🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 336
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 165
Дана, ще ти кажа, че Кустев е лицемер JoyДо края на дните си щели да бъдат приятели...гаранция, че шест месеца след края на фермата няма да поддържат контакт.
А, сега Петър и Калоян му били братя.
Ми лицемер!

# 166
  • Велико Търново
Стоян може и да е добричък,но е злопаметен.В епизода с отвратителните писма които Иван и Андрей вкараха ,имаше написано за всички по нещо.Само той се засегна толкова много и с това което говореше,вече не изглеждаше толкова добър.А и си пада доста клюкар.Ходеше и ръсеше кой какво казал,но все на четири очи.
За всички по нещо, само дето за някои "нещо"-то е съставено от няколко на брой и то наистина отвратителни неща, а за други - наистина е само едно. Така че въобще няма място от знака за равенстно, който се опитваш да поставяш.

Тез реват не толкова, че Кустев си е тръгнал, а защото си тръгна победен от Стоян. Ако беше го отстранил Калоян, примерно, нямаше да има такива ревове сега.

# 167
Мария за мъжа си дали плаче толкова?
Малко преиграно сякаш.
ТЯ дали няма чувства към него?

# 168
  • София
Ще кажеш, че починал човек оплакват тия хиени. 🙄

Оф, и аз това си помислих, чак такава драма, особено от Мария.

Калоян е досадник. Милена е голяма интригантка. Същата като Надя.

Ваня постъпи добре, че седна да поговори с Пешо. Е, поне опита, докато не дойде третия.

# 169
Айде Мара фермер. Сега да видим Калоян как ще гласува.
Въх подкрепи го.

# 170
Благодаря за темата...за никой не съм за финал,а сега гледам една отврат...Калоян ,като изкара най-големият любимец на всички той как празнуваше....оф не ми се коментират вече то един с друг все отбор глупаци.....к'во да ги гледаш ....превключвам канала...не ми се губи времето да гледам и слушам простотиииии...

# 171
  • Тра-ла-ла
Кои гласуваха за Стоян - Милена, Калоян и кой е 3тия?!

# 172
  • Варна/Амстердам
Надича очакваше да е вице и да коли и беси. Да видим утре дали ще се "жертва" за ратай!😅

# 173
  • София
Даяна и Ванчето, освен че са инфантилни, не осъзнават ли, че гласуването за Мария ги праща на дуел която не вземе имунитета?

# 174
  • София
Мара си пада по Кустев и vice versa така виждам нещата.
Иначе ясна е работата. Женски ще в дуелът според мен. Ако Дая не спечели имунитет от ратайство - тя е.

# 175
  • Варна/Амстердам
Дая и Данчо можеха да обърнат вота, ако не бяха толкова глупави да гласуват за Мара.

# 176
Русият вожд  ще цепне двете Д-та.

# 177
  • гр.София
На акъла си се чудя, че седя и гледам това. Щеше да ми е смешно, ако не ми беше много смешно. Сигурно в изолирана среда и аз няма да съм читава, ама всичко това ми идва в повече.
Рев, сополи, клетви в любов...
Мале, в какъв свят живея:)

# 178
  • при късмета
Правилата на играта не изисква това, нито дори на дуел да е бил финалиста, та не знам защо някакъв мижав участник, нямащ други аргументи към конкуренцията успя даже публика да настрои, че е някакво изискване финалистите да са били ратаи.

Надка като искаше да прати Мара ратай с това се аргументира.. може би има някакви правила за финала, коитосаим казали? Тогава никой не й оспори странното желание - доколкото си спомням, че на финала щели да излизат тези,които не са били в дуел с такива, които са били  или нещо подобно
Е то не може на финал да са само такива, които не са били на  дуел, няма как. Надка не се е аргументирала с подобно нещо. Само сред зрителите има такъв критерии, харесва се и се подкрепя този който е бил на дуел, ако не е, е минус (при това не всички). А в официалните правила на играта такова нещо няма. По-скоро зрителска нагласа

Още не гледам, като чета коментарите може и да пропусна

# 179
  • Тра-ла-ла
Добре, че е Фермата, че Калоян да се почувства значим в собствените си очи. Яко комплекси го друсат...

Общи условия

Активация на акаунт