🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 087
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 440
Скрит текст:
Чиста "случайност" с тия вечери.. 😅
аз през цялото време имах чувството, че гледам режисирана вечер - от момента, в който се паднА на Пешо Хасиендата - (мексиканска ли,кубинска ли - друг въпрос де е Ямбол, де е Стамбул)
Даяна толкова напористо и неестествено флиртуваше косата се оправяше през 2 минути, после оператора 1 час й 'вися' на дупето докато танцуваха.  После изглеждаха като напушени в изказванията си - доста неестествено ми се видя - имам чувството, че заработиха хонорари тези хора, или поне Даяна

Защо сега така разваляш на хората илюзиите, че Дая е истинска...как беше - въртиопашка и лека жена. Satisfied
Сценария си го биваше, разбуни духовете. Това е и целта, разбира се. Ама нека се вълнуват хората, за това са тези предавания.
Ако ке довайгя нéкоя Цола да ми нашоква канчето, че съм пропаднала и без ценности, ке бéгам бързо. Trollface

# 1 441
Фермата ми беше любимото предаване. До този сезон. Не искам да съдя никого, нямам никакво желание вече. Изумена съм от колосалната разлика с първите сезони - в не добра посока.
Доста неща погубват идеята на предаването - щяло да омръзне на зрителите да гледат едни и същи сезони, а да гледат простотии няма така ли?
Тази година за мен си е един “Биг Брадър” и това е!

# 1 442
Предпочитам да гледам хора като Райно и като Ангел - народни хора, с чисти сърца, трудолюбиви, държащи на традициите. Носещи българското у себе си.
Предпочитам да гледам как се правят неща, които вече се правят предимно от възрастните, за да си припомня/науча нещо ново.
Слушат ми се хора с истории - болка, поучителна, каквито и да са, но да извлека от тях поука и урок.
Не помня в кой сезон толкова детайлно показваха как се тъче, беше ми много интересно. Обясняваха за грижите за животните пак подробно и показваха - пак имаш какво да научиш.
Сега по цял ден гледаме хората лапнали цигарите и нищят клюките или се присмиват на някого.
Вярно, трудолюбието на Райно не вдига рейтинга, но е 100 пъти по-стойностно от флиртовете на някакви неориентирани в живота и себе си хора.
А не мелодрами, схеми, интриги, авантюри и любовни напъни. Искаше ми се Фермата да си остане най-стойностното и поучително предаване в ефира. А се оказа поредното такова, издигащо простотията в култ.
Няма как, скандала се продава.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:13 от Анонимен

# 1 443
Калоянчо - този титан на мисълта! Кефя му се! Жената само да ражда! Кареристки не ще.. той някакво образование има ли? Или  кариерата му ще се изразява от това да се издигне от пазач на лявата врата до гард на дясната?

# 1 444
  • София
Мен пък любимец ми е Стоян, дето победи в един от сезоните - как ги опука всички на дуели, нищо че не го одобряваха. Много мразя стадото да се настрои срещу един и бях много удовлетворена тогава.

# 1 445
Наш Даню не зная с какви очи ще се разхожда в Габрово ми те ще го спукат от бъзици миличкия.Много се изложи много.Violet 318 изпреварихте ме, аз също мисля като вас за формата и какво бих искал да гледам.

# 1 446
Анго пък кога станА като хрисимия Райно... Пък Райно хич не направи схема с Мустафа, да, за какви чисти сърца става дума. Кога Фермата е била стойностно и поучително предаване, като винаги на интриги и скандали се е наблягало. А и "любовни трепети" все е имало. Нещо.. наизуст се говори. Ама, все тая. Simple Smile
На мене Яни ми остава любимият победител от всички сезони дотук. Heart Eyes С пеенето ме спечели, да не си помислите друго - "Си, сеньооор".

# 1 447
  • Sofia
Онзи Стоян, който се правеше на народен човек,  а после се оказа че има доходен бизнес?

# 1 448
  • Варна
Наш Даню не зная с какви очи ще се разхожда в Габрово ми те ще го спукат от бъзици миличкия.Много се изложи много.Violet 318 изпреварихте ме, аз също мисля като вас за формата и какво бих искал да гледам.

Същото се отнася и за Даяна, Надя, Мария, Калоян...

# 1 449
Става въпрос за трудолюбието му, нещата, които преди се поакзваха ... беше далеч по-стойностно. Наблягаше се на българското. Имаш далеч повече смислени неща за гледане. Но времето минава, приоритетите на продуценти и съответно зрители - се променят.

# 1 450

Същото се отнася и за Даяна, Надя, Мария, Калоян...
Съгласен но Данчо взе златен медал.

# 1 451
Joy
Гечо тъчеше. И много надобря даже.

# 1 452
Joy
Гечо тъчеше. И много надобря даже.

О, да, със забрадка на главата при това. Joy А какъв боб готвеше... Heart Eyes

# 1 453
Става въпрос за трудолюбието му, нещата, които преди се поакзваха ... беше далеч по-стойностно. Наблягаше се на българското. Имаш далеч повече смислени неща за гледане. Но времето минава, приоритетите на продуценти и съответно зрители - се променят.
Мога да те уверя, че приоритетите на продуцентите не са мръднали на сантиметър от създаването на Фермата. Винаги са били рейтинг и съответно финансов успех на проекта.

# 1 454
На мен Данчо първото лошо впечатление ми направи не с отношенията с Даяна, ами с факта, че е от партия Герб Grinning

Общи условия

Активация на акаунт