🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 760
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Когато Ангел си излезе на доста хора им беше тъжно, но въпреки това уважиха победата на Калоян.
В промото от неделя намекваха, че Стоян празнува сам, такива кадри показаха. До колкото видях снощи не е било чак така, седнали да заедно, пък било и за малко.
Аз също бях за Стоян, но с риск да ме оплюете ... не ми хареса и на мен поведението му на арената, после и при празнуването. Според мен и съфермерите му останаха много изненадани. Неговата игра е била да не показва колко може, какво е тренирал, за да ги изненада....с ехидна усмивка и ококорени сини очи. И като капак Милена така го надъха... "И сега Копривщица, Асеновград...." едва ли не цяла България. Не одобрявам поведението нито на едните, нито на другите. Ако беше малко по-умен, по обран в изказа си на арената Стоян можеше и да има повече гласове от другите...по същия начин както Петър и Митко застанаха зад него от съжаление.
Дая... то цялата ферма мина, тя не знам за кога ще се отдръпва от Данчо...сигурно като излязат навън 😁

# 286
Даяна и Дани Магията нали уж шушукат, обсъждат...Не съобразиха ли да гласуват за Стоян за да не е Дая застрашена от ратайство и евентуално дуел?
Или нарочно го направиха така?
Ако иска да е ратай/дуелист, не трябва да взема имунитет...
Стоян е отлъчен ,също като Милена, и като нея го играе непукист. До кога ще удържи се чудя.

Дайте спойлер за дуела тази седмица,  please ♥️

# 287
Кой ли е спечелил "Фермата"? На мястото на снимките е празно от няколко седмици, затова мисля, че всички снимки са приключили. Или наистина последния дуел е на живо, когато се изпращат СМС за участниците?

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 14:47 от yuleto1

# 288
  • Буркина Фасо
Кой ли е спечелил "Фермата"? На мястото на снимките е празно от няколко седмици.
и Ванга надали щеше да го знае.
финала още не се е състоял.

# 289
Някой да има спойлер с финалистите?

# 290
Аз ще съм крайно разочарована от Мария, ако не прати Надя ратай/дуелист. Така хем ще разбере дали приятелството им е истинско, а ако не е , я е "наказала" с дуел. Аз след 2 листа писмо как не сме се  разбрали, пък аз съм за едната чест, а ти за едни пари...нямаше и да се замисля. Ама той Ангел вече се изказа за ИнтИлектуалнУто ниво.

# 291
Когато Ангел си излезе на доста хора им беше тъжно, но въпреки това уважиха победата на Калоян.
В промото от неделя намекваха, че Стоян празнува сам, такива кадри показаха. До колкото видях снощи не е било чак така, седнали да заедно, пък било и за малко.
Аз също бях за Стоян, но с риск да ме оплюете ... не ми хареса и на мен поведението му на арената, после и при празнуването. Според мен и съфермерите му останаха много изненадани. Неговата игра е била да не показва колко може, какво е тренирал, за да ги изненада....с ехидна усмивка и ококорени сини очи. И като капак Милена така го надъха... "И сега Копривщица, Асеновград...." едва ли не цяла България. Не одобрявам поведението нито на едните, нито на другите. Ако беше малко по-умен, по обран в изказа си на арената Стоян можеше и да има повече гласове от другите...по същия начин както Петър и Митко застанаха зад него от съжаление.
Дая... то цялата ферма мина, тя не знам за кога ще се отдръпва от Данчо...сигурно като излязат навън 😁
А Кустев,като псуваше,обиждаше,иронираше на арената КАКВО по хъбаво ли ти ставаше и на останалите зомбита дето го подкрепяха...аде все Стоян е черната овца,защото един го набеди и всички в хор едно и също.....аз на арената не видях агресия от Стоян вие как и къде я видяхте незнам..

# 292
Излиза, че всички във Фермата могат да бъдат наглеци, да обиждат грозно другите, да имат гигантско самочувствие, с изключение на Стоян. Добре.
Ще бъде доста грозно ако за пореден път ратаи са Милена и Стоян, при положение, че има хора, които нито веднъж не са ратайствали.
Хареса ми, че Данчо усети Надежда. Голяма манипулаторка е, лисица.

# 293
Мисля, че знам кои са ратаите.
Скрит текст:
Жената ратай, както повечето споменаха е
Скрит текст:
Даяна
Скрит текст:
Мъжът ратай е
Скрит текст:
Митко, защото го нямаше с носията.

# 294
Стоян пък да не покаже малко самочувствие и да не посмее да се зарадва на победата си. Хем всички го обвиняваха, че е тих и кротък, а като показа малко самочувствие пак черен го изкарват. Факт е че и Милена му помогна да покаже това самочувствие.
Дори и да се е показал и надменен на арената, Кустев не беше цвете. Той не спря да псува и да натяква колко фалшиво пеел и свирил. Защо не бяха разочаровани от неговото поведение? Щеше всеки момент да падне от платформата ама после 'Аз можех цяла нощ да стоя', хахаха....
Просто хората никога няма да са доволни и когато един човек им е трън в очите, той каквото и да направи ... няма да има значение.
Сега и на мен Стоян не ми е любимец (то никой не ми е), но си победи честно и показа какво може.
Снощи много се смях на този разговор между Милена и Стоян:
Стоян: Ти сещаш ли се че в момента в който ме изберат, половината ще изтръпнат?
Милена: -Да. Е, тогава мен като ме изберат, значи втората половина изтръпват!
Joy

# 295
Да си кажа и аз мнението за Стоян- мен за разлика от повечето тук, не ме дразни. Обикновен човек. Нито ми харесва, нито ме дразни.
Не виждам лошо да се зарадва човек на успеха си. Нормално да покаже самочувствие, когато е доволен от себе си. Съвсем човешки качества виждам в него, но нищо лошо.

# 296
  • София
Някой да има спойлер с финалистите?

В темата преди време без да искам прочетох, че са
Скрит текст:
Надя, Боби, Калоян и Ванчето

# 297
добре де не можете ли да си ги пращате на лично
спойлерите. до 3 страници ще сме разбрали , все някой ще идаде.

# 298
Не знам сте коментирали, но само на мен ли ми се струва, че отношенията между Мария и Кустев, не са само приятелски?

# 299
Писна ми от този Калоян.Много му се вдигнаха акциите.Искам да видя дуел между Стоян и Калоян и победител да е Стоян.

Общи условия

Активация на акаунт