🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 247
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 135
Боже, какво лицемерие царува в тая ферма. Значи какво става - Петър оня ден каза, че не му пукало кой ще излезе, а сега, всички рев и намръщени физионоомии ... Чакайте малко, кой беше толкова Кустев за фермата, че го ожалват така?  Тогава за какво беше в агитката на Стоян Петър - да го видим колко е състрадателен, а всъщност намусен заради заради загубата за други. Върха на лицемерието.
И тоя Калоян какво генерализира мнението на всички: 'От днеска всички са срещу Милена и Стоян", обаче му пие от виното
Защо? Като всички толкова реват за Кустев какво правят там?
ЛИцемерие до безкрай!

# 136
  • Варна/Амстердам
Не ме трогват сълзите на Мария. Двете с Надя тръгнали да се възмущават, че Стоян е дръзнал да се порадва на успехите си. Калоян отново злобее. Елементарни са и са толкова прости, че не си дават сметка, че превръщат аутсайдерите в любимци на зрителите.

# 137
Абе, господа фермерите стабилни ли са психически! Разочаровани, че някой се радва на победата си-това е проява на лош вкус ли, що ли?
Трябваше да се посипе с пепел, че не им е оправдал очакванията . Сериозно ли, хора?

# 138
Ето! Ако не е слабак, ще е арогантен 😀 Ясно е, че пак ще са ратаи с Милена, но бъдещи финалисти ще загубят много повече от тях двамата с поведението си към тях.

# 139
  • Тра-ла-ла
И тоя Калоян какво генерализира мнението на всички: 'От днеска всички са срещу Милена и Стоян", обаче му пие от виното
Той винаги се изживява като последна инстанция...гласът на Фермата Joy

# 140
Не знам за вас, но аз избеснявам само като гледам от думите на другите, а какво остава да съм вътре. БАХТИ МИШКИТЕ СА ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО. Сега да видим Калоян ще дигне ли ръка за Стоян или мъжкото обещание как да кажа - убягна му ):

# 141
  • на село
Тези хора вътре все едно живеят в паралелна вселена, грам не виждат това, което ние.
Стоян бил арогантен Hushed,  ами Кустев...то не бяха псувни, не бе чудо

# 142
  • Варна/Амстердам
Джепешо може и Марето да извика на вечеря. Ще си прекарат мъжката. 😅

# 143
Правилата на играта не изисква това, нито дори на дуел да е бил финалиста, та не знам защо някакъв мижав участник, нямащ други аргументи към конкуренцията успя даже публика да настрои, че е някакво изискване финалистите да са били ратаи.

Надка като искаше да прати Мара ратай с това се аргументира.. може би има някакви правила за финала, коитосаим казали? Тогава никой не й оспори странното желание - доколкото си спомням, че на финала щели да излизат тези,които не са били в дуел с такива, които са били  или нещо подобно

# 144
Калоян надмина Даяна срещу годеницата 😀 Дано не набие Ваня!

# 145
Калоян - леле колко просто е това момче.

# 146
  • Варна/Амстердам
Калоян освен че е влюбен в Петър, е безкрайно нетактичен и невъзпитан. Яд ме е да ги гледам вече!

# 147
Леле, тоя Калоян ..Този не е в ред, егати досадника!😱

# 148
Тоя тъпанар Калоян какво се намести там. Сакън да е му пипнат братчето.

# 149
  • София
Джепето да си извика канчо и под ръчички на вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт