🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 924
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 740
За прегръдката Калоян-Даяна-Петър насред метенето на другите лайна някой коментира ли 😀

Казах аз, че кариерата й ще тръгне нагоре.. към един друг жанр Grinning

# 1 741
Че какво срамно има да живееш с тъща си или свекърва си?
Ми не е " мъжкарско". Те тия много разбират от мъжкарство, колкото от ядрена физика.
Не е мъжкарско ами. С мама може, с тъщата-не.
Сетих се че и с ниското си чело ги дразни Стоян. Според майката на Кустев( явно много интелигентна жена) видиш ли ниско чело не търси акъл. И как пък веднъж не блъсна по масата тоя човек. Поне една чаша да беше счупил. Никакъв мъж не е!
А Даяна сигурно е актрисата с най-беден речник. Та тя ползва 10-15 думи с не повече от 5 букви. Направо и е мъка като трябва да си изрази мисълта.

# 1 742
Кой живее с майка си и баща си? Калоянчо ли?
Не съм мъж, но не виждам нищо страстно и възбуждащо в Даяна. Не че и трябва да виждам ама все пак.

# 1 743
Край. Оттеглям симпатии и от Ваня. И от цялата им помия.
Запазвам си само вас.

# 1 744
  • Вестерос
И кой определи, че кракът на Стоян не го боли? Докато сам не каже , че не го боли, съм склонна да вярвам на него. Нито на Дана, нито на Андрей, на никого не вярвам.  Продукцията го е вкарала точно с целта, с която беше употребен от фермерите и явно мислеха, че на първия дуел ще е аут. Само че той ги изненада.
Ако има разтегляне или нещо в коленните влакна, не се вижда май на скенер, а на ямр. Но пък се подува често, има кръвонасядане и т.н.

# 1 745
Кадиев като се изказа с недомлъвки, но видимо пренебрежително, за “колежката” си Даяна, мислех, че поддържа за пред хората заблудата, че сценарий няма. Ама ми стана неудобно някак, че изкарва жената лековата. Просто той вече е знаел какво предстои да се излъчи тази седмица, както и гостът Хепи бай Анго, а ние още не. Но сигурно и той с анадолско мислене и мрази красивите жени 😀

# 1 746
хахаха, да и Кадиев и цяла България сме с анадолското мислене Grinning
Иначе пускам аз една сълза в за Даньо - Петър за 3 дни ще стигне до там, където Даньо за 2 месеца не успя. И той май си е загубил времето Grinning

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 00:34 от Анонимен

# 1 747
Остави на Данчо времето, ами се сбръчка и му излезе акне. С Мария ги бият хормоните без милост.

# 1 748
  • Варна/Амстердам
Другата седмица да очакваме ли уж случайно Даяна и Петър да се окажат ратаи ? Даню ще си инсталира едно миндерче пред ратайското ложе, за да варди личната мома, ревейки по цели нощи ту за нея, ту за Камелия, ту за себе си. Многострадален Даю!

# 1 749
Кой живее с майка си и баща си? Калоянчо ли?
Не съм мъж, но не виждам нищо страстно и възбуждащо в Даяна. Не че и трябва да виждам ама все пак.
Да, Калоян. Петър би трябвало да е самостоятелен ако живее в София.
Йордан не пуска един клон, докато не се е хванал за друг. Не успях да гледам епизода, но тук четох за любовната квартира на Борислав. Кустев по-зле от селска клюкарка беше. Изобщо все истински мъже събрани там. Нарочат си някого и са като хиени. Интересно като/ако излязат Стоян и Милена дали ще си живеят в мир и любов.

# 1 750
  • София
Мислех, че снощният епизод е дъното, обаче изненада - не, имало и още тиня надолу. Сериозно се чудя дали да продължавам да гледам подобен блудкаж, няма такава страшна мъка, Биг Брадър от най-долен тип. Крайно време е циркът да събира шатрата и драмсъставът да се разпусне, че напъните са тотално ялови и непоносимо некадърни.

# 1 751
  • Sofia
Колко пъти повтаря, че искала да бъде чиста. Съзнава, че не е.  Това, от което се страхуваше я застигна - да я помислят за лека жена.  А дори още не е правила секс. Колко да си умна да се насадиш в такава ситуация.
Данчо буди съжаление и отвращение , също както годеницата си.

# 1 752
У мен не буди никакво съжаление. Само отвращение.

# 1 753
  • Sofia
Винаги изпитвам емпатия към страдащи.

# 1 754
От цялата помия, която показаха днес, лъжите, наглостта, безочието, арогантността и тоталната глупост се радвам само за едно:
че нямам такива хора в живота си. Ни за роднини, ни за колеги, ни за приятели. Виждам тези изпразнени от човечност и душевност хора и все повече оценявам средата си.

Общи условия

Активация на акаунт