🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 409
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 195
Кустев остави не лошо последно послание. Весело беше.  Почна ги с бутонките с влизането ама сега им е бръкнал явно в душите.
Ама Петър и Калоян си отспаха във фермерската къща

# 196
Добре, че е Фермата, че Калоян да се почувства значим в собствените си очи. Яко комплекси го друсат...

Между другото да Калоян е страшен комплексар и сега има сцена където може да си избива комплексите.
Относно Мара мн почна да ме дразни и малко ми дойде в повече тия ревове тия драми.
Какво му се дразнят на Стоян, той си спечели чесно и има пълното право да св радва.

Кефи ме как всички говорят за принципи, но повечето не знаят значението на тази дума 😕

Чесно от всички вътре сега най - достоен ми се вижда Шестака да спечели

# 197
  • Варна/Амстердам
След рекламите ще гледаме грейката на раздора.😅 Да видим дали Надя и Мария ще продължават да се преструват, че са приятелки. Марето преди малко си каза, че не вярва на нито една от жените. Надя пък не вярвам да й остане длъжна, ако нещо в управлението не й допадне.
Много искам да ги видя в дуел скоро!

# 198
Дана, я кáжи кои фермери пият най-много. Simple Smile

За мен е относителен въпросът. Понеже всеки има различно мнение за много и малко.
Ванчето и Пепи, може би и Данчо.

# 199

За мен е относителен въпросът. Понеже всеки има различно мнение за много и малко.

Ама верно ти Дана ли си? 😯😯😯

# 200

Ама верно ти Дана ли си? 😯😯😯

Ако сте от продукцията не съм аз, клонинг на Дана съм 😄

# 201
  • Варна/Амстердам
Е, айде, Мария била повишила тон. Надежда отново прекалява. Покрай нея чак Марето ми става симпатична. 😅

# 202
Е, айде, Мария била повишила тон. Надежда отново прекалява. Покрай нея чак Марето ми става симпатична. 😅
Пред Надежда всички трябва да мълчат. Никой бе трябва да има мнение, различно от нейното Joy
Божееееее, за нищо се скараха

# 203
Много, много искам Надка да се сгромоляса в очите на всички и най-накрая да прогледнат и да й се опълчат.   А най ще й е криво ако стане сега, непосредствено преди финала.

# 204
Надя е психопат, честно!!!

# 205
При дуел Мара-Надка със сигурност съм за Мара, въпреки че не я харесвам, но Нада не я трая. Все ми е тая кой ще спечели фермата, стига да не е тя от жените и Калоян от мъжете.

# 206
Пред Надежда всички трябва да мълчат. Никой бе трябва да има мнение, различно от нейното Joy
Божееееее, за нищо се скараха
Как за нищо, цяла грейка е ПАДНАЛА на земята! Ами ако Милена я е стъпкала?

# 207
  • Варна/Амстердам
Скечът е забавен. Харесват ми Дая и Боби. 😂

# 208
Даяна и Боби ме сцепват от смях Joy

# 209
  • Тра-ла-ла
Падам от смях. Най-веселата част от началото на фермата. Ако всеки ден има разменени роли...със сигурност ще има и разревани Bowtie

Боби не е актьор, но е по-добър Joy

Общи условия

Активация на акаунт