🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 664
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 735
Мария няма да опознае Дая. Едва ли и иска, само говори.
Но браво на Мара, че я извади от зоната и на комфорт.
Хайде поне една седмица да не виси на Меджика на врата.
Даяна съм на виждала на живо. Най обикновено  момиче. Тогава вървеше  още сериала, та даже ми япоказаха.
За мен не  е уау.

# 736
От промото за довечера като гледам, много си отиват Дая и Петър. Изглежда имат взаимни симпатии един към друг,но ги прикриват.

# 737
  • Варна/Амстердам
Esmee, не съм мъж, да знаеш! Smirk

Не бих си позволила да сравнявам две жени, но Даяна сама акцентира върху този казус и изразих своята гледна точка по начина, по който аз виждам нещата. Не те ангажирам с мнението си и не очаквам всички тук да сме единодушни по дадена тема.

И преди да ме обвините, че аз съм поредната жена, която завижда на Даяна, ми позволете да да ви напомня, че всички участници доброволно се съгласяват да бъдат давани по телевизията, да присъстват в медийното пространство и да бъдат обект на обсъждане.

# 738
От 100 мъже, които трябва да избират между Даяна и Ванчето 99 ще се метнат на врата на Даяна, а за 100-тният просто няма да има място.Laughing

Не Дая се е концентрирала в красотата си, а пишещите тук.

Надявам се този 1 да е истински човек и да направи щастлива Ваня.

А за Дая...майка мога да ѝ бъда почти, и не бих била щастлива или горда от показаното от дъщеря ми. Това бих казала и приключвам да коментирам Даяна.

# 739
Аз й пожелавам да е известен модел. Като актриса не съм я гледала, нямам мнение за таланта й.
Висока, стройна с грим може да постигне различна визия, наистина я виждам като успешен модел. Защо не и на продукти за коса.

Минимум инфлуенсър като Красимира от миналия сезон.

# 740
  • София
Може ли да не харесваме/одобравяме Дая и по други причини, а не само защото ѝ завиждаме? 😒 Това много се изтърка и е оправдание на всяка жена при липса на други контра-аргументи.

# 741
  • Тра-ла-ла
Моляяяя????? Реализирана професионално? Чистачка на яхти.
Само това ли са задълженията на стюардесите на яхти?! Брех....

# 742
Като гледам промото си мисля, как Дайчето изигра ролите на Антония и Жани.
Тя сериозната, тя умната, тя възмущаваща и разграничаваща се от типа момичета ала Жани,
изпълни точно тяхната роля.
А дано този страстен танц се превърне в ''лебедова песен'' за Дайчето.
Стискам палци на Марчето, да прояви здрав разум и да направи женски дуел. Hands Pray
Дано само продуцентите да не решат, случайно, и Митака да спечели вечеря за двама.
Мелнишка вечер с френски привкус. Wine Glass Violin
Тогава Ванчето ще е дамата на вечерта. Предполагам.

# 743
  • SF
Благодаря за напомнянето, но не сме забравили, че можем да пишем за участниците.
Не съм забелязала и не знам да са показвали кадри, в които Даяна се сравнява с Ваня. И да се сравнява, тя също има някои права, които животът й е предоставил. Може да се сравнява и с Моника Белучи, ако с това ще напълни малко кадри.
Да не би Ванчето да се сравнява с нея?

Даяна и Ваня нямат много общи белези, така че всякакви сравнения една с друга са си чиста загуба на време.  Дори, ако мъж трябва да избира с коя да отиде само на бар с тъпа музика само веднъж, ще предпочете тези няколко часа да ги изкара с Даяна. Питайте колкото мъже познавате и можете да попитате.
Е, Ангел би избрал Надето. Но той на театър едва ли е стъпвал и животът на актрисите и яхтените хостеси едва ли го вълнува. По-добре да разкаже две-три смешни истории за това как го е ритнала овца, докато се е опитвал да я дои. И да има кой да му се смее от сърце насреща.

Петър, Калоян, Данчо, Кустев, Боби... те с "Черен влак се композира" не се забавляват. Кой пилот, кой готвач, кой циганин, общински съветник... Ама с Черен влак се композира не им е готино да се появят в някой латино клуб. С Даяна може и дума да не могат да обелят, не им пука! Не са там, за да белят думи! Simple Smile

# 744
  • London
Аз не знам защо толкова се хващате за едно промо, много ясно, че ще се опитат да заблудят зрителя, че да се чуди какво става и да си пусне епизода..... Аз пак казвам, Петър и Даяна е по-скоро скалъпена простотия на продукцията. Не им ли научихте вече измислиците?

# 745
Някой по-рано беше написал колко имунитета за ратайство била взела Даяна, за мен е много смешно когато започне да се изтъква все едно е много умна и знаеща, защото един нормален човек не би се хвалил толкова като вижда че по-скоро е най-малко незнаещ от останалите. Във фермата единствения, който може да се изтъква че е взел имунитети си със истински знания е чичо Митко, затова Даяна е смешна в очите на хората, защото се мисли за много умна, а всъщност е най-малко зле по история в сравнение с останалите жени. Не знам дали разбирате какво искам да кажа 😂😂

# 746
Esme, тази роля първо е била преди 6 години. И второ - ако сте гледала сериала - поне 10 човека са с главни роли. Какво е оправданието да бъдеш здрав, прав човек и 6 години да чакаш баба да ти направи мекичките за закуска, пък тати да ти плати сметките ... в смисъл?
Аз не познавам човек на такава ВЕЧЕ ЗРЯЛА възраст да лежкуни вкъщи и да чак ана техните ...
Иначе като се заговори за мъжете, които са при родителите - големи подигравки. А с жените много ли е похвално?
Мързелът не е добро качество.
Лекото поведение също.
Наглостта също.
Лъжата също.
В нея след висчко изброено, нито един плюс не мога да забележа. Особено след лъжите й пред цяла България.

# 747
Аз й пожелавам да е известен модел. Като актриса не съм я гледала, нямам мнение за таланта й.
Висока, стройна с грим може да постигне различна визия, наистина я виждам като успешен модел. Защо не и на продукти за коса.

Минимум инфлуенсър като Красимира от миналия сезон.
Точно!

# 748
Но едно не може да се отрече, тази Ферма е изцяло направена от дамите. Не си спомням друг сезон и на Фермата,  и на нито едно друго реалити да е изнесен по толкова категоричен начин само от женския каст.
Милена,Надя,Поли,Косъма,Мария,Дая,Юхуу - ако не са те няма реално какво да се коментира.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:16 от Bengun

# 749
  • Варна/Амстердам
Няма да влизам в обяснителен режим отново, но конкретно по въпроса "Даянагейт", гледай  последния епизод, Esmee. Ще повторя, че тя сама провокира подобни обсъждания.
Трябва да изпитвам вина, че симпатизирам повече на Ванчето ли? Grinning
Виждам, анализирам, констатирам.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:41 от voxxymoxxy

Общи условия

Активация на акаунт