🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 353
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 170
Идвам да ви благодаря. Четях ви само досега, болна съм и ми е тъпо, ама вие сте велики, момичета! Последните десетина страници цена с глас! Събудих детето, жестоки сте! Иначе, кво да кажа не знам, беше ме срам да гледам любовчиите, на няколко пъти си затварях инстинктивно очите, толкова мк беше неудобно. Горката й майка на даяна! А петър е толкова безумно самовлюбен, че нямам думи..

# 1 171
  • София
Даяна ще е на дуел, така ми се струва.
Много ще ми е забавно да гледам Йордан и Петър един до друг в нейната агитка. Калоян сигурно ще е в отсрещната. Simple Smile

Иван и Андрей за пореден път бяха безобразни във финалния коментар тази вечер. Ако те самите смятат, че това, което излъчиха, е нелепо - имаше какво друго да подберат за днешния епизод. Не видяхме почти нищо от родопчанката, която готвеше, нито от разменените роли на Калоян и Милена.

За Даяна ми е жал, честно казано. Не е лошо момиче. В крайна сметка- виждали сме къде-къде по-изтървано поведение и в миналия сезон, и в други формати. Не е прекрачила съвсем границите. Флиртадджийка е, кокетка.... знае, че е красива.... но е просто глупава. Съжалявам, че го казвам. Ама тая хубост - напразно й е дадена, щом не може да се възползва от нея по правилен начин.

# 1 172
Петър към Даяна в тазвечерния епизод - "Аре, де, аре танцувай! Аре давай!" Това да не му е магарето на село, че подвиква така?.🤦‍♀️😄

# 1 173
А, много я вълнува как ѝ подвиквал, важното е, че е била на среща с най-красивия мъж във фермата, аз това разбрах от нея, това я вълнува.
А ако я поканел Митко, щяла и по ратайски дрехи да отиде. Е, много ясно.
А Как пък така тези романтични вечери се падат все на мъже, които могат и Ще поканят Дайчето, бе. Joy А?
Няма сценарий, няма режисура. Да.

# 1 174
  • Sunshine state
Чиста "случайност" с тия вечери.. 😅

# 1 175
ОХ взе ми час да ви изчета/не съм гледала епизода/ и чета за Даяна,че била хубавица.....да има коса и що годе очи и нос и до тук.....нито задник има,абе тялото и без дрехи си е увит винкел кожа и кокали ръби от всякъде...Ваня има къде-къде по хубаво тяло....та си мисля,че И./А видяха,че Данчо е силен в играта и решиха да му спретнат този цирк с вечерта,за да се сдуха ,отслабне в игрите и така да се пробута Калоянка напред....до победа...

# 1 176
  • Sunshine state
Отдавна искам да напиша, че на мен също Даяна не ми харесва външно, но веднага ще бъда обвинена в "завиждане".🤣 Прекалено смугла и кокалеста ми е. 🤷🏼♀ И доста обикновена, ама да не излезна и аз завистница... 😁

# 1 177
  • Тра-ла-ла
Според мен Даяна може да танцува. Но спазваше някакво благоприличие да не се разпищоли, че да не тръгне да излита самолета и на него - новата стюардеса Joy Освен това Пешко все ръсеше мъдрости кое как трябвало в танците и живота и я притискаше тялом, щото му било трудно да спазва прилична, приятелска дистанция. Не им се получаваше синхрона.

От друга страна да обичаш да танцуваш не значи, че трябва да си професионалист. Може и просто да скачаш на дансинга и да викаш "Юхууу" Joy

# 1 178
Отдавна искам да напиша, че на мен също Даяна не ми харесва външно, но веднага ще бъда обвинена в "завиждане".🤣 Прекалено смугла и кокалеста ми е. 🤷🏼♀ И доста обикновена, ама да не излезна и аз завистница... 😁

Има данни момичето, щом цели двама кавалера се намериха в тази ферма за нея. Но очевидно Йордан вече има нов идеал за перфектната жена. Не знам какво става с Камелия. Дали ще влезе отново, дали ще ревне, че е сварила три буркана от любимата му лютеница и няколко компот със зарзалии, дали ще му прости... Или Йордан пак ще я излъже в очите и след два дена ай наново.

# 1 179
Жалко за Дая. Красива жена и дотам.
За мен тя съчетава много противоположни качества в себе си и ги комбинира чисто подсъзнателно в абсурдни комбинации - толкова неуверена и несигурна в собствените си сили и възможности, а в същото време и толкова самовлюбена и егоцентрична заради външната си красота. Такава ярко изразена комбинация не се среща често, попадение на каста е.

За мен Дая не може да свети сама като звезда, има нужда да се отразява в светлината на мъж, за да свети - точно като една луна. И като такава само се върти около себе си и обикаля непрекъснато в орбита около мъжа със светлината, без да може да се отклони.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 03:10 от Bengun

# 1 180
е аз го написах и за двете ...споко тя на по улегнала възраст,ще е сдухана с бръчки и ако сега не се ебава то утре,ще е в ъгъла ...

# 1 181
  • Sunshine state
Те и кавалерите й не са зА светА. 🤷🏼♀ Абе хич не е за завиждане.

# 1 182

Напълно подкрепям. Някак не ми се вписва в образа на неземна красавица, за каквато я определя "мнозинството". Самото излъчване, мимиките и жестовете на невинно, объркано момиченце допринасят още повече към мнението ми.

# 1 183
Чета коментари във фейсбук под статията за вечерята. Даяна им напомняла за Брук в началните серии на "Дързост и красота", когато била жена на всички мъже във филма. 😀

Каква драматична снимка са публикували на ДанЧ Форестър. Няма лютеница, компоти, няма миш-маш.. Положението е паприкаш. 😄
Скрит текст:

# 1 184
  • Тра-ла-ла
Рицарят на печалния образ Joy

Общи условия

Активация на акаунт