🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 584
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 435
Дана, видях ти сторито в инстаграм. Аkгел да не те е направил селска мома ? Joy
Прати поздрави на човека от нас. Blush Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, просто както и вътре по братски си споделяме за живота. Другарчета сме.
Той си има предостатъчно фенки след предаването, но му търсим истинската мома 💙!
И вие имате поздрави. ☺️☺️☺️

# 436
Нямам фаворит.
Това е всичко, което си струва да се каже вече за това предаване.
Откакто Ангел излезе, няма нищо интересно за гледане. Той беше себе си, при него схеми не забелязахме.

Доколкото знам - Биг Брадър е спрян заради нисък зрителски интерес, а те точно сценариста на ББ взели, че наели, и едно ново интересно предаване го превърнаха в тъпнята ББ.

И като гледаме този сезон - болшинството хора във Фермата 6 вече са били някъде по ТВ, вестници, медии... т.е. не са случайни и обикновения човек от народа го няма никакъв.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 23:58 от Tahiti

# 437
  • Другата България
Той си има предостатъчно фенки след предаването, но му търсим истинската мома 💙!
Силно се надявам Надежда да не е в комисията по търсенето, или "момата" да не следва да прилича на нея по нещо, каквото и да е то.

# 438
Благодарим ! Blush

# 439
Дано си намери, ама да не е като Надка, дето толкова я харесва.

Ако довечера Дая награби Петре,.дали ще има кална борба между Данч и Кано? 🙄

# 440
  • London
Дана, а Ангел още ли е заслепен по отношение на Надя? Смисъл като е погледал отвън.....променил ли е мнението си?

Петър да бяга спринт не може да стигне Данчо....съмнява ме изобщо да се яви някаква конкуренция.

# 441
Силно се надявам Надежда да не е в комисията по търсенето, или "момата" да не следва да прилича на нея по нещо, каквото и да е то.

Ако станете ясновидка определено ще ви звънна 😄. За пореден път се убеждавам в способностите ви.

Да, иска тя да е в комисията 😄😄😄.

# 442
Дане, да се погрижиш. Надя никоя няма да одобри, ерген ще си остане JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 443
  • София
Предполагам повечето от участниците вече са вън, да не и всичките - като се гледате вече отстрани, споделяте ли хорското мнение? Има ли изненадани, които са си мислели, че са много харесвани, а навън това не е така?

# 444
Предполагам повечето от участниците вече са вън, да не и всичките - като се гледате вече отстрани, споделяте ли хорското мнение? Има ли изненадани, които са си мислели, че са много харесвани, а навън това не е така?

И на това бих ви отговорила ама...
Иначе изненади винаги има Simple Smile, големи.

# 445
  • София

И на това бих ви отговорила ама...
Иначе изненади винаги има Simple Smile, големи.

Е, предполагам може да отговориш за вече излезлите.

# 446
Аз мога да ви кажа, че вече всички са излезли, остава да гледаме финал на живо.
На финала са четирима.
Две жени и двама мъже.

# 447
Дана, а Ангел още ли е заслепен по отношение на Надя? Смисъл като е погледал отвън.....променил ли е мнението си?

Петър да бяга спринт не може да стигне Данчо....съмнява ме изобщо да се яви някаква конкуренция.

Заслепен 😄, напълно.

# 448
  • София
Ами защо да не съществува?

Някои от най-добрите ми приятели са м.р.

Не мисля обаче, че има място за сравнение с това в тв риалити. Във фермата, особено в тази ням приятелства. Само нагаждания виждам аз.

Не знам на колко години си. Но моят опит показа едно - най-добър приятел ти остава мъж, докато не се ожени или не си хване сериозно гадже. Тогава вероятностите са две - или се сприятеляваш с гаджето и ставате семейни приятели, или забравяш за този приятел. При първият вариант вече не си позволяваш някои неща, които преди си правила с приятеля си, защото иначе ще се мине към вариант 2.

Аз съм на 43. И за 20 от тях имах най-добър приятел от мъжки род. Семеен с две деца. Нито се бях сприятелила с жена му, нито отношенията ни се промениха. За съжаление смъртта е единственото, което не можем да променим.

# 449
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е интересно наистина ли Стоян е унижаван във фермата, тъпкан и т.н. - изключвам показното, което направиха от Продукцията. Пропуснала ли съм лошо отношение към него извън коментарите помежду си?

Общи условия

Активация на акаунт