🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 314
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за темата. Не съм гласувала. Чак 4-ма човека не мога да определя. 😂

# 91
Боби,Надя,Калоян,Юхуу е моят вот.
До миналата седмица Боби ми беше почти сигурен победител, в момента да кажем е 60-40 все още за него, но и Юхуу има сериозно  увеличаващи се шансове при мен.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 17:13 от Bengun

# 92
Гласувах - Калоян, Петър, Боби, Ванче
Благодаря за темата!

# 93
За дуелите :
Калоян - Петър ( много вероятно да го видим )
Надя - Мария ( много вероятно да го видим )
Милена - Надя ( сигурен за мен )
Петър - Боби ( по-малко вероятен )
Калоян - Боби ( по-малко вероятен )
Петър - Данчо ( доста вероятен)

# 94
Тоя сезон няма нужда от финал. Аз един нормален не виждам да има, който да е заслужил 100те бона.
Да им дават по 5 хилядарки на всички участници и да извикат 5-10 човека от бг-мамма, да им правят кастинга за следващия сезон.

# 95
Няма да гласувам в анкетата, защото според мен в този сезон няма достоен победител, а какво остава за четирима...

# 96
Гласувах за Надя , Ванчето,  Боби и Калоян.

# 97
След 5 издания, в които е имало сериозни претенденти и изявени фаворити за мнозинството зрители, тази година ...даже и на принципа - най-малкото зло, пак не мога да събера четворка достойни финалисти.

# 98
Абе това Юху какво всички взеха изведнъж да го подкрепят? Била най-заслужила от жените. С кое? За мен тя освен обсебването й към Петър друго не е показала. Особено ми падна в очите след скандала между Поли и Мария като защити Мария и нарече Поли "тъпа овца". Според мен доста глупаво момиче, което се изложи доста с инфантилното си поведение и дори двата спечелени дуела не могат да ме накарат да гласувам за нея. Иначе имам въпрос към Дана, абе като бяхте вътре не обсъждахте ли вота на публиката? Имам чувството, че никой не го отразява, а реално е нещо от което ти зависи победата. Или всички си мислиха, че като са на върха на пирамидата във Фермата значи всички ги харесват и ще гласуват за тях?

# 99
Благодаря за темата!
Надявам се на една по-ведра седмица, но нищо не предвещава такава.
За Кустев чак ми дожаля днес, много хейт от зрителите. Дано му върви с ресторанта все пак.

# 100
Отмятат работа и се вижда, че напредват, този сезон строителните задачи са много за сметка на обгрижването на животните.
Но като съкратят кадрите с работата за сметка на любов и скандали остава чувството, че нищо не подхващат, а не е така.
В скорошен епизод най-накрая показаха, че метат вътре кошарата.
Тази плевня им отне време, а капаците от "кората" на дървото се оказаха много тежки. И общо в два епизода дали се събраха 5 минути време да ни покажат, че всички мъже са впрегнати да покрият и завършат плевнята.Wink
Ей така уж на шега, но направиха и лятната кухня, почти я остъклиха. Лакираха пода. Но пак го разбрахме на огледа.
От Надя в мандрата почти не показват кадри, а произвежда жената каквото им е зададено.
Единствено парите им бяха малко и си хапваха постни манджи и киселец  Smiley

И това от наблюденията за тази седмица.

Именно, ако излъчваха всичко, което се случва в работния процес щеше друго да е мнението.
Както и за всичко останало. Каквото се излъчва такова е мнението.
Но в сайта се качват снимки от почти всичко, което дори не е излъчено в епизода и се виждат много неща, които не са вкарани в единия час.

Примерно, не видяхте процеса на правене на суджуците и историите на дядо Еленко, но в сайта има снимки.
Просто беше много интересно, тродуемко и  малко препятствия до 00:00...

Еми имаше един Survivor  нЕкога, 100 пъти беше по читав от  тая вакханалия.SmileSmile

# 101
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата 😊
Нямам фаворит.

# 102
Тази година нямам фаворит, но може би Боби ще спечели.

# 103
Абе това Юху какво всички взеха изведнъж да го подкрепят? Била най-заслужила от жените. С кое?

С това, че на 40 години се възприема като Хепи Ванче, а не като Ваня Илиева. Laughing

На пясъчника сигурно е много популярна - кралица на люлките се води, сто процента.

# 104
Благодаря за темата!
Надявам се на една по-ведра седмица, но нищо не предвещава такава.
За Кустев чак ми дожаля днес, много хейт от зрителите. Дано му върви с ресторанта все пак.
В тв ли му сервираха зрителската любов?
Той как се държа?

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:28 от cardu

Общи условия

Активация на акаунт