🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 262
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за темата! Гласувах, че нямам фаворит.
2020 си е 2020 ! Сезонът тръгна зле с всички контузии и продължава да върви зле.
Май наистина ще излезе, че Габриела и Мирослав по-скоро се спасиха от там  (както някой по-назад спомена вече).

# 121
Скрит текст:
Аз пък мисля, че във Ваня няма нищо инфантилно, нищо. А позитивизмът, който се Опитва да излъчва, е чиста поза. Убедена съм.

В нея като цяло няма нищо. Алкохолът, а може би и друго, са ѝ дошли по някое време в повече и от там... в много хора няма човек.

Това за алкохола предположение ли е или факт, който съм изпуснала? В лице много измъчена ми изглежда, но допусках, че й се е състарила кожата от живота и работата по вода и на слънце.

Е, тя всеки ден говори за винце, розе, туй-онуй. Тва че няма, е друга тема. Иска ѝ се - търси го. Не че има лошо, де.

# 122
Че то това нищо не значи. От чаша вино или бира никой не се е алкохолизирал. Ти познаваш ли я, че говориш така?

# 123
Че то това нищо не значи. От чаша вино или бира никой не се е алкохолизирал. Ти познаваш ли я, че говориш така?

Аз не съм казал, че е алкохоличка? Flushed

Алкохолик не е човек, който е системно пиян, а човек, който има нужда редовно от алкохол, без значение грамажа, иначе, като цяло, нали, да.

# 124
При скубането на петела помня, че нареждаше за розе, но за нея беше екстрем и гадост 😀 Аз в подобни трагикомични ситуации крещя, че искам да се гръмна, но то е от стреса и като избива на истеричен смях 😀
От всички там Данчо и Петър ми се струва, че сериозно пият.

# 125
Дана, я кáжи кои фермери пият най-много. Simple Smile

# 126
  • Sunshine state
Не съм гласувала за Хепи-то, защото ми е неприятна и безинтересна. Гласувах за Боби, Милена, Стоян и Митко.

# 127
Дана, я кáжи кои фермери пият най-много. Simple Smile

LaughingLaughingLaughingLaughing

# 128
  • София
Гласувах за някакви, ама не помня кои. Освен Стоян, други с що-годе нормално поведение не виждам. За званието най-недолюбван се борят Данчо и Даяна - тяхното е недопостимо от моя гледна точка....

# 129
  • Тра-ла-ла
Пуснахте ли и вие една сълза заедно с фермерите Joy

# 130
Мария много хлътнала, въйййййй .

# 131
Стоян бил арогантен на Арената. Явно няма право да се радва и да има самочувствие.
За мен останалите нарочно му саботират празника.
Какви сълзи, какво нещо

# 132
  • Тра-ла-ла
Тия верно ли си мислят, че не трябва да има купон, а всички да циврят за онзи с мишата муцунка?! Простотия до шия. Ако Стоян беше паднал....щяха да са с 3 дневен махмурлук и да мятат гюбеци на масата

# 133
Тези удариха дъното, няма толкова нагли и злобни хора. Дори нямам желание да гледам предаването.

# 134
  • Велико Търново
Калоян изпрати Стоян дуелист, пък сега - не трябвало да става така и никой не очаквал от него такова нещо JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт