🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 188
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 065
Не, привличат се чисто физически, спор няма, но...Дайче ще съсипе нещата, предчувствам! Дано съм лош пророк!

# 1 066
Кубинската вечер - мавруд от Търговище, чипс от Фантастико и филе Елена(според снимките горе)

Абе дали сексът във фермата ще е мираж?

# 1 067
  • София
Даяна е глупава житейски, за пореден път се уверявам. А Петър е адски отблъскващ.

# 1 068
Интересно ми е ако и другите две примадони бяха там(Жана и Тонка), на коя писта щеше да си приземи самолета.

# 1 069
  • Другата България
Евала на Ванчето, мъжко момиче, изтърпя толкова унижения и подигравки, толкова отрицателно отношение, толкова хейт и вътре, и навън, дано стигне финал, заслужава го!

# 1 070
Вече от ясно по-ясно стана, че Даяна само е използвала Данчо, защото беше първият мъж, който й обърна внимание. Тя не го харесва, но иска мъжко внимание, няма значение от кого.

Вечерята на Петър и Даяна беше мега зле, но сигурно защото ги снимат и двамата се притесняват да не се изложат.

# 1 071
Даяна през цялото време повтаряше - Добре, Браво, Чудесно, Много добре!
Като някаква учителка по танци на деца в първи клас.
Много умряла работа...

# 1 072
О, не ги ли снимаха, щеше да , хм!

# 1 073
Вместо Ваня или поне до нея да бяха сложили и Калоян на люлката с Данчо. Да чакат младите да кацнат от Куба.

# 1 074
  • Варна
Чакай да си отметна косата да може да продължи с още една целувка по врата.....

Моля те, кажи на леля си, какво следва после!?

Това, което следва после го дават в парно филмите.

# 1 075
  • на село
Цялата сцена беше тъпа, лоши актьори, лошо изпълнение. Доста пропуснах, но от това, което видях и прочетох, грам не заслужават внимание и двамата.
Не, че Дияна е била някога интересна, или Петър като започне да влачи, на 45 оборота.

# 1 076
  • Другата България
Вече от ясно по-ясно стана, че Даяна само е използвала Данчо, защото беше първият мъж, който й обърна внимание. Тя не го харесва, но иска мъжко внимание, няма значение от кого.
Колко пъти,
колко пъти - един ли сто ли,
ви замерях с думи тежки - че горното е точно така???
Силно се надявам да се появи и истината И за Миро.
Вариант пореден.

# 1 077
Калоян честно ли каза: “Жената е предназначена да ражда”, абе тоя в кой век живее? Вече тотално ми се срина, ако досега съм имала съмнения.

# 1 078
Чакай да си отметна косата да може да продължи с още една целувка по врата.....

Моля те, кажи на леля си, какво следва после!?
И на мен кажи лелиното.
Дая сега с кой е - с Данчо или с Пешо.

# 1 079

Общи условия

Активация на акаунт