🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 804
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 040
Габи си е представям повече в игри на волята. Изглеждаше добре подготвена физически.
Няма как там.
Баща и е консултант на Продукцията.

# 2 041
Тук сме Балканите, не Холивуд. Както някой писа тези дни,  Дая я чака съдбата  по- скоро на Елена от ББ и Алекс Петканова.
Алекс Петканова е много популярна в Инстаграм, бая пари прави от реклама. Тя се снима и на запад.
Съдбата на Алекс след раздялата с Петканов. Възходът й като инфлуенсър започна основно след като се събраха после в ББ.

# 2 042
  • София
Габи си е представям повече в игри на волята. Изглеждаше добре подготвена физически.

Там има много тежки игри и всеки ден има състезания, не като във Фермата някаки безумно тъпи игри за дечица и веднъж, макс два пъти в седмицата. Правилно се е ориентирала за Фермата, не знам как колената и ще издържат в ИВ. Тя си има проблеми от години...

# 2 043
Дана, а ти как си след фермата? Имаш ли работа? Виждате ли се с участниците? Виждам, че имаш доста информация ...
Често сме заедно.
Аз и преди Фермата имах работа, не знам защо е така във визитката. Може би заради работата в тв.
Иначе смених местожителство. Simple Smile

# 2 044
  • Varna
А не е ли възможно това да е игра от страна на Петър и Калоян:
Двамата си говориха, че трябва някой от тях да стигне до финал. Йордан е силен и е пречка, най - лесния вариант е да го сринат психически. Както каза в снощното предаване Петър, ако го пратят ратай с Дайчето, Данчо ще превърти играта. И като навържа нещата, Петър е намазал при всички случай, как така не й обърна внимание два месеца на Даяна и чак сега я откри и то Калоян го побутваше...
От цялата работа, ако им се получат нещата Данчо е изтрещял и е аут, Даянка е лудо влюбена горката, Пешката е намазал при всички положения и всички са ОК Simple Smile

# 2 045
  • София
Не е, нямат толкова пипе да мислят стратегии 😁 Толкоз им е капацитетът на всички вътре, не знам защо ви е трудно да го повярвате... Да, продукцията ги побутва със сигурност, но от там са си техни "постижения".

# 2 046
Да, и аз мисля, че нямат капацитет К и П за такива схеми.
А Дая, разбира се, продукцията я остави Още поне една седмица.
И ще четем още, още, още за нея тук, ужас... Ни мо'а повечи (по Марето). Sob

# 2 047
  • София
Ще е много долно ако е така.
Но Калоян има респект от Данчо и сам го е казвал няколко пъти. Още от началото на формата. Съмнявам се, че го правят с умисъл, а по-скоро от лошотия и простотия и визирам предимно Петър.
Петър се излага, вижда, че негов колега/познат е здраво хлътнал по една жена и въпреки това ходи по нея и му причинява болка. Аз никога не би причинил подобно нещо на някой мъж с който съм 24 ч. заедно, дори и да не ми е близък приятел. Има си някои неписани правила между мъжете, които смешното футболистче с женски крачета нарушава и ще си плати за това, защото всичко се връща.

# 2 048
Калоян е стратег. Всяка стъпка му е обмислена. Много често лавира между хората. Може и така да си действа, но за мен е игра.

# 2 049
Мхм, казано по този начин още по-гадно чувство ми остава. С Данчо си флиртува, на Петър се предлага.
Да, така ми изглежда.
 Но Данчо не е 15 годишен, би трябвало да усети докъде стига нейния интерес.
А, усети той, като му го наби челно. После рева на люлката, каква грешка бил направил, как обичал само Камелия.... Изведнъж престана да е влюбен в Даяна.
Турски сериал пасти да яде Joy

# 2 050
То защото мъжете с които е била ги е вкарал в леглото си на сила. Там където се яви трета жена, значи е липсвало нещо. Никой мъж който обича, и цени женя си не би се търкалял с друга жена. Защо Даяна да е виновна, че има женички, които не могат да си задържат мъжете.?
На двайсет и колко години си?

# 2 051
  • София
Калоян е стратег. Всяка стъпка му е обмислена. Много често лавира между хората. Може и така да си действа, но за мен е игра.

Ако вкарваше мисъл и стратегия, щеше много повече да си мери приказките и определенията по всевъзможни теми. Просто си е...просто и злобно човече 😊

# 2 052
Въй чувекккк, кви стратегии? Те нямат стратегии, велзнали са само с чест и достойнство! Иначе до ся да са вградили някого в печката. Joy Ни моа повечи. (Аз не говоря така, нали, надявам се да разбирате образа).

И да се допълня, да направят един Big brother ALL STARS и да поканят Мария, Надка, Милена и компания. Там им е мястото и там ще е интересно тяхното участие. Когато няма двор, овце и дъски за коване - по цял ден само седянка и скандали. И бой.

# 2 053
Дана, Калоян с всяка дума показва, че е изключително елементарно момче, изобщо не вярвам да има каквато и да било стратегическа мисъл. В моите очи е откровено тъп.

# 2 054
За това и си приличат даяна и Петър.
Тя наранява приятелка, флиртувайки с мъжа, в който е влюбена.
Той наранява приятел, флиртувайки с жената, в която в влюбен.
1:1.

Общи условия

Активация на акаунт