🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 893
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 755
Миналата година Красимир го провалиха като му правеха к.... номера с наближаване на финала, сега подобни номера и с Данчо и срещу Данчо, но поне той сам се вкара в тази тъпня и за още плаче.

# 1 756
От 2-3 години следя Фермата, този сезон наистина е непоносим. Даяна съм я гледала в "Скъпи наследници", доста бездарна жена, не знам защо наричана актриса. Тук в последните дни нейните драми ми идват в повече...Свободна жена, хубава, да си прави каквото иска. Но лицемерието, претенциите, че е повече от другите, фалшивия морал, егоцентризма й, всичко това в съчетание с една откровена тъпота ми идват в повече. Личи си, че драмите й са режисирани и колко изкуствено и неловко се завъртя цялата ситуация с Петър. В същото време пропускат да излъчват по-забавни или просто разнообразни моменти...аман.

# 1 757
Пуу, стана ми тъжно за Ванчето. Там са се събрали Калоян, Надя и Мара да се карат с адвокатката, а Ванчето явно по погрешка с групичката, и искаше да се приобщи към подигравките срещу Милена, дори се провикна тук-там, ама никой не я отрази. Явно за това нямаше днес ЮхуУуУуУУуууууУУууУУууУуУу. Може да се е усетила, че е била пълнеж и +1 на гласуването за фермер.

# 1 758

Мара пък не я затвори тази простата уста. Държанието й беше мутренско за пореден път. Абсолютно примитивен маниер на изказ, говор и жестове. Стойка-австралопитек.
😆😂

Мисля си, че Калоян има някакво здравословно неразположение (така да го кажа), с това си обяснявам вечно зачервения нос, частта под очите и ушите. Изобщо не ми изглежда на естествена руменина.

# 1 759
Винаги изпитвам емпатия към страдащи.

Към истински страдащи, да. Но към глупак, който заради всяка откликваща му и по-атрактивна фуста, причинява болка и страдание на човек, който го обича, многократно му е прощавал и го е приел с всичките му недостатъци, не мога да съчувствам. Как не се трогна от сълзите ѝ тогава, когато тя се унижи за пореден път, за да го моли да остане с нея? Или поне да постъпи като мъж и да сложи край, а не да върви с нея под ръка, наперен като петел - чуйте ме, вижте ме, две жени ме искат! Вместо това ѝ обясни, че остава с нея, но каква перфектна жена е Даяна и колко скучна е тя. А сега, когато му биха шута най-безцеремонно, се сети да лее крокодилски сълзи и как, видиш ли, не може без нея. Не го ли е срам от целия този фалш? Дано Камелия се е наситила на фокусите му, да си събере остатъците от достойнството, ако още има такова и като го гледа отстрани, изпита същото - отвращение. Нищо мъжко не виждам в Йордан.

# 1 760
Каквото и да е направила Даяна, какъвто и флирт да е имало, да стои и да я чака до 2ч. е дъното или по-скоро най-гнусното беше когато Петър отиде при нея да я кани - да ходи да слухти какво ще си говорят.

# 1 761
До този момент все оправдавах по някакъв начин поведението на Даяна. Но след днешния епизод и опит да извърти нещата, да казва, че се опитвала да пази достойнството на Данчо,  сещала се, че гледа годеницата му, вместо да си признае, че причината за всичко това е Петър и Данчо в момента и е досаден,  тотално тя загуби мойта симпатия. Да, красива е, но изглежда с това се изчерпва всичко.Ябълката се оказа червива.

# 1 762
  • Sunshine state
А някой усети ли как дебелашки Даяна му рекна, че бил на 40+ години мъж, пък видиш ли как се държал. И на възраст го жегна. 😅

# 1 763
Ще го жегне, я. На 40+, а продължава да мисли с долната глава. Дано поне в общинския съвет ползва горната, но силно се съмнявам.

# 1 764
Лееекичко напомняне от близкото далечно минало за безобидното обмисляне на страа... Така де опипване на почвата ( в бъдеще джоба Joy )

Скрит текст:

# 1 765
Като чух Стоян да разказва за живота си и баща му как ги е бил с майка му, как е работил от 9 годишен, много жал ме хвана за него. Наистина не разбирам защо всички се нахвърлят върху човек,  който изобщо не е лош, а е изстрадал и по- скромен. В този епизод единствено Милена постъпи човешки към него.

# 1 766
На мен ми беше много смешно как Калоян и Петър си говореха и покрай тях мина Надежда. Уж неволно мина от там, но веднага беше готова с предположението си, че Стоян ще извика Петър. Даже е 100%. Как тази винаги има отговор за всичко не знам?
Тя цял сезон не свърши нищо строително, само се навърта около храната. Верно е, че тя изнесе приготвянето на хранителните продукти (сирене, кашкавал, кисело мляко, сладка, зимнина), но нека не забравяме, че винаги някой и помага. Обаче все около яденето. Тя единствена все мрънка, че яденето не стига. Аз друг не чух да се оплаква. А като я гледам все нещо мели в устата. Реално не извършва тежък физически труд, че да има причина да се оплаква, че храната недостига.

# 1 767
Значиии..  Joy така жената (стига с това момиче, не е на 13) е оокейй да се разкара вече от Йордан, защото не е окейй той да има чувства (тя не е подавала сигнали ммм не) и не окей за годеницата и не е окей как ще ги възприемат съфермерите и не е окей за хората навън... Окей е фактът, че усеща ... "той е нов мъж" Grinning (цитирам) и е окей да се отдръпне от Данчо и е окей да се търка вече в Пепката и е окейй а чакай и в Кано и в.. Heart  и в Heart .. и в.. Heart
Нямам повече коментар ... Окейййй?

# 1 768
Значиии..  Joy така жената (стига с това момиче, не е на 13) е оокейй да се разкара вече от Йордан, защото не е окейй той да има чувства (тя не е подавала сигнали ммм не) и не окей за годеницата и не е окей как ще ги възприемат съфермерите и не е окей за хората навън... Окей е фактът, че усеща ... "той е нов мъж" Grinning (цитирам) и е окей да се отдръпне от Данчо и е окей да се търка вече в Пепката и е окейй а чакай и в Кано и в.. Heart  и в Heart .. и в.. Heart

Въййййййй, ти мъ уби напрау!

# 1 769

Въййййййй, ти мъ уби напрау!

Хахаха бий мА, ууубичам тА Joy

Общи условия

Активация на акаунт