🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 711
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 570
  • London
Ох, този епизод ми събужда едни неприятни емоции от тийн годините ми на несподелена любов. Просто не искам да съм на Камелия в момента- празни обещания и пропиляни години. Тоя човек е тотално влюбен и с всеки ден става по-зле и днес си пролича най-явно, ако въобще е имало някакви съмнения.

Ваня пък направо ми е тежко да я гледам как затъва. дали тя наистина си е помислила, че може да имат нещо. Не може да е толкова заблудена, то се вижда, че мистър Неустоим се цели към един друг вид жени и едва ли тя щеше да е изключението.
Той се цели към други, но преди друго отношение показваше към Ванче. Грозно е да даваш такива грешни и противоречиви  сигнали на човек с видимо увлечение към тебе. Що се гушкаше в леглото и я придърпваше, като няма нищо към нея. То е ясно за всички, че Петър търси друго, но защо се занимава с жена, чийто фиксидея е намирането на мъж си. После и се подиграват. Ми и това не мъжкарско, тъпо е. Ако са 15 годишини, да ги разбереш
 но мъже с претенции.
Той просто я използваше за целите си в играта - един глас в повече, възможност да си вице и да си плетеш кошницата  чрез нея понеже е глупава. Много ме ядосва това Ванче, ама ако бие Калоян на финала ще им навре муцуните в кучи гъз на двойката от килера.

# 571
При Пепо и Даянче нищо няма да се получи, поради една единствена причина - съревнование кой е по убав от другия, ревността и тя като се покаже и хоп...беж крачета да бягаме!

# 572
На хотел ще са, бабата е в рисковата група.

# 573
Може пък в Габровския театър да се намери едно място за Дайчето
Според мене е и много подходяща Дая за асистентка на фокусника.

# 574
  • при късмета
Мери, аз никога не съм твърдяла, че Даяна е безгрешна. Тъврдях само, че си станаха близки още от началото и, ако не беше Данчо и неговите напъни, тези отношения щяха още да са си такива,ако зависеше само от Даяна. Той ги обърна, тя нямаше да го направи и щяха да са като Кустев и Мара или надка и Ангел.
А що се отнася до цирка с годеницата, пак напомням, че Даяна му каза, че ще се държи с него, както той с нея. Каквито Данчо реши да са им отношенята, такава ще бъдат, каза му, че ще е като огледало. Данчо не се дръпна, съответно и тя. Но си му го каза в съвсем прав текст и точно това направи.

# 575
Смиляна, абсолютно права си!
За актриса не става, видяхме, но за асистентка дано се получи!

# 576
  • На морето!
Най-вероятно ДиД са се разбрали вътре той да не се разделя с годеницата си пред камерите. Това започвам да мисля като ги гледам сега. Това с Петър е категоричен фарс, но той май още не се е усетил. Ще е прекрасно ако се наложи да го приземи малко.
А развитието на отношенията им ще видим в предстоящите интервюта. Предполагам дуелът ще е женски и Дая ще си отиде.

# 577
На мястото на Ваня между Петър и 100 000 лв. моментално избирам второто.

# 578
В очакване съм, Йори да пусне катинарче!

# 579
  • London
Мери, аз никога не съм твърдяла, че Даяна е безгрешна. Тъврдях само, че си станаха близки още от началото и, ако не беше Данчо и неговите напъни, тези отношения щяха още да са си такива,ако зависеше само от Даяна. Той ги обърна, тя нямаше да го направи и щяха да са като Кустев и Мара или надка и Ангел.
А що се отнася до цирка с годеницата, пак напомням, че Даяна му каза, че ще се държи с него, както той с нея. Каквито Данчо реши да са им отношенята, такава ще бъдат, каза му, че ще е като огледало. Данчо не се дръпна, съответно и тя. Но си му го каза в съвсем прав текст и точно това направи.

Да бъдем реалисти Данчо искаше да ритне годеницата, но тъй като Даяна би отбой там, а и самата годеница беше пред нервен срив той го остави за отвън..... Все пак е доста унизително да приключи така в ефир, да зареже човека на екран. Спести й го..... Явно после е станало, това е според мен нещо желано от много време, но чрез манипулации и овесване на врата на човека той не е съумявал да я разкара.

# 580
  • при късмета
О да, но не коментирам годеницата, а тях двамата

# 581
hey_yeah, казва го и го показва Даяна няколко пъти. Да, подведе се накрая но който не е гледал той не е видял, че го е казвала и показвала. И самата тя на няколко пъти припомни на Данчо за годеница навън. Даяна е най-несправедливо, предубедено и едностранчиво коментирания участник за целия сезон.
Явно всеки вижда какво иска. Флирта между тях е налице и всички във фермата го виждат и коментират. Странно, че Даяна разбра как изглеждат отстрани едва след като Боби я имитира. Явно за нея това е нормално, когато тя го прави и затова рови по телефоните на гаджетата, от страх, че и те същото правят.

Пак казвам, човек, който иска да се дистанцира от някого, веднага може да го направи. Даяна просто не иска, там е проблема. Тя продължава да флиртува и да му дава надежди, защото е доволна от вниманието и подкрепата му.

# 582
Оф, дано Дая да вземе да си 'óди тая седмица, че ми писнá от безкрааайната скука Д&Д. Толкова много ефирно време им отделят, а е толкова досадно, както и безкрайните коментари за тях тук, де... умирВам от скука с тия двамата вече, писнá ми от тях.

# 583
Ужасни са ми, Дая му дава сигнали, че го харесва, после били само приятели, Петър й бил идеал. Този пък намусен, арогантен тъпак, в стил Не ми пука за нищо и никой, прави сърца, шкафчета, сваля Ванчето, спяха в едно легло, сега пък не знам си каква била. И тая Ванчето толкова ли няма достойнство, да престане да повтаря колко го харесва, само му се вдига самочувствието. Абе не знам,  писна ми да гледам Дая и Данчо, Ваня как се извинява и моли на Петър...
Мара добре избра Дая за ратай, браво. И тъпия Данчо възмутен, сякаш на почивка отишли, как смее някой да ги разделя. Добре че има дуела на края на седмицата, че забравям какво гледам, то освен интриги, друго не показват.

# 584
Смея се със сълзи на коментара под поста на двубоя между Стоян и Калоян Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:

От вярно, по-вярно. Иначе аз съм на мнение, че Данчо се води по Даяна, а не обратното. Даяна много точно и ясно каза - отношенията й към Данчо ще са такива, каквито той покаже. От къв ч*п Даяна ще си сменя отношението към някого след като годеницата не може да укроти мъжО си.
За мен с тези си думи Даяна излиза от положение и годеницата няма право да се сърди на Даяна по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт