🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 125
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Този сезон е всичко друго, но не и "Фермата". То не бяха реклами на паста за зъби, колаген, мокри кърпички и какво ли още не, а за капак и цели епизоди, които нямат нищо общо със замисъла на формата. Нагледахме се на "взаимоотношения"...

# 1 081
  • София
Истината е, че тези двамата са хубава двойка. Физически си приличат.
Но също така истина е, че са хубава двойка, защото са кухи като кратуните лятос на нивата. Така че Магьосникът от Оз е добре да се преориентира към мазето с лютеницата.

# 1 082
  • София
Дайчету към Данчо - аз съм огледален твой образ.
Дайчету към Петър - аз съм огледален твой образ.

Дайче, кака, вземи изяви лично мнение и заявка за идентичност. Стига чака̀ да те водят кат панаирджийска мечка.
Много вяла, безлична, недоказана, с огромни дефицити в отношенията.

# 1 083
Кано ще се изнерви жестоко от новата си конкурентка .Ванчето беше безобидна, но Дейчето може да сложи край на братството му с Пено .

# 1 084
Стискам палци дуела да е женски и Даяна да отлита навън. Цял сезон с нейният пубертет ни занимават.

# 1 085
  • Другата България
Даяна : "Петър се оказа МЕН.
Аз си мислех, че Данчо е МЕН, но сега тотално преоткрих един съфермер и ме е яд, че съм си изгубила времето толкова време".
Офффф, оффф.

Йордане, Йорданееееее.......

# 1 086
Аз пък сега искам Даяна да не излиза - да стане екшън с Пепи и Калоян и Данчо да подивеят. Като щв гледаме биг брадър, поне да е качествено Joy

# 1 087
Даяна : "Петър се оказа МЕН.
Аз си мислех, че Данчо е МЕН, но сега тотално преоткрих един съфермер и ме е яд, че съм си изгубила времето толкова време".
Офффф, оффф.

Йордане, Йорданееееее.......
ще те допълня с Камелия, Камелияяяя....

# 1 088
Самолетко и Даянка са новите влюбени.
Язък ти Данчо за фокусите.
Ама Дайчето сто пъти ти каза, какви са й критериите за мъж - красив и танцуващ.
Като не слушаш, хайде сега, събирай багажа, че е ред на Пепи да се нанесе в спалнята!

# 1 089
Исках да видя Милена и Калоян в разменени роли, но по план график тази вечер беше “кубинска”. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

# 1 090
# 1 091
Кубинската вечер - мавруд от Търговище, чипс от Фантастико и филе Елена(според снимките горе)

Еее, бива ли такива неща сега?! Лидл се спукаха да привлачват кашончетата на сергийката, вие Фантастико Grinning
За какво го плащаха това продуктово позициониране, язък...

# 1 092
Дайчето се оглежда в мъжете като в огледало и самовлюбено се гледа през техните очи, защото си е важна само тя, важното е да добра и чиста за пред хората и в собствените с очи. Всъщност търси само себе си. Ма нема лошо, младо е, хубава, ми да си се възползва от даденостите си, докато ги има. Сега и е времето, а понеже Ванчето видимо е изпуснала полета, да вземат да и дадат 100 000 да си купи самолет и да си наеме пилот, кат за нея и да го забравя тоз Петърчо.

# 1 093
Дайчето сега при Пепи ли ще се премести?
Искам пехливанска борба Пепи и Данчо.

# 1 094
Чичо Митко е цепи мрака!! Grinning Grinning Голям смях ще падне.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 22:54 от Hristina M. Koleva

Общи условия

Активация на акаунт