🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 288
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 225
Мара й повишила тон...тя пак като не й размаха ножове под носа, тогава да види.

# 226
  • София
Кое хоро играха днес, май не казаха, ако има някой разбирач в темата, моля да сподели.

# 227
  • Варна/Амстердам
Добруджанско хоро. 🌞

# 228
Надя очакваше, едва ли не Мария да направи скандал защо тази грейка е на земята и да разнищи на кого е. Тя сама си го каза, не очаквах такава реакция от Мария.
Играта на Даяна и Боби беше весела.
А това че, Даяна сега чак видиш ли, разбрала защо това момиче е влязло във фермата и защо и се била скарала, няма да го коментирам. 🤷‍♀️

# 229
Ми, пра'й се на ударена Дая, толкова ли е чудно. Wink

Време е за Пешо, затова, така са ѝ казáли от продукциата - бéгай веке от Данчо, óди при Петре, че по ти óди - и на възраст, и външно, и необвързан. Много рано се сетѝ'а.

# 230
  • София
Добруджанско хоро. 🌞
Казаха едно добруджанско хоро, но то такива са десетки. Интересно ми е точното такова.

# 231
  • Другата България
Мерси момичета.
То и няма кой друг да е.

# 232
Добруджанско хоро. 🌞
Казаха едно добруджанско хоро, но то такива са десетки. Интересно ми е точното такова.
Мисля, че Добруджански опас играха. Аз поне на него го направих. Hug
Развълнувах се още като видях добруджанските носии. Heart

# 233
Щях да падна като видях как Нада се появи като някаква невестулка с якето. Ми паднало, окачи го някъде, който си го познае, ще го вземе и изпере. Като в детската градина- госпожо, пък Милена съборила якето в обора и овцете го стъпкали...

# 234
  • Варна/Амстердам
Ох, Нина, с глас се смея!!! 😂😂😂
Надя сигурно е отишла да провери дали оборът е изчистен, за да развихри нов скандал, но Марето се е погрижила и за Надка остана само грейката, "брутално" стъпкана от каракачанските овце.
Голям е душевадник тази жена. Само с Калоян може да се сравнява по лошотия.

# 235
Ее, не, Надя е хитра, Калоян е гадняр, но тъп. Надя "от загриженост" пита за грейката, бе, щото не знае чия е. От загриженост, че някой без грейка е останáл. Joy Пък Мария тон ще ѝ държи. Joy

# 236
Милена здраво пали фитила на Стоенчо. Той горкичкия толкова е наивен и пренавит, че ми прилича на кукла на пружинка, която ще изскочи всеки момент от кутийката си. Но няма лошо, въпреки, че злобните му съфермери и на това намериха кусур. Арогантен бил на арената. Очакваха да стои тихо в ъгъла ли? Толкова позорно племе, направо ме е срам, че има такива хора. Особено силно контрастират на фона на историческите  разкази на Ивайло  Шопски. Както и да е..., хора всякакви. Лошо е, че ще се размножат и наследниците им ще наследят техните ценности и поведение.
Не разбрах дилемата на Петър с вечерята. Защо не покани Калоян. Аз не чух да има изискване да бъде жена. Така нямаше да засегне нито една от дамите. смятам, че са идеална двойка.
Хареса ми на Данчо преценката за Надя, май се усеща за нея. Марчето отдавана се усъмни.

# 237
  • Варна/Амстердам
Промото за утрешния епизод:

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-sashtestvu … ektnite-hora.html

# 238
А можеше Милена да се разпищи, че й изчезнала грейката и Някой й я хвърлил при овцете 😀

# 239
  • Другата България
"Страхотен"  каст.
Най-добрия досега.
Отдолу нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт