🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 318
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 705
Само на мен ли Калоян ми е противен,не го харесвам въобще,гледа като лалугер,снощи веднага около Мария да хванат края с Петър това ако са мъже ,а тя милата нямам думи.Надя според мен ще я закове,имам чувство,че само за парите мисли много де вживява.И ми е чудно кога намират време да се гримират всеки ден?

# 706
Ауууу грозотия! Ха дано филм да не види и мъж да не я погледне! Че да се почувстваме и ние тука значими.

Значими няма как да се чувстваме от нейните неуспехи, защото лично за мен тя е неизвестна - ни я знам, ни съм я чувал. Все едно да ми пречат марсиянците. Joy

Да си работи и да си се омъжва - пак се стига до там, ние ли сме виновни, че тя няма мъж и работа?

# 707
  • Варна/Амстердам
Това, което ме подразни в Даяна, когато коментираше евентуална женска конкуренция за мъж между нея и Ванчето, е че каза, че ще се скарат и втората ще се чувства тъпо. Въобще не ме интересува как изглежда Даяна-да, красива, но много повърхностна и самонадеяна. Ох, да танцува добре нейният, па да я води в Куба, па като на Брад Пит брат му да изглежда, а тоя дето го сътвори беше жив талибан. Но красотата е в очите на гледащия, колкото и тривиално да звучи това. Нищо й няма на Ваня-хубаво тяло, симпатично лице, няма нито голям нос, нито криви зъби, не знам, аз нея намирам за непривлекателна, плюс това има добра душичка сякаш.

# 708
# 709
  • Варна/Амстердам
Violet, благодаря за промото, за което вчера "оревах орталъка". Grin
Мис и Мистър Ферма най-накрая заключени в танца на страстта. Satisfied
Искам Ванчето да покаже малко самоуважение и хладнокръвие и да не се засегне, че Пепко е избрал Дая. Данчо ще се ядоса и при евентуален дуел ще отстрани Джепешо. Истината обаче е, че този, който ще бъде най-засегнат от романтичната вечеря, е Калоян.  Tired FaceTrollface

# 710
  • Тра-ла-ла
Ах, този, Петър. Добре е заучил сваляческите тактики Stuck Out Tongue Winking Eye

# 711
  • София
Най-красиви във фермата са малките паленца. Няма Петър, няма Даяна-всички бледнеят пред тяхната съвършеност. Revolving Hearts Animal Dog

Чат-пат като дават общи кадри от Фермата, се виждат палетата как тупуркат вече като малко по-големки топки косми, не знам дали сте забелязали. 🐕🥰

# 712
И&А пак ще ни правят на идиоти Simple Smile
Аман от скалъпени ББ глупости.

# 713
  • Sunshine state
Ох, дано Мима избере Даяна и да се свършва с тоя индийски сериал, че наистина вече взе да дотяга да им гледаме драмата. За който и да е друг ще съм на дуела.

# 714
Стоян пожела да е ратай, ама вие недоволни. Ето, Мария му изпълни желанието. Човекът искаше да се скатае тази седмица да си почине.

На него му беше ясно, че никой не го харесва и е голяма вероятността пак да е ратай. Разбира се, че ще каже, че иска - това е защитна реакция.

Не вярвам, всеки може да се регистрира и да пише какво си иска.
То и аз тогава мога да кажа, че съм Даяна ( ама не съм)🤨

Здрасти Дая!

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 14:07 от NessunDorma

# 715
И както се вижда от промото ,Калоянчо раздава съвети,как дори и да е контузен,Стоян да отиде на дуел

# 716
  • София
И на мен ми е досадно до немай къде. Поизчерпа се бозата с Данчо, затова дай да видим с добре-танцуващия Пепко какво ще излезне. 😒

# 717
Ако няма драма,няма да е боза кой ще гледа.Аз лично очаквах повече от една актриса,чисто на интелектуално ниво и обща култура ама найсе.Не зная кой мъж би я търпял

# 718
Даяна си изкара доста айляшки и избута така почти до края. Вече две романтични вечери ще си изкара. Никой не смееше да е изпрати някъде, за да не се разделят с Данчо.
Чак в този етап на играта тя най-сетне отиде ратай. Ама принцеса Даяна не искала да мие чинии, офф. Ми ти у вас не миеш ли? После и миришело в обора и не искала там. На Шанел ли да мирише?
Нали отиваш във Фермата, тя какво си е мислила, че ще прави там ??

# 719
Аз като ви казвам, че Дая  ще награби Петрето...Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт