🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 601
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Благодаря за напомнянето, но не сме забравили, че можем да пишем за участниците.
Не съм забелязала и не знам да са показвали кадри, в които Даяна се сравнява с Ваня.
Вчера се сравни грозно с нея. Каза, че като видяла макетите, явно с Ваня имат еднакъв вкус за мъже, но Ваня ще е страдащата. Бяга ми репликата, някой, ако се сеща да я напише. Не е кой знае какво, де, смятам, че Даяна има доста други минуси, изтървала е една такава реплика, голяма работа, сигурно с въпрос са я провокирали.

Аз не смятам, че всеки би предпочел Даяна пред Ваня, защото всеки намира привличането в различни очи. Някой може да не е най-красивият, но да е най-привлекателният за някого, затова дори и хората с неправилни черти, несъразмерни тела и тн си намират човек, който да ги обича и то не само заради характера им. А Ваня дори има хубаво тяло и нормално лице. Факт е, че и красивата Даяна не е имала пълноценна връзка и да не й изневеряват, така че красотата нищо не значи, освен че има по-голям избор на мъже.

# 751
  • Другата България
Винаги, ама винаги ми е било супер смешно в такива теми, когато се появи някой/я и започне да обяснява как всички, които не харесват даден участник/чка, които са красиви, го правят само защото завиждат и те самите са грозни.
Винаги, ама винаги това поне на мен ми е говорело само за пишещия, не за останалите. За да си помислиш такова нещо, значи трябва да си много повърхностен индивидд ти самия и да оценяваш хората единствено по визуална красота, външност и евентуално способност и танцувални умения /да ви приличат на нечии критерии?/, а не по всичко останало.
Кой каквото го влече, само ще помоля да не се слагат характеристики на останалите заради нечии размисли и страсти, при това субективни.
За протокола - аз не бях чула за тази "велика актриса" преди ден първи на предаването.
За мен, от видяното вътре хич не съм изненадана защо си е останала само с тази роля и защо е влязла в такъв формат. Наистина нямам идея дали участието ѝ ще ѝ донесе роли и успех в кариерата, но с това поведение, което показа вътре със сигурност ще ѝ донесе успех в ухажването от всякакви мачовци и напомпани батки, както и от професионални танцьори. Щом това ѝ е еталона за мъж - ок, неин си е. Да си го следва и да си го търси. И да му рови в телефона. Рано или късно всеки осъзнава, че в един мъж външността и това да не я излага по дискотеките далеч не е най-важното "качество".

# 752
  • София
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-i-magyosni … ite-revnuvat.html
И&А пак ще ни правят на идиоти Simple Smile
Аман от скалъпени ББ глупости.

И после още 200 чат мнения с Даяна, Даяна, Даяна...  Голям гаф с тази Ферма този сезон. Какво очаквах, какво стана. Тотал щета.

# 753
  • София
Клер, Даянчето да не ти е приятелка?

# 754
  • Другата България
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-i-magyosni … ite-revnuvat.html
И&А пак ще ни правят на идиоти Simple Smile
Аман от скалъпени ББ глупости.

И после още 200 чат мнения с Даяна, Даяна, Даяна...  Голям гаф с тази Ферма този сезон. Какво очаквах, какво стана. Тотал щета.
Ама чакай сега, ти наистина ли си изненадан?
Както вече писах, а и не само аз, на Даяна ѝ трябва работа. Роли. Тя е в застой, никой не се сеща за нея.
Няма лоша реклама, и лошата е реклама, по-добре от никаква.
Сигурна съм, че въпреки, че двамата ниски мъже продуценти се направиха на ударени, че са се изненадали от присъствието на Даяна на кастинга, тя им е "златната кокошка". Завъртя се интрига около нея, и вътре, и навън, покрай тази интрига се разбра и за Камела, и нея видяхме, и нея рекламирахме, сега ще продължим интрижката с ПешКО идилеца, и ако някой вярва, че Даяна ще е на дуел, аз съм сигурна, че няма да е. Стоян ще е. В Даяна има още "хляб", още интрига, още рейтинг. Никой не си изхвърля "златното яйце" така лесно. Дано греша, ама не вярвам.

# 755
  • София
Аз разбирам Даяна защо си търси танцуващ мъж, но начинът, по който го формулира това искане е много повърхностен. Разбрахме, че тя се занимава с танци от години или се е занимавала. В такъв случай това й е хоби и тъй като това хоби е по двойки, за мен е нормално да й се иска да може да го споделя с мъжа си. Дотук я разбирам, но това постоянно споделяне на изискванията към мъжете, особено на това с чесъна, все едно е на пазара.

Най-много се дразня, че прецакаха така предаването и сега трябва да обсъждаме на Даяна мъжете. Пълен провал е този сезон.

# 756
  • при късмета
За Даяна поне има мнения и "за" и "против". Дори и за Милена има малко повече "за", въпреки преобладаващите негативни. За останалите също. Но много ми се иска, особено сега, когато всички са навън и четат всичко в реално време, да видя от някъде физиономиите на Надка и Калоян, за които положителните коментари се броят на пръстите на едната ръка. И тук и във ФБ, инстаграм не следя и за там не мога да кажа.

# 757
  • София
Е тя Даянчето освен роли си търси и мъж в момента, та си казва критериите на всеослушание, ако случайно някой не е разбрал. Да я търсят те след формата, не тя.

# 758
  • SF
Esme, тази роля първо е била преди 6 години. И второ - ако сте гледала сериала - поне 10 човека са с главни роли. Какво е оправданието да бъдеш здрав, прав човек и 6 години да чакаш баба да ти направи мекичките за закуска, пък тати да ти плати сметките ... в смисъл?
Аз не познавам човек на такава ВЕЧЕ ЗРЯЛА възраст да лежкуни вкъщи и да чак ана техните ...
Иначе като се заговори за мъжете, които са при родителите - големи подигравки. А с жените много ли е похвално?
Мързелът не е добро качество.
Лекото поведение също.
Наглостта също.
Лъжата също.
В нея след висчко изброено, нито един плюс не мога да забележа. Особено след лъжите й пред цяла България.

Не, не съм го гледала сериала. Може да е много тъп. Ролята да е отвратителна, режисьорите бездарни... Все тая.
Просто казаха, че Ванчето е реализирана професионално, щото е домакинка на яхти, а пък ти сега даже поправяш, че още на 21 години, Даяна е реализирала професията си. И тя не е пред пенсия. Ще я реализира все още. Ако не, ще играе като много свои други колеги по театрите и ще ходи на кастинги.
Леко поведение - няма. Не виждам такова.
Мързел - абсурд. Работи здраво и няма критики към работата й.
Лъжа - идея нямам за какво лъже, но допускаме, че всички лъжат и крият по нещо. Тяхно човешко право е да си пазят личното пространство според техните собствени преценки за това. И според договорите, които са подписали.
Защо да не е при родителите си? Не разбирам какъв е проблемът и за мъже, и за жени, които все още нямат собсттвен дом, кредити, деца, семейство... Къде да ходят? Защо? Имат ли причини? Ако имат, да ходят. Ако вкъщи не ги искат, окей, но ако всичко е наред в родните им домове, защо да правят някакви извънредни разходи за наеми? Всеки си има съдба, лични мотиви и лични предпочитания.
Ние не сме я виждали как чака баба й за мекички сутрин, за да го коментираме. Дори някоя от нас да твърди, че е наблюдавала през ключалката им как протича сутрешната им закуска на баба и внучка, не знам дали ще й повярваме.

В някакъв момент аз също живях с баба си. Баба ми нямаше къде да живее, след като дядо си отиде и тя остана сама. Аз се грижех за нея, тя, доколкото можеше, правеше банички, но накрая вече много, много не можеше. Не съм я изгонила, не съм й намерила нов дядо от интернет, не съм се смятала за мързелива. Може би в нечии очи съм изглеждала точно така. Важното е, че когато накрая на живота й, й трябваха лекари, лекарства и прегледи, аз бях до нея и с колата я возех, където трябваше. Да, имах си и гадже в този момент. Може би някой ме е гледал отстрани и си е казвал: Е, тая, дългокраката, дългокосата ква е мързелива! Има и мъж, и баба, и претенции, и мекици, и кола, и апартамент, но не е директор и не е реализирана хич!
И знаеш ли... вероятно това не е бил Бил Гейтс или собственикът на Фейсбук, а някой много разбиращ от всичко  реализиран съсед, който е имал времето и желанието да наблюдава кой, кога си рине снега от колата и за колко време освобождава паркомястото пред блока.

# 759
Още малко от мен по темата със знанията по история 😂 добро впечатление ми направи снощи Ваня, когато питаше чичо Митко за историческите събития кое след кое е и т.н., защото аз бих постъпила по същия начин. Грехота е при наличието на човек, който знае толкова и имате супер много свободно време, да не се опиташ да си подобриш малко общата култура. За 2-3 месеца не помислиха за нищо смислено, а само какво ще ядат и за каква тъпотия да се скарат. На всички им важно човека до тях да е красив и да изглежда добре, а “горе” че няма никой не е важно 😑 жалко е..
А по темата с танцуването, и аз искам мъжа ми да може да танцува и да има малко двигателна култура, а не да е като дърво, но не за да не ме излага в дискотеката, а за да можем да танцуваме заедно и да ни е приятно. Много е лошо като си нарцис и мислиш единствено за себе си. 🤷🏼♀

# 760
Мери, може и да познаеш, може и да оставят Дая още малко. Та трима ревнуващи ще има, ако Дая се залюби с Пешо, бе, цели трима - ДаЯнчо, Калчо и Ванче, ще има сълзи, ревност, па и на истински дуел се надявам язе - оня с брадвите. Trollface Тé ти го сюжета, златен, златеен! Satisfied
Но все пак мисля, че Мара ще прати Дая на дуел.

# 761
  • при късмета
Обаче има интересен парадокс. Петър също в положителна посока е коментиран само и единствено откъм външност и абсолютно нищо друго. Личностните му качества почти никой не определя като положителни. Обаче въпреки всичко, към него няма тази злоба в коментарите. Даяна е абсолютно същия играч, единственото положително в нея което се вижда е външността, личностните ѝ качества също се коментират като отрицателни, но коментарите към нея значително се различават от тези за Петър. Разбира се, че ще остане убеждението, че злобата към Даяна е заради външността ѝ, особено предвид факта, че тук пишат повече жени. Еднакви играчи, от различен пол, за едни и същи качества и минуси, се оценяват различно. За мен това не говори добре за жените

# 762
  • Варна/Амстердам
А дали не е възможно Стоян да излезе заради контузията? Ще бъде третия човек, напуснал предаването заради нещастен инцидент. Сякаш зла прокоба тегне над стопанството.

# 763
Не мога да повярам, че толкова народ е гласувал за Хепи Ванче на финал. Че тя  с какво блесна? С нагаждачеството си или с това, че никога не заяви твърда позиция? За мен тя е абсолютно куку и напълно неадекватна на моменти. И с детинското си прехласване по Петър ми е досадна вече. Не казвам, че е лош човек, но е безинтересна.

# 764
  • София
Есме, не можеш да кажеш, че е реализирала професията си на 21 Даяна, защото тя не е актриса, няма такова образование, взели са я в този филм т.е. дали са й шанс. За театрите се иска образование или поне да се наложиш, за да те вземат. Разбира се, това не означава, че няма да пробие, някой да я хареса и да й даде шанс и в друг филм. Може да завърши някоя чуждестранна академия.

Общи условия

Активация на акаунт