🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 971
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 605
Много евтино и пошло.

# 1 606
  • Sunshine state
Абе я веднага започвай да се държиш като приятел, бре! За какъв се помисли?? Не било нормално. Ауу..

# 1 607
А ...той се държал тъпо!!! Хахах...е тъпичка е, много!
Добре, че не ми е дъщеря, щях да се обеся като провален родител!

# 1 608
  • София
Много куха хралупа, съжалявам, нека някой пак да каже, че играела. Няма толкова пари за такова човешко падение. И тоя Данчо мухъла ѝ приглася 😁

Ама годеницата му гледалаа, ама достойнствоо, ама...ама...това не е от вчера, Даяна, а месеци наред.

# 1 609
Даяно, ти изглеждаш повече от зле сега, когато те гледаме. Лоша актриса, с беден речник и нулев морал.

# 1 610
Даяна: Досега те пазех ...
Общата май има раздвоение на личността ...

# 1 611
Петър е нов...за Дая!
А на мен ми намирисва на втори катарзис.
Дайчето сега осъзнала, че нещата не са окей.
Не било хубаво навън. Е, как разбра? Аха, сега ми стана ясно, защо продукцията осигури измислената вечеря.
Правят опити да спасят имиджа на Дайчето.
Брей, Даяна пазела достойнството на Даньо!
Как?

# 1 612
  • Тра-ла-ла
Кофти, ок, не е ок..
толкова й е речника на Дая

# 1 613
След вечерта с Петър, изведнъж на Даяна взе да и "пука" как изглеждало приятелството и с Данчо отвън и за Камелия. Пълни глупости. Просто сега интересния и е Петър и Данчо и става досаден за нея.

# 1 614
Това реално ли е, което гледаме бе хора 😂 Аз съм в потрес.. Даяна, Даяна.. онзи ден викаше за Данчо, че е мъжа и, сърдеше се, че масажира Ваня.. А днес какво... Още от първия епизод я усетих що за стока е, а тогава всички и се кефаха колко е
“обрана”. Дай им малко време и арена на хората и се разкриват.

# 1 615
  • София
Малко само ехиднича, щото Данчо си го заслужава обаче 😁

# 1 616
Честно, да я махат тая Даяна, да спре да се излага. Нямам желание да коментирам глупостите й.

# 1 617
До вчера беше ОК да спи по гащи и сутиен до него, а откакто се отърка в Пешко ѝ е неприятно сгоденият да я докосва. Не може да го понася вече.

# 1 618
  • Вестерос
То трудно за гледане.всеки път като гледам ходя и пиша на Петърка и Калоянка на лично в инстаграм някои истини. Това за пръв път го правя.

Даяна незнам,ама по-добре Даньо да я носи на ръце,отколкото пешо да я замеря с чаши като си напие.
Наистина ли? Я пусни  линкове за профилите им 😁

# 1 619
Тая Даяна е толкова безочлива, сега се сети за Камелия, ама иначе и след напускането й пак се кикотеше в едно легло с него, сега се сети за морал, за достойнство, за това, че не било приятелско ...
Доста е деградирала, а е на 27. Както сте писали по-горе ... тая е едно дъно. Абсолютно неадекватна

Общи условия

Активация на акаунт