🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 213
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Чудя се Стоян каза, че тренирал джудо или нещо подобно и вдигане на тежести. Петър е футболист, който ходи на фитнес, та защо първият да не може да бие втория?

Или и вие като някои от къщата смятате, че Стоян е победил в дуелите заради чист късмет?

# 256
Тези, които гледат промотата забелязаха ли кой е женския ратай... То избива очите...
Кой?🙄 Сложи го в спойлер ако е тайна Simple Smile))

Скрит текст:
Дая е със зелена ратайска тениска...

# 257
Някак не мога да харесам Стоян, има нещо неприятно и мижитурско в този човек.
М да, много ми е противен.
От толкова хора във фермата да не се разбира с един, двама, трима, нормално е. Не може всички да се харесват. Но да няма един по- близък, значи трябва да търси проблема в себе си.

# 258
Ох, тая Мария сърце няма. Трябваше да избере Ванче за вице, за да може Калоянчо да се гушка с Петърчо в студените нощи. Ся, Калоянчо болен ще легне, че Пешко е сам в една спалня с други 9 човека, а него го няма там, да го пази. Сякаш ще го изтъркат тоя Петър. Хъхъхъхъхъ. Ще има да ги пита какъв диалог дирят от него и че отговорът винаги е НЕ. Ама много ревниви ще излезнат тея военни мъже към... братята си.

# 259
  • София
Католик от църковното училище искате да се сдругари с тези в къщата по-наблизичко?!?

Не го харесвам особено. Но имам познати бг католици. Доста насериозно се приема християнството и някои устои, които са точно обратното на останалите.

А готвача, дето се сдружи с мутрите, срещу които щеше да вдига бунт? Или другарството на футбол и червенобуз? Или на Надка всички другарства?

За какво точно говорим. Да се социализираш гъвкаво според наличностите и интересите без оглед на блатото, докато вятърът не задуха на обратната страна? Ами не съм сигурна доколко е хубаво. Може да е полезно. И масово практикувано, да.

# 260
  • Вестерос
Ужасно е с анкетата. Бих гласувала 4 пъти за хайВанче

# 261
  • London
Калоян освен че е влюбен в Петър, е безкрайно нетактичен и невъзпитан. Яд ме е да ги гледам вече!
Гледах само скеча на Даяна с Боби и се посмях..... Калоян направо ме отказ аот предаването и той и Надя. Като му видя педе.... Физиономия и лошо ми става.

# 262
  • Sunshine state
Оф.. От къде да започна??!
Надя е психо отвсякъде, Мара е влюбена в Кустев, Калоян е комплексар, Даяна е страхлива.. Абе от всички Надя и Калоян са ми най-противни. 😵
Точно Надежда е един агресор вменяващ вина на хората около себе си постоянно.
Боби играе по-добре от Даяна. 😅

# 263
  • София
Аз сега ще гледам.Стоян с какво се занимава в реала,освен че свири на гайда(фалшиво,по Кустев) ?

# 264
  • London
Майтапът настрана, но когато е навън Калоян ще усети (или вече усеща) колко е "значим". Десетки хора в социалните мрежи му се заканват и разпитват кога е на смяна, за да метнат някое яйце. Не че одобрявам този хулигански начин, констатирам-карма има винаги.
Ще се завъртят и гейове край Президентството..... Такъв личен момък минал под дъгата не е за изпускане. Joy

# 265
  • Тра-ла-ла
Калоян направо ме отказ аот предаването и той и Надя. Като му видя педе.... Физиономия и лошо ми става.
Като на 16 годишен юноша бледен Bowtie

# 266
  • London
Джулая пасивен ще да е.... Joy

В промото какво писмо четат? Да не е писала годеницата прощално писмо на Йордан.... Май да...

# 267
Дана, я кáжи кои фермери пият най-много. Simple Smile

За мен е относителен въпросът. Понеже всеки има различно мнение за много и малко.
Ванчето и Пепи, може би и Данчо.

Мерси за инфото. Правилно съм я надушил мис Луксозни Яхти Юхууууууууууу

# 268
Нета ми заби по време на епизода и чак сега видях момента с разговора на Ваня и Петър и намесата ня Калоянчо. Много смешно ми стана, той наистина си го изревнува Петър Joy

# 269
  • Тра-ла-ла
Нета ми заби по време на епизода и чак сега видях момента с разговора на Ваня и Петър и намесата ня Калоянчо. Много смешно ми стана, той наистина си го изревнува Петър Joy
Кой беше инициаторът на разговора, че изтървах началото?! Ако е Петър...може да са се договорили с Калоян да брои до 30 и да седне между тях, за да прекъсне великите мъки на интроверта Joy

Общи условия

Активация на акаунт