🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 942
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 280
А каква е тая битка за 5 точки стрелба с лък? Това еб*вка ли е? Grinning

# 2 281
В крайна сметка Стоян болеше ли го? Това куцане колко време беше, че аз нещо се обърках. Даваха го че през деня куца, а вечерта като се върна от болницата не куцаше. Не му разбрах схемите.

# 2 282
А каква е тая битка за 5 точки стрелба с лък? Това еб*вка ли е? Grinning
Не е  еб*вка ето я битката:
https://fermata.btv.bg/videos/vtora-bitka-ot-duela-mezhdu-eva-i-elen.html

Дава се на по слаби физически дуалисти.

# 2 283
Моето мнение е, че има вероятност да го е наболявало нещо, но той май доста преекспонира нещата с това ходене да се обяснява на Митака, на Мара и на други. И дали му мина, или вече му омръзна да се прави на куц, не знам. Само знам, че се въртят в порочен кръг те го плюят, а той измисля нови и все по-нелепи схеми да им се докаже, те почват за това да го плюят, той пак почва да мисли и така ... абе, много интересно предаване  Grinning

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:01 от Παύλος

# 2 284
# 2 285
  • София
Нищо му няма, това е заключението на докторите след ЯМР и още какви ли не изследвания.
И Кустев и Ангел се изказаха за Мара, че е простоватичка и не мисли много. Кой и гарантира на нея, че Стоян ще избере Петър или Калоян? Не малка вина за избора на Стоян има и тя. Негово право е да викне, който иска. Аз не знам защо трябваше толкова да им се обяснява. И на водещия неприязънта към Стоян много си личеше, което според мен не е хубаво. Много се оплете Стоян, това не е хубаво, ама така е...всеки греши. Самият той каза, че едно въже като го срежеш и вържеш...не е същото после, така че и да се върне няма какво повече да доказва. Както каза Данчо...по-добре да мълчи.

# 2 286
Май Дайчето също ще е от два стола на земята. Петър има огромно его и мисля, че тая прегръдка с Даню й оряза квитанциите. А и си е малко темерут и егоист той, мисля че лесно кимва с ръка и зарязва. Особено при такова елементарно отношение на Даяна.
Тая е толко зле просто, добре си каза Петър, че е бил като любовника,от който тръгва на сутринта и се връща при мъжа си с проблемите.
Много глупава жена, все ще си е полусама-полуобвързана щото е неориентирана. Ужас..

# 2 287
  • Варна
Стоян се изложи,  не защото е лош, а защото е все още детето,.чакащо някой да го погали по главата и да каже браво. Не е преодолял липсите от детството. Това не го прави лош. Лоши са цялата пасмина, която едва не го разпна, че е избрал икона за дуел. Митко е пълноправен участник. Защо да не ходи на дуел, да не бъде ратай? Кой го канонизира? Много грозно поведение от страна на глутницата. Данчо се намеси адекватно със съвета, Стоян да замълчи, а Милена пък с подкрепа. Другите са мишоци.
Кано и Петър е крайно време да се вземат. Даяна ше падне жертва, ама...
Данч Охлюв снощи рева за годеницата, днес стаята почистил и китки наредил.
Надя да внимава, да не се прехапе. Ще се отрови. Лош човек, много.
Чичо Митко и той едно театро... чак сълзи пусна. Няма шанс срещу Стоян, а и никой не му е длъжен.
Кано... това за нищо не става.
Абсолютно подкрепям, все едно аз съм го писала. Чудих се как да си обясня поведението на Стоян и точно в 10ката. Но си е селски хитрец, добър, но глуповат. Но пък наистина такаааава драма с избиране на чича ти Митя не съм очаквала. Е, нали за това са влезли, за какво го пазят светеца? И аз да кажа ужасна е Надя. Мара ми е 100 пъти по симпатична.
И ето да видите как искам да прочета всичко, отварям и

😀🤪🤪🤪

# 2 288
Не е ясно Великия Везир Калоян още колко смята да варди пред Президентството, но като се има предвид, че няма капацитет за нщо друго, от него ще стане политик.
Той забелязвате ли как яко си дърпа конците на всички. Промени решението на Мария за дуела, сега направи Митко ангел едва ли не, все си прави едни тънки лисичи сметки. И винаги успява така да извърти нвщата, че той да дърпа напред. Как им говори на всеки поотделно, но като трябва да се вземе решение, все неговото мнение накланя везната.
Мястото му е в политиката. Може да си направи с чест и достойнство едно "Министерство на тъпотията".

# 2 289
Не я мислете толку Даянчето дали ще си е все полусама-полуобвързана, не е като да няма избор, не е като да не я харесват мъжете, айде...

На дуела съм за Митко, по-симпатичен ми е от Стоян.

Калоян никакви конци не дърпа, продукцията е тази, която иска Даяна в играта още известно време. Хем нямал капацитет, хем дърпал конците, ха ха. Цялата група изкара Митко икона, стожер, ах, нидьей, тъпаци.

# 2 290
Да бъдеш манипулатор и да бъдеш интелигентен са две неща, между които има дузина мозъчни клетки разстояние.
Които у калояновата глава липсват.
Продукцията не промени решението на Мария.
Можеш да бъдеш много хитър. Това не те прави интелигентен. Нито е фактор за будно съзнание.

# 2 291
  • Варна/Амстердам
Данчо и Даяна може да са всякакви, но показват човечност, подкрепяйки Стоян в дуела! Освен това Дая го защити с аргументи в днешния епизод.
Аз не разбрах дали е симулирал Стоян или не. Гледах епизода само с едното око. Иначе аз мога са повярвам, че го боли. Елементарно е, хора-той е чувствителен, преживял е много, а последните две седмици бе подложен на голям емоционален натисл. Енергийни вампири като Надя Яга и Калоян Торбалан вероятно могат да нанесат такъв тип травми на жервата, в която са се впили. Болката от изживян силен стрес невинаги може да се изследва чрез рентген, ЯМР и т.н.

На Ванчето й пиша още една гигантска черна точка. На кантар съм за нея. Ще чакам следващо проявление, за да отсъдя окончателно.

Тотално съм объркана. Меня си често мненията, което не е типично за праволинейната мк същност.

# 2 292
Даяна и ДаЯнчо да бяха подкрепили Стоян на гласуването за фермер, не сега. То беше ясно, че пак ще е ратай, ако не стане фермер. Ама тогава бяха с "отбора на готините" и не им пукаше, нали. А на дуела точно Данчо сумтеше най-много, че Стоян нещо добил много самочувствие, как може, как си позволява. Много е човечен Данчо, наистина.

# 2 293
Никакъв шанс да ви настигна.
Днес пак беше един никакъв епизод, в който най-ярко си пролича неприязънта на Андрей към Стоян. С кеф и злорадство изчете здравния му статус на всеослушание, пред всички. Колко ли му е бесен, че им е бръкнал в джобчето за скъпи изследвания. Друг е въпросът откъде му е хрумнало на Стоян, че може да надхитри продукцията и да симулира травма. Трябваше да измисли някоя хронична болежка, по-достоверно щеше да е май.

Надка не го пуска тоя леген, ей, и плиска ли, плиска. Сега пък чичо Митко бил институция и не можело да ходи на дуел. Тъй ли? На чичо Митко му е обидно, че го подценяват, ама не му е обидно, че го смятат за неспособен да спечели един дуел. Ако губи, какво значение има дали ще изгуби сега или дни преди финала?

Пешката, ех, Пешката... уреди се. Сега, с какво точно се уреди няма да коментирам, но честита да му е. Само да не му се наложи и от нея да бяга.

Саня е класи над Даяна външно поне...

И не само. Саня беше възпитана, премерена, с благ изказ и с много по-богат речник от "окей".

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:03 от Дидичка

# 2 294
  • Варна/Амстердам
Да, така беше и ги заклеймих. 😂
Ама Дайчето сега навярно е доволна, че има нова сюжетна линия и мегдан за разнообразни прояви. 😁

Общи условия

Активация на акаунт