🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 558
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 270
Нета ми заби по време на епизода и чак сега видях момента с разговора на Ваня и Петър и намесата ня Калоянчо. Много смешно ми стана, той наистина си го изревнува Петър Joy
Кой беше инициаторът на разговора, че изтървах началото?! Ако е Петър...може да са се договорили с Калоян да брои до 30 и да седне между тях, за да прекъсне великите мъки на интроверта Joy

ВанчИту го извика да полафят, щото не усещала квото преди усещала... И той не бил усещал квото бил преди усещал... И накрая Калоян сподели, че отговорът е НЕ, просто щото... отговорът бил НЕ.

# 271
  • London
Аз пък мисля, че най се насветква Шестака....

Пък и аз да съм там вечер ще си пийвам на масата.... То си трябва елексир за да търпиш толкоз криви муцуни край себе си, които ти мислят злото сакън да не вземеш ти парите.

Аз пък имам особено мнение за крайните въздържатели. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 272
Да, Ванчето беше инициатор.

Абсолютно им е малко пиенето във фермата. Ако имаха достатъчно, всяка вечер щяха да имат изпълнения като това на Даяна и Боби Joy

# 273
Ваня е дева .

Калоян като се намести между Ваня и Пепи, бая заваляше🍸🍺🍺🍹😁
Мария голям рев, какъв финал , какви обещания...Мъжа й сигурно много й се радва като я гледа...и тя голяма приятелка, като Даяна.
Грозна Надя.
Петър и Ваня са ми симпатични, опитаха да поговорят, Петър на фона на Калоян ми е по-поносим.

# 274
  • London
Аз си пуснах момента с Надя  и Мара и мисля, че тя просто питаше кой е чистил обора, защото мислеше, че е негова падналата грейка.... А Мара помисли, че я пита, защото мисли, че някой нарочно я е стъпкал.  Аз поне така го разбрах. Но пък Надя толкова да не знае дето се върти там, че това е ратайска грейка? Не знам.

# 275
Аз сега ще гледам.Стоян с какво се занимава в реала,освен че свири на гайда(фалшиво,по Кустев) ?
Оператор на ЦПУ машини.
За Стоян ми беше жал в даден момент, въпреки че го мисля за смотан. Но мисля, че той наистина "предобри" и нещо много взе да хвърчи, та чак ме дразни.
Предобри, не ами предобри. Подлеца му с подлец, не падна! Нахалник! Какво си въобразява, че ще бие! Смотльото смотан, къде хвърчи?!! Отгоре на какво ще има самочувствие?! И ще се държи възпитано на всичкото отгоре! Те го мразят и хранят, а той ще им напомня с присъствието си, какви мишки са! Безобразие!
Надя очакваше, едва ли не Мария да направи скандал защо тази грейка е на земята и да разнищи на кого е. Тя сама си го каза, не очаквах такава реакция от Мария.
Тя не очакваше Мария да е мела обора... Стана неловко така - тъкмо тръгна да държи сметка и камък! А пък Мара не вдяна и тя да обвинят дружно Милена! Патката му с патка! Въобще, човек не може една интрижка да спретне ей така. Много каръшки започва тази седмица.

# 276
Забравих да изкоментирам Марийчето - щяла да отиде ей сега вечИ на финал, заради Кустев. Те повечето "стигат до финала" заради някой друг. Ами, ако се случи така, че спечели Мария - ще му даде ли кеша на него - нали заради него е отишла на финал?

# 277
Калоян бързо се намеси да си опази булката.
Мария много сълзи изплака, много нещо. Да не излезе и нейното приятелство с Кустев като на това между Данчо и Дая.
Иначе чисто визуално много ме отблъсква Мария. Нищо женствено не намирам в нея.
Милена винаги до сега е подкрепяла Стоян. Но единствено на мен ли ми изглежда неискренна? Някак си като говори с него ми изглежда, че вътрешно му се надсмива.
Боби в този епизод ме разсмя като образ на Дая.

Изобщо в този сезон нямам фаворит.

# 278
NessunDorma, благодаря за страхотния коментар. Развесели ме рано рано Grinning

# 279
Стоян не каза ли, че е инженер, фехтовач, каратист, борец, от днес и оператор на ЦПУ. Засили се и в един епизод свали черупката и се показа целият. Виж кво може да направи една жена само с приказки... Направо чудо сътвори. Преобрази скромния човечец. От агнето вълк направи.

# 280
NessunDorma -кефиш отново , единственото мъжко мнение тук което следя с интерес . Прецизно и в целта. И адски забавно

Та на вниманието на фенките на Джепешо Идилски , освен , че имате шанс да ви повози на два самолета от утре имаме и нова изненада. За всички омръзнали му дами , има атрактивно скъсване - не с SMS, не със съобщение, а ще ви бъде изпратен Оригинален Гвардеец. Всяка ще получи бързо и срочно такова , не се налага да чакате дълго
Добре дошли на борда

# 281
  • София
Не ми хареса епизода, изобщо след отпадането на Ангел нивото рязко падна. Поредни биг брадърски битовизми. И нищо фермерско не виждам.
Без никакви изненади с избора на Кустев и с гласуването. Интересно, чичо Митко гласува за Стоян, браво.
Голям рев на Мария, голямо чудо. Чак пък толкова близки да бяха. Аз честно казано не мисля, че Даяна би ревала толкова за Данчо колкото Мара за шеф Кустев.
Грозно поведение от всички на празненството на Стоян. Милена нарочно дразнеше. После на масата грозни нападаки пред всички от страна на Надя и... Боби (?!). Хубава работа ама циганска.
Надя иска ратай, сподели с Калоян, а по-късно и провокира леко Мария с 'грейка гейт', ама едва ли ще я огрее. Иначе аз я искам ратай, защото е крайно време да излезе на Арената и да вдигне ако може акциите, ако не може да пада и да си тръгва и тя.
Но утре ако не вземе имунитет Даяна ще е ратай. Ако са Стоян и Милена отново, то значи Мария няма собствено мнение, а каквото и каже Калоян. Ще се изложи. Дано не го слуша. Ако не е Надя, искам да е Даяна. В крайна сметка си оставам си на прогнозата за Стоян и Даяна, а ако вземе имунитет Милена. Но искам Надя.
Ванчето обяснения иска от Петър. Не разбра ли, че последния не изпитва нищо към нея. Не знам, стори ми се и пийнала Ваня, то аз нея много често я виждам с чашка в ръка или с грейнали очи и задушевен тон. Обича да пие момичето, явно ще да е от яхтите... То така или иначе друго не прави във Фермата и полза никаква няма от нея, защо да не си пийва и хапва на корем. Милена и е вдигнала мерника, ако има такъв дуел съм за Миленка и да я праща обратно на круизите.
Калоян удържа на думата си и гласува за Стоян, браво. Но след това с грозна намеса в разговора между Петър и Ваня отново се изложи. Няма никакъв такт тоз човек.
Сегмента с камъните ми хареса. Явно бе замислен като комичен такъв и на цялата група им се получи, визирам Петър, Калоян, Боби и Митко. А Митко голям кеф, че получи поздрав от Шопски. Знаем, че последния е скъп на похвали, така че си е постижение.
А Данчо и Даяна ме разочароваха. Чисто стратегически имам предвид. Трябваше да гласуват за Стоян и щяха да са спокойни сега, докато при Мария, като нищо някой от двамата може да изгори, особено Даяна. Някои хора забравят, че това все пак е игра и като не внимаваш в детайлите гърмиш.

# 282
Джулая пасивен ще да е.... Joy

В промото какво писмо четат? Да не е писала годеницата прощално писмо на Йордан.... Май да...

Не.
Скрит текст:
Пише отдолу, че писмото е от продукцията. Те ги предизвикват да опишат явно идеалната половинка от предаването или да съчетаят качества от няколко души.

Ох, започва да ми става скучно и на мен. Според мен от продукцията забелязват настроенията и нарочно са подсилили дружбата Калоян/Петър. По форумите отдавна започнаха тези закачки и те си знаят перфектно къде да акцентират за повече рейтинг. Боби и Дая бяха забавни.

Ванчето не ме изнервя вече, ок е.

Милена наистина малко шантава изглежда - с тази притворена уста и сияещи, нахилени очи, леко подигравателно гледа, сякаш е застинала, чакаща сеир. А той винаги идва.

Да, Стоян много си е повярвал, даже цитира Тони, че щял да пръсне панаира на арената. Аз го разбирам. Чакал е този момент, унижаван е, сега е спечелил, иска да се наслади на момента и да покаже, че не е така смотан.

# 283
Стоян наистина си показа лицето, такива мъже ме отблъскват, уж хрисими, пък малко нещо да направят и вече се имат за велики. А в началото го харесвах.
Митко, Мария, Боби и Калоян са моята 4ка.

# 284
Ако не беше Милена да му казва колко е велик и непобедим Стоян щеше да си е същият.
На такива хора малко им трябва. И браво на Милена, че го разкри като човек.
Та той цял живот е бил подтискан, дори и у тях, при тъщата. Изведнъж се намира човек, който му казва, че е велик. И той става велик. Пък макар и само в неговата глава. Но тази глава вече е гордо вдигната.
Мара като я гледа Динко, мъжа ѝ дали се е чувствал комфортно докато реве за Кустьо.
До тук гледах и после съм се предала. На Сънчо.

Общи условия

Активация на акаунт