🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 142
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 525
Стана ми кофти за Данчо - не го харесвах заради това, че публично унизи годеницата си, но и той беше публично унизен.
И въпреки всичко каза след това пред всички, че за него Дая е перфектната жена.
Наистина яко е хлътнал, но не се ли усеща, че не е взаимно!

ПС: Тук всички казват колко "красив" бил Петър. За мен е абсолютно нормален, точно като Данчо.
Двамата са ми в една категория.
Реално, като махнем ушите - Боби ми е най-чаровен и привлекателен като физика - има много красиви и изразителни очи и хубава усмивка, също и тяло.

Явно имаме доста различно виждане за красотата с повечето хора.
За мен красиви са 30-40 годишните Киану Рийвс, Патрик Суейзи, Мел Гибсън, Брад Пит...

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 00:01 от Tahiti

# 526
  • Тра-ла-ла
Донякъде я разбирам Дая. Шибанко е да обичаш да денсиш, всеки петък/събота да ходиш на клуб/дискотека, за да си упражняваш хобито или просто за кеф да се раздаваш на макс. А мъжът до теб да стои като дирек и да скучае като наказан. Хем е тъпо да танцуваш сама, хем не върви да ходиш да се заиграваш с други мъже, които танцуват....специално по Даянски - върви, де Joy

# 527
  • Варна
ОоО от ден 1 казах, че Даяна и Петър си подхождат най- много. Тя иска мъжа до нея да не я излага в дискотеката (wtf face palm), а той - да не го излага и да ражда.

# 528
  • Другата България
Ох, Данчо сега ако ревне пред ратайската къща - дежа вю.
Но май наистина е хлътнал.
Проблемът не е, че е хлътнал.
Мъж е, явно е коцкар, женкар или там както да го наречеш.
А Даяна е красива жена.
Проблемът е, че като влезе онази жена, дето рИва и му падна на колене, и на която е дал пръстен, и с която е 7 години преди да влезе във "Фермата", той освен, че се опита да я убеди, че с Даяна са само приятели, ѝ обеща, че вече нещата ще са различни. И тя още беше на вратата, и той не само започна със същото, ами и по-зле.
Защо лъжеш, мухльо /не се извинявам/? Дори и да е реклама, манипулация, тази жена навън не заслужава такова нещо, дори и тя да участва в цирка и театъра /което мисля/, все пак, въпреки това?
Самата Даяна няма да коментирам, наистина няма.
Жена съм, казах само едно - ако не искате на вас да ви се случва, не правете като нея.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 22:50 от Merri_An

# 529
Когато се опитат да ти вземат Петър:
Скрит текст:
Когато знаеш, че това няма как да стане:
Скрит текст:

# 530
Турските сериали ряпа да ядат пред Фермата 6.
Даньо и Дановица там филма е жесток. После Калата и Пепчо, чудя се в кой момент ще се изплющ*т

Тоя сериал ще ми липсва като свърши след няколко седмици

# 531
Даяна говори говори колко красив трябва да е мъжът до нея. Пит ли не беше, кой ли не беше и накрая ... манджа с грозде. Joy

Много ми стана смешно след това във Фермеската къща като видях двете хартиени фигури на Петър и Калоян как са си ги залепили една до друга, че и ги окачили. Мамини златни. Joy

# 532
  • Асеновград
Ех Дайче ,Дайче за пореден път ни показваш колко си глупава...
 Тези двамата побратимените ,много взеха да ме дразнят  с подигравките към Ваня. Това ли е мъжко поведение?.....мухльовци.
Даньо и той да си държи миш маша , че нито е красив не съм го видяла и да танцува. Общо взето няма да ги бъде с Даяна.Сега чакам да видя реакцията ако има покана за вечеря....Малеее ще е страшно.

# 533
Ама Калоян не е червенобузов , то цялото му лице е много червено.

# 534
Много,ама много ми хареса победата на Стоян. Както и ,че натри носовете на всичките си съфермери.Хареса ми,как те ,милите се оттеглиха ,овесли носове ,със самочувствие без грам покритие.
Все още ми е непонятно ,що за омраза хранят тези хора,към човек,който нищо не им е сторил.

# 535
Данчо, Данчо... какво стана с думите ти от миналата седмица?

# 536
  • Другата България
Ама Калоян не е червенобузов , то цялото му лице е много червено.
Когато се напрегне да звучи умно или вкара някоя друга чашка, съвсем става от БСП.

Значи ако Мара прати Даяна на дуел, и стигне финал, ще пусна СМС за нея.
Подсетете ме, ще си удържа на обещанието.

# 537
Петър ми изглежда дърво на дансинга, не знам как ще се разберат с Даяна по въпроса!

# 538
Коментирам един спойлер:
Скрит текст:
цъкни пак  Stuck Out Tongue Winking Eye  --
Скрит текст:
Значи в крайна сметка онзи стар спойлер за дуел между Милена и Даяна може да се излезе верен. Пишеше, че Милена ще е победи. Надявам се да е така!

# 539
Mimoza, как не разбираш? Всички такива не понасят хората, които са по-добри от тях в нещо или в повече неща, но не бият тъпан за това, а го приемат като нещо съвсем естествено. Да де, ама за едни естествено, а за други непостижимо. Е, как да не му се дразниш на тоя и що да не пробваш да го смачка?!

Общи условия

Активация на акаунт