🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 376
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 820
Не им знам годините, ама Ваня защо и тя му вика "чичо"? Той, вярно, че изглежда като чичак, ама ме заболяха ушите от това "чичо". А, че Стоян е на 34, ей това ме уби.
Дразни ме вече пораженческото мислене на Стоян.

# 2 821
  • София
Еми за сефте има икона в предаването все пак, тя напусна, туй лесно ли се превъзмогва 😁

# 2 822
Те за Ангел не жаляха толкова. И тази тъжната музика. На другите не им показваха такива моменти от престоя за финал.
Опосумите малко да се разграничат от глутницата, то бива пристрастия, но така демонстративно сякаш не.

# 2 823
На иконата ще му липсват  Юху Ванче  и професор Въй Worried

# 2 824
Петър за Стоян:
''Ще го разкостим!''

Той оня от горе гледа.

# 2 825
И сега всички ревльовци, ще нагъват от мезетата за победителя и много ще страдат...

# 2 826
Еми за сефте има икона в предаването все пак, тя напусна, туй лесно ли се превъзмогва 😁
Joy Пази боже от такива икони

# 2 827
Честита победа на Стоян. Но не разбирам как с този крак тичаше като шампион? Също така извика човека, който го подкрепяше най-много и го защитаваше. Не виждам смисъла да обиждате чичо Митко като той прие загубата напълно достойно.

# 2 828
Ами как. Сигурно не го боли толкова, сигирно адреналин. Каквото и да е, няма значение. Все някой щеше да викне Митко рано или късно. Аз нищо не си спомням от него освен псувните му и лепенето на плочки, така че няма да е в ущърб на предаването.

Не им знам годините, ама Ваня защо и тя му вика "чичо"? Той, вярно, че изглежда като чичак, ама ме заболяха ушите от това "чичо". А, че Стоян е на 34, ей това ме уби.
Дразни ме вече пораженческото мислене на Стоян.

Защото е инфантилна и отказва да се държи като за годините си. Тъпо парче. Реве, защото сега няма кой да я разсейва от несподелената и любов.

# 2 829
  • София
И сега всички ревльовци, ще нагъват от мезетата за победителя и много ще страдат...

Ще пият виното на Шестака на големи, горчиви глътки, вино и сълзи на едно, много е драматично, много...

# 2 830
Тоя Андрей е голяма шматка. Някой да му каже да спре да се надига на пръсти като се надъха, по-висок няма да стане.
 Браво на Стоян! Жалко, че му е толкова смачкана душицата и не може да се опълчи както трябва на тея нещастници. Сигурна съм, че така както говориха, че бил слабак и п****, сега друга песен пеят.... ама на ум.

# 2 831
Пуснала съм му на Стоян линк към темата тук, за да не му е гадно и да знае, че хората го подкрепят, въпреки глупостите. Не гледам в момента, ама исках да мога да видя мутрите им на тия жалкари долни.
Ще вземе да се възгордее нещо...И да не си сложи подпис - одобрен от бг-мамите /доста трудно постижимо за един мъж, впрочем/, както пастите за зъби се изтъкват с "одобрена от асоциацията на зъболекарите"...

# 2 832
  • Варна/Лондон
Икона, но и феномен, с 11 пръста, Ехей, такива хора трябват на финал, не тия с битките. 😁

# 2 833
Иконата при Асенчо Таксито.. да треперят..

# 2 834
  • София
Какъв кеф, че Стоян ги насра. За съжаление кликата още е голяма и ще го пратят ратай трета седмица, само за да докажат колко са долни.

Общи условия

Активация на акаунт