🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 626
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 300
  • Mediterraneo
Нямам фаворит. Сега да разтурят Фермата, няма да ме е яд, че никой не е взел парите. Напротив, който и да ги вземе, ще ме е яд. Гадно племе този път, братя Опосуми!

# 301
  • София
Да си сменят психоложката, дето прави кастинга.

# 302
  • Sofia
Патриархалният и военният модел са го увредили до там, че ако приема за авторитет някого , ще го слуша като куче и ще прави всичко за него с радост, ако обаче се смята за повече от другия,  ще го мачка. Иначе сам по себе си е мек и отстъпчив, но глупав.

# 303
Не знам какво ви пречат спойлерите
Нали е скрит текст. Като не искаш да знаеш, не отваряш.

# 304
  • Mediterraneo
Да си сменят психоложката, дето прави кастинга.

Коя е, онази оцъклената Ани? Тя е за психиатър, не знам какъв психолог може да е. Ако в кабинета за консултация ме посрещне подобна физиономия, говореща за тежък комплекс, ще избягам директно.

# 305
За мен най-големият пример за човешко лицемерие беше снощи. Значи всички ореваха света за Ангел, много им беше гадно ... обаче какво стана????
НАЙ-БЛИЗКИЯ  му човек Надя танцува, с човека, ЗАРАДИ КОГОТО Ангел си тръгна.
Надя вместо да е ядосана на Калоян, че заради нея любимеца й си тръган, ТЯ ТАНЦУВа  с него ...
А снощи защо не се отнесоха така със Стоян?
Значи за тия мишоци Кустев излиза е по-важен от ангел?
Ангел излиза и всички пеят и танцуват, а Кустев - сълзи и сополи ...
Без думи съм.

# 306
За мен най-големият пример за човешко лицемерие беше снощи. Значи всички ореваха света за Ангел, много им беше гадно ... обаче какво стана????
НАЙ-БЛИЗКИЯ  му човек Надя танцува, с човека, ЗАРАДИ КОГОТО Ангел си тръгна.
Надя вместо да е ядосана на Калоян, че заради нея любимеца й си тръган, ТЯ ТАНЦУВа  с него ...
Без думи съм.

Ангел щеше да ги разбие на финала със зрителски вот, а Кустев щеше да им е изгодно лесен съперник 😀 Знаят те с кого да танцуват, за кого да плачат 😉

# 307
НАЙ-БЛИЗКИЯ  му човек Надя танцува, с човека, ЗАРАДИ КОГОТО Ангел си тръгна.
Надя вместо да е ядосана на Калоян, че заради нея любимеца й си тръган, ТЯ ТАНЦУВа  с него ...
Без думи съм.

Ангел щеше да ги разбие на финала със зрителски вот, а Кустев щеше да им е изгодно лесен съперник 😀

Ами да, тогава поне да не се правеха на приятели на Ачо, защото пред него - колко бил стойностен, а си тръгва и какво - стари градски песни, припявани от слабоумния Калоян и всички останали. Дано Ангел е гледал снощния епизод и си е направил извода с какви лицемери е живял.

# 308
Не знам сте коментирали, но само на мен ли ми се струва, че отношенията между Мария и Кустев, не са само приятелски?

И аз забелязах нещо такова, но така и не акцентираха върху това през седмиците.

# 309
  • София
Значи, аз ако съм мъжът на Мария, няма да я посрещна с хляб и сол след тия истерии за Кустев. Честно казано, щеше да ми е много обидно.

Даяна и Данчо адски сглупиха, че не гласуваха за Стоян. Жалко!

Всички участници са идиоти. Толкова са необективни като нарочат някого. Сега пък Стоян им е виновен - няма угодия. Надя за пореден път е дъно - който и да вземе победата, само да не е тя!

# 310
Според мен Габриела щеше да покаже много повече достойнства от всички взети заедно. Има доста успехи в живота за разлика от повечето, физически силна и жалко, че толкова рано излезе.

# 311
Понеже вече доста пъти прочетох за отношенията между Кустев и Мария, а едно нещо като се повтори редица пъти накрая става истина.

Искам да ви изясня нещо за отношенията вътре. Още в началото ни предупредиха, че след един етап  няма да можем един без друг и ще се изненадаме.

А какво имам е предвид: Когато си в един такъв формат един ден се равнява на минимум седмица във външния свят. (думи на психолог). Навън ходиш на работа, излизате с приятели и чак тогава се прибираш при семейството си, нали зависи от живота на човека. Когато си изолиран освен, че прекарваш 24часа с тези хора, но и не общуваш с никой друг, не приемаш никакъв източник на информация и т.н. Виждаш една и съща среда всеки ден. И след даден период ти без да осъзнаваш си привързан и при липсата на човек или предмет се получава шок, ако комуникацията е била по-голяма.
Когато някой излиза след дуел има дълги сълзи на по-близките, но не върви всеки път да се излъчва.
В случая Мария не плаче, защото го харесва, а за това, че се почувства сама.
Тя не е единственият участник, който е "страдал" за напускането на някого.
Тези хора се превръщат в твое семейство и за това емоциите дават връх при напускането на някого.

Иначе за епизода снощи.
Жал ми е за Ваня, влюбена е до уши, колкото и да отрича.
Калоян се държа като дете с това прекъсване на разговора.
Милена оплита Асен2, но от километри си личи театрото и.
Надя мислеше, че друг е мел обора и искаше да създаде проблем, но като разбра, че е Мара и си затрая.
И да се сърдите и да скачате ще ви кажа, че дори дуелът Милена&Антония като врагове не беше толкова дразнещ и не спортсменски. Познавам Стоян и в случая се държа прекалено. От към поведение ми беше грозен дуелът, но Стоян си доказа, че е машина.

Мен лично като зрител би ме интересувало какво се е случило с болната овца, защото все пак станахте свидетели на нейната травма и лечение.
П. С. Аз знам, защото ми е една любимите  приятелки вътре, но и зрителите трябва да са наясно.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 11:18 от Bluemoon999

# 312
Значи, аз ако съм мъжът на Мария, няма да я посрещна с хляб и сол след тия истерии за Кустев. Честно казано, щеше да ми е много обидно.

Даяна и Данчо адски сглупиха, че не гласуваха за Стоян. Жалко!

Всички участници са идиоти. Толкова са необективни като нарочат някого. Сега пък Стоян им е виновен - няма угодия. Надя за пореден път е дъно - който и да вземе победата, само да не е тя!
Да,, само да не са Надя И Калоян.

# 313

Ама, иначе Мария много говори за Даяна, но и тя не е толкова праведна...

# 314
Колкото и да ревá Мими, аз между нея и Кустев не видях нищо повече от приятелство, истинско Мъжко приятелство. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт