🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 924
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 800
Обвинявам Мария за това, че сега в следващите осем-девет дни в темата  ще ми се налага да чета 1к+ поста подобни на предишния.
А аз обвинявам Юхууууууто, че прати Ангел на дуел Sad

# 1 801
Само на мен ли ми направи впечатление, че тя му предложи да си легне сред срещата при нея в ратайското?

Данчо показа една ситуация, която доста често се случва във външния свят, а именно, когато любовницата ти бие шута или ти омръзне от нея ти отиваш и се молиш да те приберат.
И, ако годеницата е глупава би го прибрала, не осъзнавайки, че той ще и се моли само, защото е отхвърлен. Ако Даяна не се беше държала така изобщо нямаше да циври на люлката.

А Петър много морален, а пък забрави предната седмица как подкрепи Йордан след прочитането на писмото и унижаването на годеницата.
А тази седмица вече сме на нейна страна. Ау, какви моралисти.

Чичо Митко беше най-хубавото в целия епизод.

С всички тези глупости се засенчи рубриката "Игрите на баба и дядо", а вместо да се наблегне на това. Ясно ми е, че то рейтинг не носи, но целта е децата да се запознаят и дай боже да играят тези игри повече, отколкото да стоят на телефона.

# 1 802
  • Sofia
Те хубаво си легнаха, но имало ли е нещо повече? Дана?

# 1 803
За да бъде най-честно и справедливо трябва да направят така, че:
1. Спечелилият дуел става фермер. Без други предложения.
2. Тази седмица си бил на дуел. Следващата не може,. друг отива.
Защо един и същи човек постоянно е на пангара - 2 поредни седмици Стоян хем ратай, хем дуелист, Иван и Андрей за много честно и уместно ли го намират???
Другите мъже кога?
А, чакайте, забравих, че това предаване не се води от Иван и Андрей, ами от слабоумния Калоян. Той за 7-ма поред седмица взема решенията в тази ферма. Простете ми невежеството.

# 1 804
В момента само Боби,Милена и Надя играят играта с мисъл и някаква стратегия за парите. Друг въпрос е до колко успешно, но поне има някаква идея в действията и постъпките им.
Останалите са на КУРорт.

# 1 805
Ако Боби отиде на финал, ще стане победител, без значение кои са другите финалисти.
И май е най-добре наистина той да спечели.

# 1 806
  • София
Да, май е най-малкото зло, ще видим де, групата може би ще се обърне и срещу него, дано не поддаде на провокации. Ще има обаче вадене на доводи, видиш ли, два поредни сезона ще се спечелят от роми..

Иначе то какво да се обсъжда в темата друго, като само блудкавия сериал ни дават? Абсолютно нищо не дават вече, довечера ще е същото...

Май тая вечер за сефте ще гледаме другото предаване в реално време и ще връщаме Фермата, домашните се молят цяла седмица, мисля да склоня 😁

# 1 807
Иначе сезона на Фермата за мен напълно се олицетворява от тази песничка "Говновоз" . Пускам я в малко по-съвременно звучене, все пак сме шеста ферма Simple Smile

# 1 808
От къде мога да гледам старите сезони?
Дайчето е пример за това какво не трябва да бъде една съвременна млада дама.
Йорданчо и той жалко подобие на мъж дори външно ми е грозен.
Петър щом е приятел с Калоян ми е ясен какво представлява п... а е и той.

# 1 809
Интересно ми е да чуя мнение. Защо никой не говори за чичо Митко като за възможен финалист? Не ви ли се струва, че заслужава?

# 1 810
Вчера като гледах пепелянката Надя как се подиграваше с Милена (която вчера беше единственият добре и човешки постъпил), се сетих във визитката й мъжът и един щастлив, спокоен. Та се замислих на човека какво ли му е да живее с нея.
На никого не пожелавам жена като Надежда, син като Калоян, приятелка като Даяна и мъж като Йордан.
И каквато и да е близка като Мара.

# 1 811
Кадиев като се изказа с недомлъвки, но видимо пренебрежително, за “колежката” си Даяна, мислех, че поддържа за пред хората заблудата, че сценарий няма. Ама ми стана неудобно някак, че изкарва жената лековата. Просто той вече е знаел какво предстои да се излъчи тази седмица, както и гостът Хепи бай Анго, а ние още не. Но сигурно и той с анадолско мислене и мрази красивите жени 😀

Кой ден е било това?

# 1 812
МитЕ(по Надя), според мен изобщо няма шанс да стигне до финалната четворка. Дори да бие Стоян на дуела, следващата мишена ще е той. И да не е, той няма сили да се бори с останалите младоци. Чичака е там само за пълнеж.

# 1 813
Миглена, моето скромно мнение е, че Митко няма шанс срещу другите мъже на дуел.
Иначе нямам нищо против да отиде на финал той. И защо не - и да спечели. Просто ми се струва невъзможно.

Да, да, ясно ми е, че ако спечели Боби, ще се възприеме като подаяние за човек от малцинствата. Не съм гледала миналия сезон, но разбрах, че победителката била малцинствена и публиката не одобрява победата ѝ.
Но не виждам кой друг ще има и сила, и, предполагам - зрителски вот - за победа, освен Боби.

# 1 814
  • при късмета
Ако Боби отиде на финал, ще стане победител, без значение кои са другите финалисти.
И май е най-добре наистина той да спечели.
И според мен е най-добре. Работи много, изтърпя достатъчно къде подигравки къде шеги за произхода си и ги прие достойно, печели имунитети от дуел, взе дуел, не сплетничи и не прави интриги. Даже и да вземем критерии, като "какво ще прави парите после", което не е наша работа, пак мисля, че би ги вложил в образование на децата си и да си развие дейността.
Интересно ми е да чуя мнение. Защо никой не говори за чичо Митко като за възможен финалист? Не ви ли се струва, че заслужава?
Заслужава, ама няма нито силите, нито характера му позволява да противодейства на интриги. А на финала се обръщат един с/у друг и тези, които са били комбина през цялото време

Общи условия

Активация на акаунт