🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 744
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 810
Скрит текст:
Разбира се, че никой не е написал, че незнанието на Ваня му е "направило добро впечатление" или пък я е "възхвалявал".
Ама Тиф, нали знаеш, че когато няма щука, и ракът е щука

Напротив някой писа, че му направило добро впечатление, че Ваня задава въпроси на Митко. На това реагирах.

Този някой бях аз и написах точно това, че ми е направило добро впечатление, че Ваня задава въпроси на чичо Митко, а не че възхвалявам ВАня. Нито симпатизирам на нея, нито на някой друг във Фермата, а просто това да се поинтересуваш и да научиш нещо, което не знаеш е позитивно според мен. Много хора не знаят нито кога е освободена България, нито кога е паднала под турско робство и още много други неща, не го одобрявам, но смятам че никога не е твърде късно да научиш нещо независимо дали си на 37 или на 77години. И пак казвам не симпатизирам на Ваня, просто никой не се е опитал да научи нещо от чичо Митко по история, или поне не са го излъчили. Много се радвам че около вас всички знаят датите и годините на важни исторически събития, но мисля че по-голямата част от населението не ги знае и още по-лошото е че на никой не му пука.

# 811
  • при късмета
Много ми е интересно как някой може да знае Ваня ей така ли е питала или наистина се е засрамила и е искала да знае? Много интересно как много от пишещите са в главата ѝ.
Тя сама го каза, при това вчера в епизода, не е било кой знае колко отдавна. Каза, че нарочно гледа преди теста по история да се върти и да работи покрай Митко и да го пита за разни събития. Митко после в интервюто потвърди, че Ваня всяка седмица го пита за теста. Даже каза, че всеки път едни и същи неща ѝ казва и тя до следващата седмица не помни и пак пита

# 812
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Разбира се, че никой не е написал, че незнанието на Ваня му е "направило добро впечатление" или пък я е "възхвалявал".

Напротив някой писа, че му направило добро впечатление, че Ваня задава въпроси на Митко. На това реагирах.
Joy
Аха.
И за теб това Х да пита нещо Z с цел да се научи и да знае, и У да го одобри заради това, че иска да се научи, е =
на "възхищение и одобрение на незнанието" на Х ???
Значи У одобрява и се възхищава на незнанието, а не на желанието на Х да се научи?
Ами явно еднакво гледаме/четем, различно виждаме.
Поредно доказателство колко субективно може да е това да четеш текст, когато си пристрастен.

Първо, Ваня питаше, защото предстоеше изпита за имунитет, а не защото много се интересува.
Второ, когато става дума за дати като 3 март 1978, например, не може да ми направи добро впечатление, че някой не ги знае и пита.

Въпрос на житейски приоритети и ценностна система. Иначе, Мари Ан, за да си спокойна, ще ти кажа, че и за мен Ваня е най-малкото зло. Освен Даяна, на която искрено симпатизирам, въпреки, че не винаги одобрявам поведенето й, Ваня е вторият човек, който бих приела за победител без да се ядосвам особено.
Защо реши, че съм неспокойна?
И защо реши, че темата е за душевното състояние на пишещите?
И защо реши, че мен ме интересува ти кого би приела за победител?
Аз си пиша мнението, лично, и не ангажирам никого с него.
Не обсъждам останалите в темата, пиша за участниците.
Не успявам да изчета всичко, а и умишлено пропускам понякога.
Тъй че моля, не се вълнувай за спокойствието ми, то никога не е зависило от това кой какво пише тук и на кого симпатизира.

Много си нервна. Писах това, защото си симпатичен ник, а пък ти ме нападна. Явно нещо съм сбъркала в преценката.

# 813
Вие оставете другото, но всички мнения на новорегистрирани потребители се хващам, че ги чета представяйки си гласа и патоса на Калоян. Ей, побъркаха ни тея...

# 814
  • SF
Я предварително да взема да си кажа:
Аз не съм решила, че някой от вас се интересува от моето мнение и това не е поводът, по който пиша в темата.
Всеки един от нас би могъл да бъде попитан защо пише нещо, като останалите нехаят да го четат. Ами сложете цедка на форума и да бъдат допускани само търсени и важни мнения.
За момента моите минават.

# 815
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:

Joy
Аха.
И за теб това Х да пита нещо Z с цел да се научи и да знае, и У да го одобри заради това, че иска да се научи, е =
на "възхищение и одобрение на незнанието" на Х ???
Значи У одобрява и се възхищава на незнанието, а не на желанието на Х да се научи?
Ами явно еднакво гледаме/четем, различно виждаме.
Поредно доказателство колко субективно може да е това да четеш текст, когато си пристрастен.

Първо, Ваня питаше, защото предстоеше изпита за имунитет, а не защото много се интересува.
Второ, когато става дума за дати като 3 март 1978, например, не може да ми направи добро впечатление, че някой не ги знае и пита.

Въпрос на житейски приоритети и ценностна система. Иначе, Мари Ан, за да си спокойна, ще ти кажа, че и за мен Ваня е най-малкото зло. Освен Даяна, на която искрено симпатизирам, въпреки, че не винаги одобрявам поведенето й, Ваня е вторият човек, който бих приела за победител без да се ядосвам особено.
Защо реши, че съм неспокойна?
И защо реши, че темата е за душевното състояние на пишещите?
И защо реши, че мен ме интересува ти кого би приела за победител?
Аз си пиша мнението, лично, и не ангажирам никого с него.
Не обсъждам останалите в темата, пиша за участниците.
Не успявам да изчета всичко, а и умишлено пропускам понякога.
Тъй че моля, не се вълнувай за спокойствието ми, то никога не е зависило от това кой какво пише тук и на кого симпатизира.

Много си нервна. Писах това, защото си симпатичен ник, а пък ти ме нападна. Явно нещо съм сбъркала в преценката.
Не знам защо се изнервяш.
Наистина не разбирам. И защо решаваш, че те нападам? Значи ти се обръщаш персонално към мен, говориш ми да съм спокойна, характеризираш мен /дори и в горния пост, нещо, което е против правилата на форума/, отговарям ти в твоя стил, и на теб вече не ти харесва.
Защо? Аз си пиша по темата, наистина не смогвам да изчета всичко, но когато видя персонално обръщение, се стремя да отговарям. Нека не критикуваме неща, които правим ние самите, защото най-малко не е коректно.
Никога не съм се нервила тук, темата единствено и само ме разтоварва, има прекрасни събеседници и много духовити момичета и момчета, които с удоволствие чета, за жалост не редовно.

Апропо, аз също отначало харесвах Даяна, дори след Милена тя ми беше фаворит.
Обаче след всичко видяно, няма как да харесам такова поведение и като жена, и като участник в ТВ формат, за актьорски качества да не говорим.
Но разбирам всички гледни точки именно защото хората сме различни.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:06 от Merri_An

# 816
  • Варна/Амстердам
Esmee, ама как Петър Велики ще й обърне внимание? Та той е цял Аполон, Ален Делон и Марлон Брандо в едно. Grin
Не ми е сериозно това възхваляване на Петър и принизяване на Ванчето. Да, аз бях тази, която каза, че Ваня е релизирана в професията си. Не пропускаш възможността да повториш и потретиш, че тя търка палуби, сменя чаршафи и мие тоалетни или каквото там беше, все едно, че професията й не е достойна. Не може всички да сме пилоти, актриси, брокери на нюйоркската стокова борса или нобелови лауреати, за да означава, че сме реализирани в професиите си. Може и да си продавач, но да си успешно реализиран, не е ли така?

# 817
  • SF
Не трябва да си пишем как се намираме един-друг: нервен, сприхав, скучен, ти Даяна ли си, на Калоян приятел ли си...
Нямаме право да си ровим в животите. Много от нас влизат в темата точно, когато им е скучно или нервно. И? Да не минаваме проверка преди това. Затова във форумите има фалшиви имена. За да няма нужда да си казваме собствените и други подробности около настроението ни и характерите ни.

Дайте да обсъдим юху Ванчето и куку Марчето.
Свикнахте ли с говора (а и с разсъдженията) на Мария?
Тя също си намира по някой ерген за сприятеляване, гушкане, шушукане... Някой, на когото много да държи... От мъжки пол.

# 818
Съжалявам, че виждаш нещата по този начин, но аз лично се съмнявам, че ако Петър се овърташе покрай някоя обвързана жена с дълга връзка щеше да е по-малко илу по-меко коментиран.
Вече не сте сериозни с защитите си към въртиопашката! Извинявам се...Принцеса Самонадеяна...ааа...така де Принцеса Даяна Wink

Не им е работа на Петър и на Даяна да пазят семействата на семейните. Да си ги пазят сами.
Ако не е Даяна, ще е Маяна. Мозъкът на Данчо ще е перманентно разбъркан (и е бил преди да срещне Даяна).
Много мъже, виждайки красивия модел в главите си наживо, получават онзи КЛИК и ЩРАК, за който Данчо говори.
И не ги интересува дали е умна, дали може да пее, дали може да прави мекици. Интересува ги да бъдат близо, близо, толкова близо, че чак...

Данчовата годеница също е изневерила във връзката си преди Данчо заради самия Данчо. Той живее с жена, която си гради щастието на гърба на чуждо нещастие. И той е наясно с това. И видимо няма нищо против. Даже му е готино.

Мдаммм...ама ние това го знаем! Видяхме го и не спира да ни се демнострира.
Даньо не стува и 2 стотинки и това не е от вчера.
Въпроса е, че от самото начало ние искренно харесахме Даяна. Нали...
Тя ни се представи, като красива, мила, млада съобразителна и дълбоко морална жена.
Е...Да, ама не!
И точно в това се крие причината да е толкова оплювана, ако се беше представила, като лека жена сега щяхме да я гледаме с надсмешка и да въздишаме...ох, красива е.

# 819
  • София
Ох,аз не съм гледала още вчерашния епизод,днес обезателно ще наваксам с два.
Обаче ми се навря промото за днес.Майкоу-Дая и Пепи какъв танц-красота!
Кефят ме обаче-големи са пердета Simple Smile

# 820
  • София
Мда, много е хубаво в днешно време да си перде.

# 821
Каква история,какви пет лева.

Българин да не знае кога е освободена България!
Да не знае къде са родени и кога са загинали Левски и Ботев.
Да не знае кога и от кой е създадена България.
Да не знае кои градове и кога са били столици на България.
Да не знае кога се е случило и какво е Съединението.

Такова незнание е позорно.

# 822
  • SF
Esmee, ама как Петър Велики ще й обърне внимание? Та той е цял Аполон, Ален Делон и Марлон Брандо в едно. Grin
Не ми е сериозно това възхваляване на Петър и принизяване на Ванчето. Да, аз бях тази, която каза, че Ваня е релизирана в професията си. Не пропускаш възможността да повториш и потретиш, че тя търка палуби, сменя чаршафи и мие тоалетни или каквото там беше, все едно, че професията й не е достойна. Не може всички да сме пилоти, актриси, брокери на нюйоркската стокова борса или нобелови лауреати, за да означава, че сме реализирани в професиите си. Може и да си продавач, но да си успешно реализиран, не е ли така?

Моля те, не ме заговаряй лично и не ми търси обяснения. Пиши си там, каквото ти е сериозно.
Ванчето мие палуби с жълти гумени ръкавици и сменя чаршафи. За реализирани професионално продавачи не ми се дърдори. Ще кажеш, че го потретвам, ама нали ме питаш. - Не мога да ти измислям разнообразни отговори, та да ти е интересно.
Възхваляване на Петър и принизяване на Ванчето.
Петър ми е симпатичен, Ванчето - не!
Петър ми е интересен. Ванчето - не!
Низости и величаене, ако така стоят в главата ти и е сериозно - enjoy!

За всички тези, които ще ме занимават с професионални реализации, да извадят Ванчето от списъка. Това не е професия, това е начин за изкарване на прехраната. Поздравления, че си е намерила това, което я удовлетворява.
Благодаря за разясненията, че не всички могат да са пилоти. Мислех, че съм пилот! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 823
И аз изгледах промото. Екстра е Пешо. С бялата ризка. Тръц.

Аз си мисля, че Ванчето питаше постоянно за дати от историята  и се правеше на юху, колкото  да поддържа  някакъв разговор. Иначе за какво да си говори с Шестака, освен да му гали егото  колко е начетен.

# 824
Някой назад предположи, че Стоян ще отпадне заради контузията. Може би за самия него това е най-добрият вариант. Победи Кустев, бори се с Калоян, ами не става, не се вписва в таз годишната “Ферма”. Човекът лесно се подвежда, от наивност може да се забърка в простотия, а на него, знаем, няма да му е простено за разлика от млади любителки актриси (за анадолското мислене и завистта - да, да, продължавайте в този дух, не ми пречите).

Общи условия

Активация на акаунт