🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 168
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 110
Тя и в Инстаграм трие

# 1 111
  • Бургас
Петър бил бетониран някъде далече два месеца. Много се смях тази вечер, след като ми мина съжалението към Даяна.

# 1 112
Чакай да си отметна косата да може да продължи с още една целувка по врата.....
Признай си, че искаш да си на мястото на Даяна JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Оле хора, с глас се смях на кадрите Joy

Хаха, сори, типът ми е друг 😄😄😄. А и съм била и не е много интересно.
Танците на ПетЬО сме ги опитвали и си има свой собствен "стииил".

Жал ми е за Ваня и да отрича е влюбена и само тя си знае какво е преживяла във въпросната вечер.

За Даньо не ми е. Simple Smile

# 1 113
Ваня по изключение беше най-адекватна. Чак толкова “влюбена” не го играе.

# 1 114
  • Другата България
Тъй.
То аз казах каквото имаше за казване, сега догледах, утре няма да мога нито да пиша, нито да гледам, но отсега без спойлер мога да ви кажа - Даяна е на дуел и аут в събота.
Пак ще си заложа бонуса, щото остана от миналия залог, който спечелих.
Но, това нищо няма да промени. Нито това, че тя трие, като ви чета.
Каквото и да трие, видяното стои. И ако след всичко това е вярно, че са заедно с Йордан, то какво да кажа за него освен да го оприлича на един специфичен женски орган? Но, не го правя, защото не го вярвам, това засега са само някакви слухове.

Накрая на епизода тези си се награбиха почти официално. Лявата ръка на Даяна висеше, пък не висеше, пък посегна към.....джоба на Пешовите гащи, пък пак се спусна, пък после завъртя косата така, че да оголи вратлето, и това съпроводено с въртеливите движения в ханша и премрежения поглед /език не видях имаше ли подаден/....е, и после този пилот къде да приземява този самолет, като ще си легне до ....Кано? Оффф, мъка.
От най-мъчните.

# 1 115

Моля те, кажи на леля си, какво следва после!?
И на мен кажи лелиното.
Дая сега с кой е - с Данчо или с Пешо.

Гатанка една, Даяна пак яде лютеница Simple Smile

# 1 116
Bluemoon999, жива и здрава да си ни!

# 1 117
  • Другата България

Really???
След всичко казано тази вечер?
И видяно от Магесников?
Дори и да е театър, роля или там каквото и да е друго?
Е, значи орган си е.

# 1 118
Тоя еднопосочен билет за Куба всъщност май беше до съседната ферма, а дали не беше и в същата ферма, много импровизиран декор. Даяна ли искаше мъжът-мечта да може да танцува, освен всичко друго? Много странно, защото тя не може да танцува. А преди вечерята чух, че това била любимата ѝ музика. Бре...
Ужасно смотана свалка пробутаха сиамските близнаци И+А, затова и накрая на епизода се заливаха от смях. Двете музикални дръвчета се увиваха като лиани през цялото време, щото друго нямаше и да могат да изтанцуват. Даяна въздишаше какъв джентълмен бил Пешо Самолета, пък той изискано опипваше задника ѝ през цялото време....пфф, много изнасилено. Накрая обаче ѝ омръзна "джентълменството" му и взе да връща ръката му в по-горна позиция, хахах. Имам чувството, че Даяна е наета от продукцията, само за да отметнат задължителните любовни трепети в сценария. Не могат да ме убедят такива кадри, че не е наужким всичко това, затова и продължавам да си я харесвам.
Петър продължава да ми е тотално безличен.

# 1 119
  • София

И на мен кажи лелиното.

Ма още ли я похапва или просто е дегустирала след формата? 😁

# 1 120
  • Варна
Ох, отдавна не съм писала, ама то не мога да се вредя 😀😀😀 Докато прочета всичко и съм заспала. Та... Както си го знаех от самото начало, Петър и Дая са двойката, която трябваше да се открие тук. Знам, че не им симпатизирате, ама мен днес ме държаха усмихната като ученичка пред тв то. Нека не забравяме, че от 2 часа среща ние виждаме монтирани откъси, които някой път звучат и изглеждат нелепо, но пък сигурно не е било точно така. Аз много се изкефих на Петър как въпреки Данчо, дали за интригата, или наистина я харесва, отиде и направо си я взе, така да се каже. Смело, уж без задни мисли, ами на мен много ми хареса, ама Петър си ми е слабост. Според мен и двамата си се харесват по отдавна, но не са си засекли правилните погледи и закачки. Честно, седя и го гледам Данчо и се чудя въобще как може да е била привлечена от него. Ми то гадната коса, мазна, рехава брада абе да не го нареждам повече, ама хич не ми харесва като мъж. И като обуе това лъскаво трико на дуелите и му се прицвъкне мъжеството и му се сплеска гъза 🤢. Нищо, нека има интрига, аз сценарий не виждам. За Даянка честно... Съжалявам я. Защото не си знае цената и много има да учи още. Държи се като 18 годишна, която не знае дали и се....., или и се... 😆
Но вина има за това поведение наистина може би семейството и. Има някаква неувереност и нещо психологическо там не е ок, ама не съм психолог и не мога да дам диагноза.
За мен дъното, както казвате, е Данчо. Като Пъпчив тинейджър се държи.
Абе това е, продължавам да ви чета
😆

# 1 121
Боже, каква тъпа жена!

# 1 122

И на мен кажи лелиното.

Ма още ли я похапва или просто е дегустирала след формата? 😁

Уж и двете 😄, но и баскетбол се играе в свободното време Simple Smile.

# 1 123
Даяна много хейт ще изяде ама много...
Във фб е нещо страшно, не знам дали ги чете, но повечето са ужасни и  как един човек може да ги понесе?!
Имаше възможност да покаже достойно поведение, но вече е късно да го показва в това предаване.
Това е че не страда само тя, а и многото хора, които замесиха отвън. Защото сега и всички им близки берат ядовете им.

Малко лирично отклонение, но ще дам 2 примера. Слагам в скрит текст, че не на всеки може да му се чете.
Скрит текст:
Днес не знам защо, но ютуб ми предложи да гледам едно интервю с Елена от един ББ (май от сезон 2 и при нея имаше някаква голяма любовна драма). Та след участието си във въпросното предаване навън се е сблъсквала с какви ли не заплахи. Но заплахите не са били само към нея, а и към семейството й. Дори са плюли в лицето на майка й.
Вторият пример за който се сещам са Даниел и Александра Петканови. Когато Даниел е унижи публично в социалните мрежи се започна масов хейт към Александра тогава. Казвала е в интервюта, че са е целили с домати. Подигравали са се на малкия й брат в училище и т.н

# 1 124
  • София
Bluemoon666, ангажирана жена, ясно. 😁 Ако и нЕкоя задкрилка беше пуснала, щях да я призная 😂

Общи условия

Активация на акаунт