🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 082
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 455
...
На мене Яни ми остава любимият победител от всички сезони дотук. Heart Eyes С пеенето ме спечели, да не си помислите друго - "Си, сеньооор".

На нас Мама Галя от сезон 2, Владо Николов и Яни, Симо 9-ката от сезон 4, и Голям Митко от сезон 5, Гечо не помня в кой сезон беше.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:36 от Tahiti

# 1 456
Наш Даню не зная с какви очи ще се разхожда в Габрово ми те ще го спукат от бъзици миличкия.Много се изложи много.Violet 318 изпреварихте ме, аз също мисля като вас за формата и какво бих искал да гледам.

Същото се отнася и за Даяна, Надя, Мария, Калоян...
А, кой ще се бъзика с Мара, нали ще станат на кълбета...

# 1 457
...
На мене Яни ми остава любимият победител от всички сезони дотук. Heart Eyes С пеенето ме спечели, да не си помислите друго - "Си, сеньооор".

На нас Мама Галя от сезон 2, Владо Николов и Яни, Симо 7-цата от сезон 4, и Голям Митко от сезон 5.
Къде без Майора Simple Smile
Само като се сетя как му бяха заковали дрехите и ми става смешно Simple Smile

# 1 458
  • София
Аххх Майораа 😂 Какви образи имаше... Мама Даре, Мурките, Альона 😁

# 1 459
Да, Майора си остава най-култовият участник от всички сезони дотук. Любимец ми е. Heart Eyes
Помня как Альона му натърка дрехите в тестисите на пръча.
Веско нито веднъж не нагруби жена, това е мъж.

# 1 460
Ооо, Веско (Майора) си беше култов играч наистина, един от най-запомнящите се от всичките сезони.
Винаги като се замисля за дуели от Фермата, първото, което ми изплува е дуела, в който Митко (полицая) от 1-ви сеозн теглеше една горяща каруца с последни сили,ревеше и дърпаше (имаше кауза за сина си мисля да спечели парите за лечението) беше много вълнуващо за гледане. Много запомняща се битка.

# 1 461
Верно, Майора! Smiley

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:12 от Tahiti

# 1 462
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пропускам последните 10 стр мнения,няма да прочета нищо различно,от Даяна е *****,не понасям Даяна,Даяна това,Даяна онова..
Ами евала,платиха й на жената да прави този цирк и видимо се справи с ролята.
Изтрито ми е мнението,но това няма да ми промени мнението,нито ще спра да коментирам,че случайности около Даяна няма.
Как пък 2 вечери се раздават на търговете,и двете ги печелят все мъже,които да поканят кой...какво съвпадение,Даяяяяна. Laughing

Стоян симулира,дойде време за дуел и го заболя задника,лактите,носа,безименното пръстче...Мишок!

# 1 463
Бре, колко ли са ѝ платили, за да е Даяна Общата? Joy
Това каза ли ти го някой?

# 1 464
...

На нас Мама Галя от сезон 2, Владо Николов и Яни, Симо 7-цата от сезон 4, и Голям Митко от сезон 5, Гечо не помня в кой сезон беше.

Да мЪ извиняяш ама 9тка беше Wink НяяшЕ как дан та преправя, че ми беше любим участник Grinning

# 1 465
  • София
Адоралова може и да си права, може еуфорията от победата да го е държала по-дълго и затова да се заканва, че и Пешо щял да бие. Според мен се притеснява, че заради леките му контузии не може да се представи на 100% . Но нали искаше да се докаже в борбата. Те някои участници затова се пазят при игра и някакви други такива излишни напъни във фермата, за да не осакатят за битката.
Аз лично не мога да преценя симулира или не. Всички са едни играчи...по-добри актьори от единствената актриса там 😁😂

# 1 466

На нас Мама Галя от сезон 2, Владо Николов и Яни, Симо 7-цата от сезон 4, и Голям Митко от сезон 5, Гечо не помня в кой сезон беше.

Да мЪ извиняяш ама 9тка беше Wink НяяшЕ как дан та преправя, че ми беше любим участник Grinning

Аз го помня като 7-цата, но няма сега да се караме за едни числа я! Satisfied

@shokomen
Редактирам се - сега го намерих на едно клипче и вярно е Симо 9-ката.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:27 от Tahiti

# 1 467
Аз друго забелязах - Дая всеки път е супер изненадана колко много точки има на теста за имунитет. СлучаЕноС, не мислА Satisfied Та тя говори като една средностатистическа осмокласничка от кварталното СУ (тя така се и държи, но това е друг въпрос). Според мен продукцията ѝ е нагласила тестовете, вечерите, но тя не знае и се излага "фор фри".

# 1 468
  • Вестерос
...

Вярноо ахахаха как ни събра веждите с тази деветка Grinning Ама не беше ли наистина седмица?

# 1 469
Неее, Тиф, десетката си беше. И на мен ми беше любимец.

Общи условия

Активация на акаунт