🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 383
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 155
Да, интересно щеше да е, ако вътре бяха онези две кифли, дали Пепо би избрал Дай!
Но, Дай за мен, не може да играе! Фръцка, пръцка, аха ханша да раздвижи, но...не и се получи! Пепо я позавъртя малко, та видяхме лееко денс, но не и кубински ритъм, не!

# 1 156
Много, много режисирано ми се видя и на мене цялото латино-парти за двама.
Но, това не пречи Дая техните да я изгонят от къщи, де, посрамила ги. Позор. Trollface

# 1 157
  • Вестерос
JoyJoyJoy много ми е смешно хахаха хексагона хаха

Искам да видя реакциите на Червенобуз!

Дана, другите знаят ли за прякорите им от тука Grinning ?

# 1 158
От продукцията бяха снабдили Петър с по-бутиков слънчоглед от данчовия и по-голям.

# 1 159
  • Sofia
За мен,пък,Даяна няма чувства към Даню.Има много други неща там,но чувства-не.Поне от нейна страна.

# 1 160
Много, много режисирано ми се видя и на мене цялото латино-парти за двама.
Но, това не пречи Дая техните да я изгонят от къщи, де, посрамила ги. Позор. Trollface

Вече е малко банално, не мислите ли Grinning
A и ако бяхте родител (или сте) не ми се вярва да гледате подобна гледка и да преливате от щастие.
В близък план половин час как някой опипва детето ти и то "мххм, добре е' и си тика ръката в дбожа, за да ...     пред цяла България.
Не, нямше да бъдете особено горда.
Хайде да сме малко по-обективни, поне пред себе си, ако Ви е толкова под егото в коментар.
Спокойна нощ.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 00:27 от Анонимен

# 1 161
Хихии, Дайче как го придърпа Пепито за джоба, дали не е търсила нещо... наблизо!

# 1 162
Не мога да не споделя и притеснението си, че това в ресторанта изглеждаше и доста режисирано. Продукцията обича да създава интриги този сезон. Видяхме миналата седмица какво стана с играта на мъжете. Истината е, че в този сезон имат нужда от малко побутване от продукцията, за да стане шоуто. Иначе всички сме си приятели и ни е много забавно заедно.

Даяна се възползва от ситуацията да обара момчето, ама съм сигурна и че Ванчето щеше да е много Хепи да е на нейното място и нямаше да изпусне моментът.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 01:51 от Не се сърди, човече

# 1 163
Мен въобще не ме вълнуват на Дая родителите, камо ли да се поставям на тяхно място. Тя е голямо момиче, може да си прави каквото ще, особено в този сериал, силно режисиран, рейтинг гонят, не е шега работа.

Родител съм, имам син гимназист, но - не, няма да се срамувам от детето си, ако върши такива работи в някакво режисирано шоО. А родителите на Пешко дали се срамуват от него? Той също участваше в шоуто тази вечер. Този въпрос тормози ли те, Вайълет? Satisfied Много насериозно приемат някои хора всичко, което ни показват в този бозав сериал.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 00:58 от Смиляна

# 1 164
  • Другата България
Сега, аз пак ще поясня какво имам аз предвид, въпреки, че го писах многократно.
За мен Даяна не е лека жена, която се сваля на първия срещнат. Не казвам това.
За мен тя е искала именно ракета-носител, мъж, към който да се прикрепи някак /затова и дадох примера с Валерия/, за да стигне максимално напред, а защо не и на финал. Все пак една известна личност - Дидо, спечели "Фермата" преди един сезон.
При положение, че чухме, а и видяхме как изглежда нейния идеал за мъж визуално, до него най-много се доближават Петър и Миро. А и Миро беше готин, точен мъж. За мен ДанЧ е бил последен вариант, но някак стана първи, и е възможно да се е породило нещо между тях повече от "приятелство", дали заради многото време, в което бяха неразделни, дали заради друго - .
Говоря за от нейна страна, той е кристъл клиър, вече съвсем кристъл.
Но е факт, че Даяна харесва Петър, и това не го мисля заради само тази вечер, тук имаше много режисура, наистина много, и си личеше. Говоря заради всичко казано и показано от нея през тези два месеца.
Дали наистина харесва Данчо, не мога да кажа, мисля, че не, но пък ако са заедно след предаването, може и да се е породило нещо, вече.
Ако пък и това за Миро е вярно, то и аз съвсем се обърках, сложна става геометричната фигура наистина.
Но за мен поведението на Даяна е осъдително не заради търсенето на ракетата-носител, не, това е един вид стратегия, неморално е именно заради това, което накара Йордан да си мисли и вярва, заради държанието ѝ с него пред всички - фермери и зрители, а същевременно говори съвсем, съвсем различни неща от рода на "приятели" и "той си има годеница". Това ми е някак....пошло, театъра сега с Петър съвсем накара хората да говорят и мислят, а и да гледат на нея като на компаньонка.
Затова и мисля, че ще си тръгне тази седмица, много заложиха на нея досега, днешния епизод съвсем, очаквам утре още драма, време ѝ е, стига толкова.
Дано не си загубя бонуса само. Blush

# 1 165
Даяна пак си оплете кошницата. До сега не я пипаха заради Данчо, но като видя, че той вече не е протекция, се прехвърли на Петър. Мария няма да я изпрати дуелист, заради Петър и Дайчето ей така, прехвърчайки от цвят на цвят, ще добута до финал.
И както са казали стааарите българи ( Joy ) - Обичам курвите, но не и номерата им. Сори за натюрела Simple Smile

# 1 166
  • Sunshine state
Даяна все се прави на ни лук яла, ни мирИсАла, а и не умее да се обосновава - все тя жертвата, все една тъпа физиономия тип 'не съм разбрала'.. Много кофти и глупава жена. Пак тя искала да е ок с тоя, с оня. Ами не, не си ОК!

# 1 167
  • Sofia
За мен,пък,Даяна няма чувства към Даню.Има много други неща там,но чувства-не.Поне от нейна страна.

Има чувство - за собственост.

# 1 168
Пуснах епизода като фон,то нямаше много за гледане. Не ме вълнуват Даяна и Петър, и те и цялата драматургия на вечерта ми бяха адски скучни.
Но, Мария ...обработил ли я е Калоян? Или тя  така си го е мислила,но отново е гласен Стоян за арената. Не бил мъж, защото ...блабла, опука ли Кустев? Одруса  ли после и това неприятно същество, Калоян?  За Милена сърце не й даде пак да е ратай,но за Стоян сърцето мълчи. Не съм фен на Стоян ( на никого не съм), но ми писна от тези елементарни  хора,лишени от човечност.

# 1 169
И все пак - как мислиш, родителите на Пешко трябва ли да се срамуват от действията му тази вечер? Или той нищо не е направил, само родителите на Даяна трябва да ги е срам? Stuck Out Tongue Winking Eye
Щото и двамата участваха, пък Пак Само Дая виновна. Малко женомразко ми идва.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 01:53 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт