🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 897
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
hey_yeah, казва го и го показва Даяна няколко пъти. Да, подведе се накрая но който не е гледал той не е видял, че го е казвала и показвала. И самата тя на няколко пъти припомни на Данчо за годеница навън. Даяна е най-несправедливо, предубедено и едностранчиво коментирания участник за целия сезон.
Явно всеки вижда какво иска. Флирта между тях е налице и всички във фермата го виждат и коментират. Странно, че Даяна разбра как изглеждат отстрани едва след като Боби я имитира. Явно за нея това е нормално, когато тя го прави и затова рови по телефоните на гаджетата, от страх, че и те същото правят.

Пак казвам, човек, който иска да се дистанцира от някого, веднага може да го направи. Даяна просто не иска, там е проблема. Тя продължава да флиртува и да му дава надежди, защото е доволна от вниманието и подкрепата му.
Аз не казвам, че не флиртува. Само, че не е започнала флирта и нямаше и да го започне. Ето сега с Петър си е изцяло нейна инициатива за флирт. Изобщо не се развиха така нещата с Данчо, а точно обратното

# 586
Шоко, коментарът от ФБ е къртач!  Joy Joy Joy

# 587
  • London
Тия обаче вече им се носи слава на гейове. Оттук насетне не вярвам да има много фенки.

# 588
Тия обаче вече им се носи слава на гейове. Оттук насетне не вярвам да има много фенки.

За мен е важно, че 90% от хората във фейсбук и тук, смятат че Калоян е всъщност Калояна, половинката на Петър, а не обратното, защото и аз така виждам нещата. С тия погледи от Кало влюбени и едни такива неподправени.... Grinning

# 589
  • София
Аз пък искам първо пчеларката и червенобуз да си ходят... Принцесата ще я потърпя още.

# 590
Тя славата се носи и сигурно е стигнала до бащата на Петьовица. А те военните много не ги харесват тия ми ти работи Grinning

# 591

Обяват ли те у Бг мама за ГЕЙ мърдане и оправия няма  😂🤣😂🤣

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 00:00 от Анонимен

# 592
Ой, дано не яде много бой от татко си с колана, военния колан.

# 593
  • London
Лоша работа, дано не четем крими хроники за баща подгонил с пушка син, цяло село се включило.. Посрамил ги.

# 594
Някак не ми се струва справедливо победителят от последния дуел да бъде изпратен за ратай. По тази логика групата ако нарочи някого - изпраща го ратай и после на дуел до момента, в който отпадне. И това може да продължи седмици наред. Примерно Калоян каза, че пак би изпратил Милена и Стоян - Милена за трета поредна седмица..

# 595
  • при късмета
Назад имаше коментари, че Петър бил жената в семейството. След борбата днес в епизода, обаче не остава никакво съмнение за функциите в това семейство.
И без ирония или майтап, Калоян днес падна най-низко от цялото си участие. Този дето най-много набляга на чест и достойнство, не може да поздрави опонент, който го е победил. По-недостойно няма.
Кукото колко пъти вече уж се беше опомнила  за Петър? То беше "край променям отношението" и като Петър се вреше в половината мозък, беше и като се изнесе от фермерската къща и още няколко пъти. Дано днес е бил последния и се опомни най-после, че не знам Даяна на 27 дали бива да е с такава нагласа към мъжете, но на Ваня на 37 никак не ѝ отива.

# 596
Ако беше по-справедливо - спечелилият дуел да става фермер, сега Стоян и Милена щяха да са на власт и щеше да е мноооого по-интересно. Жалко, че с тези правила за не знам коя седмица едни и същи, които са се взели за Бойко Борисов - всичко е техните ръце. Щеше да е интересно да видим как Милена възлага задачите на Надя, а Стоян - на Петьовото либе. И реакциите им.

# 597
Имаше една теория, че добрият танцьор е и добър в леглото. Може Дая за това толкова да държи на това и да и е от основните критерии за избор на мъж.
Мария както ми беше тотално дъно след скандала с Поли, започва леко да се издига. От време на време има някакви проблясъци Ако беше друг фермер пак ратай щеше да е Милена. Освен Петър де-той с кеф щеше да прати Ванчето.

# 598
Докато гледах как другите танцуват и се радват на сутрешната музичка, а Надя гледа празно в лъжицата кисело мляко, се сетих какво ѝ липсва - един уикенд в секс-апартамента на Боби. Има нужда жената от ляляля, ама много силна нужда.

# 599
Бих се радвала ако някой от двамата Ванчето или Стоенчо си тръгне с наградата, че да има някаква справедливост. Но се опасявам, че ако Ваня спечели, Петър моментално ще обърна курса си към нея, пък тя каквато е влюбена бързо ще забрави и ще скочи на на самолета му и ще се отправят към хоризонта, докато свършат парите, ха ха. Цял сценарий съчиних. Надявам се, че не толкова наивна. Пък и дали ще стигне до финал... Предстои да видим.

Общи условия

Активация на акаунт