🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 407
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 180
Преди мислех, че Мария от глупост не разбира плана на Надя, но почвам да мисля, че даже твърде добре я е разбрала, но нито я е страх, нито има против да са на дуел преди финал.

# 181
  • Асеновград
Много е лошо когато си тъп. Тая Даяна и Ухууу Ваня , как можаха да гласуват за Мара....кухи лейки. Нада очакваше да е вице , но.....хоп ,,лайното,,  (нали така беше се оприличил сам). Мара голям рев....Тази не е добре. Питам се как ли се чувства мъжът и като гледа.?

# 182
  • Варна/Амстердам
Майтапът настрана, но когато е навън Калоян ще усети (или вече усеща) колко е "значим". Десетки хора в социалните мрежи му се заканват и разпитват кога е на смяна, за да метнат някое яйце. Не че одобрявам този хулигански начин, констатирам-карма има винаги.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 21:49 от voxxymoxxy

# 183
Данчо прогледна за Надя.

# 184
Мария се скъса да реве за Кустев. Ще взема да я заподозра в шушу-мушу с шефчето, след изключване на камерите, както Дана намекна в миналата тема.
Супер тъп избор за вице.
А, така, Данчо най-накрая надуши Надка.

# 185
voxxymoxxy, в момента чета коментари във фейсбук и си мисля точно това, че ще бъдат силно изненадани от зрителските нагласи

# 186
  • Тра-ла-ла
Аз не виждам Мара да си изпълнява ролята на фермер на седмицата....

# 187
  • София
Стоянчо, колкото и да ми е симпатичен, наистина ли си мисли, че може да бие Петър? Щото не виждам как ще се случи това.

# 188
За Стоян ми беше жал в даден момент, въпреки че го мисля за смотан. Но мисля, че той наистина "предобри" и нещо много взе да хвърчи, та чак ме дразни.

Надка е отровен човек, подмолна, противна.

Ситуацията между Ванчето и Джепето всъщност се разви много цивилизовано. Очаквах ред сълзи, ред сополи, но ме изнедаха приятно.

# 189
Аз не виждам Мара да си изпълнява ролята на фермер на седмицата....
Заета е да плаче за неслучилата се любов с Кустака . Делегирала е права на Кано .

# 190
Даяна вече със седмична задача. Май Калоян е разубедил Мария.
Калоян е по-глупав от Мария - откритието ми за тази вечер.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 21:47 от Mama xxl

# 191
Стоян има прилив на неочаквано самочувствие от победата, но мисля, че и Милена има "вина" тук, като само го помпа. Поведението и на двамата го разбирам - за мен победата е нещо, което той самият не е очаквал и най-после си е повярвал, но не знае какво да прави с това самочувствие, а Милена чисто и просто си търси съюзник, тоест човек, който да я слуша

# 192
  • На морето!
Много добре, че Ванчето и Петър приключиха историята преди финалните седмици. Това ще помогне на Ванчето, дано няма повече драми там.

Стоян затвърди лошото ми мнение за себе си.

Доволна съм и, че Надя се очертава да бъде прецакана точно от Мара.

# 193
  • Велико Търново
Данчо прогледна за Надя.
Тъкмо навреме Satisfied

# 194
  • при късмета
Пуснах го в крайна сметка.
Мара се държи, все едно Кустев е умрял.
Надка изтърва Стоян, от началото си мисли, че тя ще е тази, която ще го манипулира и умира от яд, че не е станало така. Още повече я е яд, че нейната роля е взела Милена. Това за арогантността, също нямаше основание, амасамо това можеше да измисли.
Калоян видя, че Кукото говори с Петър и от ревност, отиде и седна м/у тях, сакън някой да не му вземе любовта, опс брата.
Калояне, много е невъзпитано да се месиш в чужди разговори, а още повече да говориш от името на човек, който присъства и не е малък да се изкаже сам. Някой само с твоя IQ може да има нужда, другите нямат, а те са 99,99% от хората

За това за Данчо, още не съм стигнала

Общи условия

Активация на акаунт