🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 736
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна/Амстердам
Явно епизодът утре ще е толкова тъп, че дори промо не са монтирали. 😅 Типично за сряда. 😆

# 601
Назад имаше коментари, че Петър бил жената в семейството. След борбата днес в епизода, обаче не остава никакво съмнение за функциите в това семейство.
И без ирония или майтап, Калоян днес падна най-низко от цялото си участие. Този дето най-много набляга на чест и достойнство, не може да поздрави опонент, който го е победил. По-недостойно няма.
Кукото колко пъти вече уж се беше опомнила  за Петър? То беше "край променям отношението" и като Петър се вреше в половината мозък, беше и като се изнесе от фермерската къща и още няколко пъти. Дано днес е бил последния и се опомни най-после, че не знам Даяна на 27 дали бива да е с такава нагласа към мъжете, но на Ваня на 37 никак не ѝ отива.
Няма да е днес последното опомняне. Нали чу за предстоящата вечеря и изказа надежда, че ще бъде поканена. Та пак предстои попарване и опомняне.
Но все пак за мен тя е положителния герой вътре.

# 602
Мария заговори за ротационния принцип - защо не сложи Надя ратай? Какво сме видяли повече от нея в сравнение с Даяна или какво повече е излъчено? Защо избра Стоян? Боби съшо не е бил. Не беше достатъчно смела да каже истинските си доводи - и със сигурност причината да я изпрати ратай не е, за да я опознае(всъщност не виждам как ще опознаеш повече някого като го изпратиш ратай - той е далеч от групата), истината е, че не одобрява отношенията с Данчо или жени с подобни отношения към сгоден мъж и това е вид наказание. Излъчиха няколко разговора на Мария с различни фермери, от които правя този извод. Не, че Данчо не усети за какво става въпрос.. Цял сезон гледаме "преклонена главичка сабя не я сече". Хубаво е да наричаш нещата с истинските им имена макар това да ти носи негативи.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 00:53 от Organza

# 603
  • при късмета
Назад имаше коментари, че Петър бил жената в семейството. След борбата днес в епизода, обаче не остава никакво съмнение за функциите в това семейство.
И без ирония или майтап, Калоян днес падна най-низко от цялото си участие. Този дето най-много набляга на чест и достойнство, не може да поздрави опонент, който го е победил. По-недостойно няма.
Кукото колко пъти вече уж се беше опомнила  за Петър? То беше "край променям отношението" и като Петър се вреше в половината мозък, беше и като се изнесе от фермерската къща и още няколко пъти. Дано днес е бил последния и се опомни най-после, че не знам Даяна на 27 дали бива да е с такава нагласа към мъжете, но на Ваня на 37 никак не ѝ отива.
Няма да е днес последното опомняне. Нали чу за предстоящата вечеря и изказа надежда, че ще бъде поканена. Та пак предстои попарване и опомняне.
Но все пак за мен тя е положителния герой вътре.
Надеждата за вечеря с Петър беше преди представянето на образите на всеки и преди решението ѝ за отдръпване от него. Поне хронологично, дано си остане на последното

# 604
  • Тра-ла-ла
Тия обаче вече им се носи слава на гейове. Оттук насетне не вярвам да има много фенки.
Петър бързо ще излъска имиджа. Ще се появи тук-там на няколко светски партита я с Жанета, я с друга мацоранка. Но Калоян не знам как ще се оправи Bowtie

# 605
  • SF
Сигурна, сигурна, 100 процента бях сигурна, че Петър е бил замислен за Даяна, но нещо е станало в първите дни и нахалният Данчо е решил да си погали егото с хубавицата.
Не че ще се жени за нея, ама защо да не премине през зрителския поглед, прегърнал най-хубавата жена във Фермата! И да го запомнят като мъжа, на когото никоя не може да устои - една реве за него, друга му се усмихва мило, трета...

Сценаристите видяха, че Данчо и Данчовата невеста се помириха, че Даяна ще му се дръпне с "ние сме само приятели" и сега всичко според предварителния сценарий ще си дойде на мястото.

А куку Ванчето наистина ли си е въобразявала, дори и само за 10 минутки, че Петър, хубавият пилот, ще си падне по кукувичка като нея. Тя е 10 години по-голяма от него, което по принцип би могло да няма никакво значение, ако Ванчето изглеждаше супер. Ванчето е много далече от утвърдените стандарти в България (и по света).

Тоя пък и той ме беше учудил за около седмица две - била му весела, била го зареждала, защото била енергична... Е, ето колко му е енергична! Ухууу, кукууу, ихууу, скок-подскок, пеем Черен влак се композира, Ленче, бе... Това й е целият хумур на Ванчето.
Да не казвам, че е хейтърско, но си е грозноватичко, като го дадат отблезо с изпъкналите оченца и никаквата причесчица като на лелка. Телцето й е хубавко, но Петър пък бил си падал по дългокраки и високи.
Ама и висока да беше, верно ли се е надявала, че Петър би я...

# 606
  • Тра-ла-ла
Тоя пък и той ме беше учудил за около седмица две - била му весела, била го зареждала, защото била енергична...
В превод - не го е натоварвала, нямала е изисквания и очаквания Bowtie

# 607
  • SF
Глупости!
Сега се чуди откъде са й влезли мухите в главата. То не бяха масажи, блусове, прегръдки.
И той не си е направил сметката, че Ванчето е куку, не е енергично.
Кефеше ме Кустев с неговите коментари за Ванчето. Simple Smile
Ванчето трябваше да подкрепя Стоян, ако знаеше мнението на Илиян за нея. Но тя и там се беше лепнала до Петър.

# 608
Тези двамата побратимените ,много взеха да ме дразнят  с подигравките към Ваня. Това ли е мъжко поведение?.....мухльовци.
Според мен Калоян е този,който дава тон на подигравките,а Петър се влияе от него.
Така както гледам Петър е много лесен за манипулиране.

Да, Кокито много ревнува, да не му вземат мъжът-мечта, че то е лошо да нямаш мечти. Като злобна леля е. Все едно гледаме Надежда, ама на 30.

# 609
  • София
На мен Ваня ми харесва визуално, може би косата, ако спретва повечко, ще е по-добре. Не ми допада като се ококори и днес нещо не изглеждаше добре на сутрешните кадри, но иначе има свежо излъчване. Не смятам, че Петър не би бил с нея заради външния ѝ вид, а заради характера.

# 610
  • Варна
Ванчето трябваше да подкрепя Стоян, ако знаеше мнението на Илиян за нея. Но тя и там се беше лепнала до Петър.
Не си внимавала. Петър беше в агитката на Стоян
Тия обаче вече им се носи слава на гейове. Оттук насетне не вярвам да има много фенки.
Не са. Така че ще си излъскат имиджа, ама сигурно ще трябва да отбиват атаки и от двата пола.

# 611
Когато се опитат да ти вземат Петър:
Скрит текст:
Когато знаеш, че това няма как да стане:
Скрит текст:
Смея се със сълзи на коментара под поста на двубоя между Стоян и Калоян Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:
Рева

Ванчето трябваше да подкрепя Стоян, ако знаеше мнението на Илиян за нея.
То, ако всички други знаеха коментарите на Кустев, само Мария щеше да му е в агитката.

# 612
Може пък в Габровския театър да се намери едно място за Дайчето
Да, на билетната каса.

# 613
  • USA
Какво му харесват жените на този Петър,наистина?
Симпатяга е и толкова.Не е мой тип и дори намирам Данчо за по-сексапилен от Пешко.Не съм гледала епизода,така че не мога да коментирам Мария и нейният избор за ратаи,

Апропо Даяна и Данчо в реалния живот,ако наистина са се събрали,аз бих била щастлива за тях.

# 614
В реалният живот само Данчо би бил с Даяна за по-дълго ако тя го допусне. Това, защото тя е красива,а той е застаряващ чичко, чийто мъжко очарование е взело да се захабява, а той определено харесва да е харесван от жените. Но и това не е сигурно. Даяна е повърхностна и патологично ревнива, никой мъж не би понесъл това за дълго. А тя смята, че красотата и базовия интелект, който има са достатъчен принос за една стабилна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт