🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 804
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 645
  • SF
Ако Даяна си тръгне, шоуто ще загуби много от чара си. Покрай нея се завъртат, възможно и със сценаристки напъни, разни сюжетни линии. Тя се вписва в тях. Интересно става за гледане.
Иначе какво? Псувните на македонски на оня Шестака, неразбираемия говор на Мария и селското поведение на Надка.
Гледа ми се нещо по-очарователно като любовни триъгълници, погледи, шеги, закачки... А не настройване и клюкарене по ъглите.
Поведението на Надка е изключително недостойно. Тя не просто клюкари, тя задължително клюкари и обсъжда надлъж и нашир.
Предпочитам Данчо, който ревнува от Петър, и Дая, която премислила кой е по-подходящ и като външност, и като възраст, и като семеен статус навън.

Нооооо Simple Smile Пилотчетата много шарят по света Simple Smile  Буквално мирни и вкъщи не стоят.
А на Даяна й трябва кошарка като тази, в която спинкат с Данчо, да няма телефони, да няма микрофони, да не говорим за самолети, хотели и стюардеси. Simple Smile

Не искам Даяна да си тръгва. С когото и да се бие на дуел, искам да победи, за да не е само лепене на камъни от тук до края на Фермата.

На Петър освен визията, униформата, модерните очила, харесвам чувството му за хумор - идеално пасва на моето!
Разочаова ме тогава, когато беше прехласнат по чувството за хумор на Ванчето. Реших, че съм се подвела, че Петър е с модерно поведение, а си пада по цвърчащи, които си мислят, че това е забавно.

# 646
Според мен всяка от жените вътре може да победи Милена, макар че ще съм за нея, ако в събота е на дуел. Въпросът е какво стана сега с великия Завет на Габи, с който ни се досаждаше сума ти време. Значи Полина я изядоха за женския дуел, после на Надя сцени се правеха за същото, а сега - ох, Ваня или Милена, тя Надя много силна. Добро утро, дайЧе!

# 647
  • при късмета
Даяна, ако ще на поляната да преспи с половина мъже вътре, не може да ми стане по-неприятна от Надка, Мара и Милена. Това с кого се сваля, няма общо с играта и начина по който я играе. Надка и Милена с интриги и лошотия, Мара с агресия и рев, Даяна спокойно и премерено. За играта, не за личните им преживявания и визия за живота, извън нея. От тази гледна точка. Ако действия на трите са повлияли на друг играч, спрямо играта, то нито едно действие или думи на Даяна не са пратили никого на дуел, ратай или благодарение на нея да има настроен един против друг

# 648
Забавно е тук, но Петър не е гей Simple Smile

# 649
Мале, тая Ванчето или там квато е се излага на маакс. То не,че всички не се излагат ама чу за вечерята и се наточи. Пълен смях. И тва е жена на 40 г адски инфантилна и глупава аз нз тя как очаква да има сериозен човек до себе си

Как ѝ светнаха очите, а? Яко ги ококори - направо щяха да изхвръкнат. Баси цирка. Joy

# 650
Ако Данчо е следващият фермер, на мен ми се струва логично да не се занимава с женски истории, а да прати Боби ратай и на дуел - ще изчисти един от другите силни мъже и ще се надява Боби да е изтощен, ако се срещнат преди финала един срещу друг.

# 651
  • София
Не гледам предаване за красота или любовни драми, че да искам Даяна да остава. А и вече няма какво да се покаже, дупе и гащи са с Даньо, много интересно.

Лично или не отношение, Мария има право да я прати ратай, браво за което. Стига си е стояла в комфортната зона Даяна. Направило ми е впечатление, че винаги като говори е една такава пренавита, мисли явно, че доста мъдри неща казва. Явно маниерът ѝ е такъв.

# 652
Мария каза, че вижда Даяна като сянка на Данчо. Какво повече да се обяснява в прав текст? Че не харесва подобни взаимоотношения? Нейна си работа, не е длъжна, на кого ли мотивите са били искрени досега? Може би на Калоян с "не те харесвам" Wink
Или както се надъхваха двамата как, ако искаш да опознаеш някого отиваш и говориш с него. Кога можеш да "опознаеш" Дайчето. Чак другите ги коментират, че вечерят, затварят се и хихихи до 1 часа.
Даяна мете обора вчера, защото Стоян се подготвяше за двубоя. През другите дни ще помага на Мария да готвят и има да сервира и мие чинии. Тъй като нямат право да ядат общата храна, вероятно Стоян ще готви за двамата. Ще видим.

# 653

Разкажи, де, разкажи.

# 654
  • при късмета
Разбира се, че Мара има право тази седмица да прави каквото реши.
А, ако гледахме предаване за красота, то Надка изобщо нямаше да е вътре

# 655
  • София
Даяна, ако ще на поляната да преспи с половина мъже вътре, не може да ми стане по-неприятна от Надка, Мара и Милена. Това с кого се сваля, няма общо с играта и начина по който я играе. Надка и Милена с интриги и лошотия, Мара с агресия и рев, Даяна спокойно и премерено. За играта, не за личните им преживявания и визия за живота, извън нея. От тази гледна точка. Ако действия на трите са повлияли на друг играч, спрямо играта, то нито едно действие или думи на Даяна не са пратили никого на дуел, ратай или благодарение на нея да има настроен един против друг

Не, Даяна не играе играта спокойно и примерно, Даяна се вкопчи в някой, с който се добутаха до финала. Че на всичкото отгоре и навлезе доста повече в пространството на човека. Това също е игра. И на мен не ми е достойна, имайки предвид, че не е като да не е знаела фактите. Нейната игра е да е незабележима и да си работи в някой ъгъл с човек, който повечето вътре харесват, за да ѝ е гръб. Е това ако някой го има за честно, евала.

# 656

Разкажи, де, разкажи.

Подробности ли? Simple Smile Няма как, съжалявам.

# 657
Мале, тая Ванчето или там квато е се излага на маакс. То не,че всички не се излагат ама чу за вечерята и се наточи. Пълен смях. И тва е жена на 40 г адски инфантилна и глупава аз нз тя как очаква да има сериозен човек до себе си

Как ѝ светнаха очите, а? Яко ги ококори - направо щяха да изхвръкнат. Баси цирка. Joy

Ама точно! Направо си и светнаха очите! И сега ще е мега смях да отиде Дая. Рязко ще я сложи в черния списък.

# 658
  • Варна/Амстердам
17833, добре дошъл! Юзърнейма ти е като кратък номер за гласуване. 😅 Да не си някой от участниците? 🙂

# 659

Не, Даяна не играе играта спокойно и примерно, Даяна се вкопчи в някой, с който се добутаха до финала. Че на всичкото отгоре и навлезе доста повече в пространството на човека. Това също е игра. И на мен не ми е достойна, имайки предвид, че не е като да не е знаела фактите. Нейната игра е да е незабележима и да си работи в някой ъгъл с човек, който повечето вътре харесват, за да ѝ е гръб. Е това ако някой го има за честно, евала.

Абсолютно. Тихомълком, тихомълков, по ъглите с Даньо, нищо не споделя за себе си, нищо не показа като някакво умения, не показа някакви интересни знания и обща култура. Бърбори си в изповедалнята някакви заучени клишета и накрая винаги поглежда надолу - явно да си придаде тежест на думите. Каквото и да приказва - видяхме що за стока е. На 27 на гърба на мама и тати. Във фермата на гърба на Даньо. Явно така си е свикнала, винаги някой да я бута, защото няма качества да е самостоятел и независим човек. Не е честно, не е и похвално, тя ще трябва да се справя със себе си след всички реакции, които ще изпита върху себе си. Надявам се да излезе, не ми се гледа вече как се търкаля в леглото на мъж и после се прави на девица ама нали как така другите си мислели ... наглост до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт