🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 386
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 290
Счу ли ми се или Петър каза, че от 1(eдна) година не е летял?
ДА, каза го !!! И аз го чух и после си пуснах целия епизод, но не намерих къде точно го сподели мимоходом.

Остава да си мислим какво е искал да каже Петър...а/ или б/б/б/б/б Joy
а/ от 1 година не е летял на самолет, т.е. е безработен
б/ от 1 година самолетът не се е вдигал заради жена Joy

Верният отговор: не е б/е - по Кано!

простете цинизма.

# 1 291
Калоянчо към Петърчо - Ако стоим още два месеца ще почнеме, ще се отпераме (демек, нали), ебаси. Joy При тая сушина...

# 1 292
Аз мога да споделя от личен опит ,имах  случайна среща с Андрей в планината,   бяхме на разходка с децата а той с овцете на паша и кучетата.Най хубавото нещо от формата е,че ще му бъде помогнато а той е страшен пич.Разговаряхме близо 1час  много добър човек.Каквото и да се случва вътре важна е каузата и крайния резултат.

# 1 293
  • Варна
Аз буквално си глътнах граматиката, докато гледах Петър и Дая.
Всичко разбирам и сърбела, и емоциите от нова тръпка, обаче не съм съгласна, че Петър е добър танцьор, кво ще прави Дайчето не знам.
А Мария много се о@ка.

# 1 294
Калоянчо към Петърчо - Ако стоим още два месеца ще почнеме, ще се отпераме (демек, нали), ебаси. Joy При тая сушина...
Сушината е за Канчо. Намекът( заканата) е за Пепи:joy:

# 1 295
Bengun, и на мене отдавна ми писна от "любовта-приятелство" , за мене е много скучна тази сюжетна линия. Но! селските и строителни работи Не са достатъчни за шоО, затова във всеки сезон търсят пикантното, на него наблягат, пък, че им е тотално избéгал основният замисъл - не ги вълнува от продукцията. И решиха в нова роля да вкарат Даяна, че да има и ревност, и сълзи, и Най-вече - възмутени моралисти в публиката, които много се вълнуват от липсата на морал и ценности у Дайчето, готови да я линчуват. Trollface
Още в първи сезон се опитаха да създадат "двойка" - Симо Мандрата и Нора, но те не поддадоха - и хубаво направиха, помня ги като самостоятелни играчи, на финал отидоха.
И аз отдавна споделих, че искам Дая да излиза вече, че ми писна едно и също да се дъвче и тук до безкрай. Досадно става, много.

# 1 296
  • при късмета
И на мен ми се видя, че Петър изобщо не може да танцува, та се притесних, че на Даяна най-важния критерии не е покрит. Тя пък взе, че го одобри, така че щом ѝ харесва
Време е годеницата пак да влезе и да натрие на Данчо носа с "казах ли ти, казах ли ти" и да му каже, че нали и той правеше каквото му харесва на момента, та сега и Даяна може. за да е честно, каквото за единия, това и за другия Joy

# 1 297
Всичко разбирам и сърбела, и емоциите от нова тръпка, обаче не съм съгласна, че Петър е добър танцьор, кво ще прави Дайчето не знам.
А Мария много се о@ка.
И пуши Петрето.... компромиси ще трябва.

Не знам Дая колко се е изложила. Млада, глупава, толкоз си може, но Данч удари дъното с репликата, с която се опита да откаже Дая от вечерята с Петре /перефразирам/ - Помисли ли как се чувства Ванчето? Рева охльото за Камелия, за резил я направи, себе си също и накрая "Влюбен съм в Даяна".

# 1 298
  • На морето!
Сушината е за Канчо. Намекът( заканата) е за Пепи:joy:
Опипа почвата той, ама и Пешо пали фитила "Много хубаво ухаеш!"

# 1 299
  • Варна
Всички от четворката удариха дъното.

# 1 300
А Мария много се о@ка.
И пуши Петрето.... компромиси ще трябва.

Не знам Дая колко се е изложила. Млада, глупава, толкоз си може, но Данч удари дъното с репликата, с която се опита да откаже Дая от вечерята с Петре /перефразирам/ - Помисли ли как се чувства Ванчето? Рева охльото за Камелия, за резил я направи, себе си също и накрая "Влюбен съм в Даяна".
Мъж ли е аджеба???

# 1 301
  • при късмета
То отдавна е ясно, че Данчо е влюбения, но удобно се пропускаше, защото иначе щеше той да е виновен, а не Даяна

# 1 302
Бе, ма ко, бе, сега пак ли искаш да се изпишат триста страници колко е виновна Даяна и ква е мръсница. Trollface
Ай, нидьей, мáни, молим ти са. Joy

# 1 303
То отдавна е ясно, че Данчо е влюбения, но удобно се пропускаше, защото иначе щеше той да е виновен, а не Даяна
И тя му пускаше нишани.Просто се търси режисирано друго развитие според мен,кой ял,кой спал,кой блял.

# 1 304
  • при късмета
Напротив, той поне има оправдание, че хлътнал, ми на въртиопашката какво е?
Ама защо изобщо Даяна да се оправдава, за това, че Данчо е влюбения? За какво и пред кого?

Бе, ма ко, бе, сега пак ли искаш да се изпишат триста страници колко е виновна Даяна и ква е мръсница. Trollface
Ай, нидьей, мáни, молим ти са. Joy
Не сте ме "чули", спирам Joy

Общи условия

Активация на акаунт