🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 747
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 690
Сериалът не е преди 6 години, мисля, че миналата даваха втори сезон.

Тя каза, че са го снимали, като е била на 21. Кога са го излъчили... не мога да кажа.

Е, тя от 6 години чака да й звъннат от Холивуд, ама те май се объркали нещо номерата на актрисите.
Явно е доста търпелива.

# 691
Браво на Марето за избора на Дая за ратай.Ако можеше да избере и някой друг освен Стоян,щеше да е супер.Ама не й стиска.А пък тоя Данчо откъде накъде има претенци ,ай сиктир.
    Имам чувството,че Надка по цял ден мислии си визуализира едни сто хилки.Като пуснаха музиката,ама то никаква емоция бе.Седи,дъвче и гледа в една точка.
   Милена продължава да ми е най- изкуствената в стопанството.
Чакам с нетърпение хасиендата ,да видим кой ще придружи Пепч.Може в посредния момент да покани Марето,напр.Тя е добро другарче,ще се забавляват.

# 692
Това с ококорения и изненадан поглед на Ванчето при новината за латино вечерята.....нещо не се връзва....Нали когато трудоваците наддават за наградите - другите фермери  стоят отстрани, гледат и се смеят. Как така Ванчето да не е разбрала?! Дори и да я е нямало - все щеше да пита, някой щеше да й каже и т.н.

Нямаше я, защото всички там се смяха на нейния гръб - отговор А) Ваня и ... Б!Б!Б!
Не е имало смисъл да й доносничат, защото не са били сигурни Петър кого ще избере (умишлено не пиша Коя) и освен това Ваня не я вземат на сериозно, че да я предупреди някой.
Трудоваците стоят с лице към търга и с гръб към съфермерите. Няма как да знаят в кой момент Ваня е там или не е. Освен това има достатъчно клюкари, интриганти или хора, които да не я мислят за толкова анти, за да й снесат инфото. Или тя от просто любопитство да пита кой какво е спечелил. А се оказва, според гласа зад кадър, че съфермерите се били уговорили да скрият инфото за вечерята от Ваня...кога са имали време да се съберат всички и да направят шушу-мушу....?! Не вярвам...

А, уговорили се те 😀 От продукцията са ги уговорили. Иван&Андрей много се изтъкват за столични момчета, но вкусът им към сеирите си е откровено селяндурски.

# 693
Хепи Куку сега ако е хитра, може да спретне един водевил за финал - прелъстена, изоставена от надмения Петър, в чийто скут се намества провалената актриса Даяна, прескочила директно от кревата на Йордан.
Хората обичат онеправдани и нещастни персонажи, съчувстват им и бързо им прощават предишните изцепки.
Освен това Шкафчето спечели и 2 дуела, което я прави силен съперник. Абе, муцка предендент за победител.

# 694
  • София
Мдам абсолютно грозновата е Даяна. Не е като ССФ.

Какво сме се хванали за това - работила ли, неработила ли. Това не е свързано с оценката на представянето й в предаването. То в това предаване, като изключим 1-2 всички са неудачници. Една решила да строи палат, на който да робува, а пък децата си на рожден ден не може да заведе - на гол тумбак чифте пищови. Друг толкова велик летец, че намерил време 3 месеца да се отдели от работа -май не ще да е толкова нужен във авиокомпанията си. Трети велик воин - стои като изтукан пред президентството. Четвърта - озлобена женица, която предпочита пчелите пред хората, как живее и дали мизерства, не става ясно. И т.н., и т.н., и т.н.

# 695
Аз съм се хванал от чисто любопитство как си изкарва прехраната. Нито ще ѝ предлагам работа, нито тя ми дължи някакви пари. Пък като ви е толкова красива, си я вземете у дома - бабето ще е благодарна.

Представянето ѝ в играта го видяхме - от тези възглавници, дето бременните прегръщат като заспиват. Аксесоар за сън и спокойствие.

# 696
  • София
Да, само дето спечели сума ти имунитети и вечно нещо кове и реже на строежите. И само дето почти само за нея говорим в темата. Иначе с нищо не се прояви.

# 697
Аз не съм го гледал туй ТВ шоО, ама името не е ли Фермата? Не е Строежа? Фермата - демек айде ратай, при животните и в градината. Ама тя не иска - почти пусна сълза, потрепери гласчето.

Ама айде, от мен да мине - Евала на Даяна. Отивам да тегля бърз кредит, да ѝ финансирам един филм. Мноо ма кефи!

# 698
Тее и за Бойо Борисов се говори много, но в 99 % - ужасно. Така че това, че за теб се вдуга шум, не те прави добър/харесван. Говори се за нея, защото създава възмущение във всички почти. И това се коментира. Всеки изхожда от личен опит и среда, в която живее.

# 699
  • София
Аз не съм го гледал туй ТВ шоО, ама името не е ли Фермата? Не е Строежа? Фермата - демек айде ратай, при животните и в градината.

Така е, тук съм съгласна, ама упрекът не е към Даяна, а към продуцентите. Да не би да имат други задачи, освен строителни?
Пуснала била сълза - и то предварително, не след като я избраха. Как си го позволява? Друго щеше да е, ако се развика, затръшка, да се сърди, да заплашва. Не я е срам!

Ей, много сме необективни и несправедливи хората! Сега разбирам, че случващото се вътре е представителна извадка. Болно общество!

# 700
  • Варна/Амстердам
Най-красиви във фермата са малките паленца. Няма Петър, няма Даяна-всички бледнеят пред тяхната съвършеност. Revolving Hearts Animal Dog

# 701
Далеч съм от ССФ и в моите очи Даяна с шапка е семпло грозновата. Три кадъра, докато Дайчето коментираше, ако са конкуренция с Ваня Wink
Скрит текст:

# 702
  • София
Ауууу грозотия! Ха дано филм да не види и мъж да не я погледне! Че да се почувстваме и ние тука значими.

# 703
  • при късмета
Най-красиви във фермата са малките паленца. Няма Петър, няма Даяна-всички бледнеят пред тяхната съвършеност. Revolving Hearts Animal Dog
Вчера тъкмо казвах, че отдавна не са ги давали и те решиха да им отделят време. Страхотни топчести сладури са станали

Петър да не се сърди на хората, че са го нарочили за гей, а на жена му. Така де, на брат му. В гей двойка, не може само единия да е гей, все пак Joy
Тук лесно да опровергаеш, ама във ФБ няма да ти стигне седмица да убедиш всички от няколкото стотин коментара в тази насока Joy

# 704
Аз й пожелавам да е известен модел. Като актриса не съм я гледала, нямам мнение за таланта й.
Висока, стройна с грим може да постигне различна визия, наистина я виждам като успешен модел. Защо не и на продукти за коса.

Общи условия

Активация на акаунт