🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 765
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 675
  • На морето!
Подозирам и други участници пишещи тук, но не смеят да се разкрият /не без основание/.

Мисля, че тази и следващата седмица ще са женски дуели, съответно Дая-Милена и след това Милена-Мария.

Забавно е тук, но Петър не е гей Simple Smile
Калояне, ти ли си 🙄

Ако е той, надявам се да е схванал, че гея/макар и на майтап/ не  е Пешо Grinning
Именно.

# 676
Явно Пепи има някакъв чар, който камерата не улавя.
Не знам иначе как да си обясня това прехласване по него.

# 677
  • Тра-ла-ла
Това с ококорения и изненадан поглед на Ванчето при новината за латино вечерята.....нещо не се връзва....Нали когато трудоваците наддават за наградите - другите фермери  стоят отстрани, гледат и се смеят. Как така Ванчето да не е разбрала?! Дори и да я е нямало - все щеше да пита, някой щеше да й каже и т.н.

# 678
idontthikiloveuanymore много добре казано.
На който не му харесва,нека не чете.Ние сме зрители,фенове на "Фермата" и имаме право да коментираме.
Калоянчо се помисли за велик и сам настрои зрителите срещу себе си.Много неприятен човек
А ако Петър не беше толкова безхарактерен,щеше да бъде един от най-харесваните участници

Или по-скоро - който не иска да чуе негативни неща за себе си, да не участва в риалити. И аз искам да се появя по ТВ-то и да махам на мама за здрасти, да ѝ благодаря и да ѝ кажа, че я обичам много, ама не ходя, щото не желая да бъда обсъждан от Х непознати хора. Кой ги е карал да влизат? Да не би някой да им е опрял пистолет в челото?

# 679
То да не смее човек от Фермата да се разпише тук и ще го изядете.

А като е "човек от Фермата" нямаме право да кажем каквото и да е било ли? Богопомазани ли са, кво? Голям праз, че са ги давали по ТВ-то в продължение на 3 месеца. То, Гала я дават в продължение на 30 години, ама... нали, да.

А с този ник и нова регистрация, ти си Петър, нали? Satisfied

Вижте сега! Миналата година прост хомофоб, призна, че му се е паднал дуел с най-готиния гей...Wink
Ясно е, че се майтапим, кой какъвто иска да е.

# 680
Явно Пепи има някакъв чар, който камерата не улавя.
Не знам иначе как да си обясня това прехласване по него.
И за мен е ужасен.
Даяна на моменти ми изглежда някак груба, а изказванията и в повечето случаи са доста глупаво. Не знам комплекси ли има, че иска всички да я харесват. Беше засегната, че Петър не и обърнал внимание докато говореше за идеалът си за мъж.

# 681
Това с ококорения и изненадан поглед на Ванчето при новината за латино вечерята.....нещо не се връзва....Нали когато трудоваците наддават за наградите - другите фермери  стоят отстрани, гледат и се смеят. Как така Ванчето да не е разбрала?! Дори и да я е нямало - все щеше да пита, някой щеше да й каже и т.н.

Нямаше я, защото всички там се смяха на нейния гръб - отговор А) Ваня и ... Б!Б!Б!
Не е имало смисъл да й доносничат, защото не са били сигурни Петър кого ще избере (умишлено не пиша Коя) и освен това Ваня не я вземат на сериозно, че да я предупреди някой.

# 682
  • Вестерос
Да, това иска според мен. Да я гледат, да я харесват...

# 683
  • София
Всички млади жени искат да ги гледат и да ги харесват. Обаче Даяна е глупава, защото си го признава. Тия работи не се споделят, защото другите жени много се дразнят от това. Wink

# 684
На Даяна грешката е, че няма много интелигентно мислене - решила е, че след като на 21 са я избрали за "главна роля" в сериал с 20 главни герои, то целият свят ще е в краката ѝ и тя ще е best of the best. И сега е изгубена, щото малко ѝ се разминават очакванията, но не желае да признае, че е сгрешила в мисленето си.

Аз така и не разбрах тя какво работи - добре, актриса е била, преди 6 години. От тогава работа нямало - баба ли я издържа, как?

# 685
  • Вестерос
Сериалът не е преди 6 години, мисля, че миналата даваха втори сезон.

# 686
  • Бургас
Забавно е тук, но Петър не е гей Simple Smile
Петре това ти ли си?

# 687
Аз я харесвам Даяна, писала съм и, че в тяло за мен е страхотна.
Но снощи пред камерата с шапката, осъзнах, че 50% от красотата ѝ е в косата. На моменти направо грозновата ми се видя. Не точно грозна, а някак не знам, супер семпла, рязка промяна.

Може би наистина трябва да се изявява/пробва повече като модел.

# 688
Сериалът не е преди 6 години, мисля, че миналата даваха втори сезон.

Тя каза, че са го снимали, като е била на 21. Кога са го излъчили... не мога да кажа.

# 689
  • Тра-ла-ла

Нямаше я, защото всички там се смяха на нейния гръб - отговор А) Ваня и ... Б!Б!Б!
Не е имало смисъл да й доносничат, защото не са били сигурни Петър кого ще избере (умишлено не пиша Коя) и освен това Ваня не я вземат на сериозно, че да я предупреди някой.
Трудоваците стоят с лице към търга и с гръб към съфермерите. Няма как да знаят в кой момент Ваня е там или не е. Освен това има достатъчно клюкари, интриганти или хора, които да не я мислят за толкова анти, за да й снесат инфото. Или тя от просто любопитство да пита кой какво е спечелил. А се оказва, според гласа зад кадър, че съфермерите се били уговорили да скрият инфото за вечерята от Ваня...кога са имали време да се съберат всички и да направят шушу-мушу....?! Не вярвам...

Общи условия

Активация на акаунт