след седмица 11:

+ Ваня
= Йоанна и Джери // Милен, Любо и Чудо
-  Вайс, Тодор, Боби и Лазаринов // Катя

При мен има само една промяна в симпатиите. Любо заменя на равното Бобката.
При фаворитите си е същото като предния път. Ваня/Милен/Боби/Чудо.
Общо взето нещата така се развиха, че доста трудно ще има по-сериозни промени в симпатиите ми, защото вече сме към края.

# 2 106
И докато течаха кандърмите на Димо, а Николай се беше отказал, дадоха интервюто му как никога не би се отказал. Смешно, та чак тъжно! Доста тъпа победа на Катя!

Да, да!  Искаха всячески да му натрият носа и с тоя запис и с менторския тон на водещите "ти се предадеее".
Въобще - добих чувството че продукцията си отмъщава като малко дете.
Както писах вече, не го оправдавам че се отказа, но ми беше драго да гледам с каква спокойна усмивка посрещна патетичните им речи.

# 2 107
Ивана във вторник пуска тениските. Може да нападате.Joy За жените имало и с надпис "Сука". Simple Smile
Скрит текст:
А утре с Джералдин, Сюзън и Димитър щели да правят фотосесия.
И още, попитаха Ивана защо Сюзън е отпоследвала Вайс в Инстаграм и тя каза, че не знае, да си ги питат тях.

# 2 108
Николай влезе като клоун, държа се като клоун, игра като клоун и като клоун си тръгна.

Според мен номинацията му от племето го е разклатила повече, отколкото мислех. Още от самото начало на битката на съюзниците според мен беше решил да бойкотира. Толкова незаинтересован играч аз лично като публика на тези мини дуели не съм виждал до момента. Независимо, че явно е бил наясно, че няма да спечели тази битка за мен опорочи състезанието и си плю на двумесечните усилия. Отделно и тази демонстрация срещу Продукцията няма да промени нищо, абсолютно нищо. Жалко само за нас, зрителите.
Според мен той даже не го направи с идея за демонстрация, просто до там му издържАха балансите. Действа абсолютно първосигнално. За съжаление такива мамини синчета възпитаваме. Само по лесното, забавното и готовото.

# 2 109
Madison.,какво пусна,при наще за копане на едно дърво на плажа е шмекеруване и на умирачка.

# 2 110
Мазното - “...подарих ви 56 епизода....“
Тъпак.
В 80% от епизодите беше в миманса. В няколко се показа като прасе. В един изкопа под дъното. Нищо достойно няма в това да се правиш на дебил.
А под “подарък“ разбирам да ми е платил поне една такса за и-нет/ТВ.
Дефакто аз плащам за нечия простотия.
Сори, ама с такива актьори и това театро ... абе голА водА и кал по гърба - това е цялата продукция, барабар с участниците.

# 2 111
Защо продължава да се нищи, че дали пъзел на Йоанна нарочно... ами преди нали Чудо и Любо редиха танграм, Сюзън и Джери- ханойските кули, не е като да е за сефте. Йо-то като хвърля баскетболните топки с Николай, играта беше абсолютно сто процента избрана за него... честно ви казвам, писна ми да чета как бутали сестрите, пък нали се сещате кой мина метър с грешен пъзел... Катя щеше да бие Николай във всяка една игра, която не включва физическа сила/мускули. Той да си беше подложил ръцете отдолу да развинти гайката, реши да се прави на горкичък и всички му съчувстват колко е бил ощетен. Пък му изгърмя бушонът на първата по-напрегната ситуация. Той ми е налудничав още откакто хвърляше храна в стопанството, посмях се с майонезата, ама дотам ми беше.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 21:20 от Milk-choc

# 2 112
Чудомир говори в стори в ИГ за пъзела. Казва си, че не е неговата сила. Казва също че никой не им е обяснил какво се иска от тях, и че и Йоанна и Катя и той са се опитали да го наредят така, че от всяка страна да има девет различни елементи. Което е невъзможно и затова се е получило така. Оправдава Йоанна с думите си.
Харесва ми това Чудо, ама няма да го пуснат да отиде много напред в играта според мен.

# 2 113
100 пъти предпочитам лудото Кате на финал пред жалкарчето фърси.

# 2 114
И аз харесвам Чудо-то, но освен факта, че е огромен ,като канара и "носи тежести всякакви", не виждам в какво друго е добър.

Общи условия

Активация на акаунт