🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 916
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 815
Гледам епизода вчера и си мисля, Даяна 2 месеца не се сети как би се почувствала годеницата на Данчо, когато флиртуваше с него, целуваше го, лежеше в леглото до него по бански и т.н., а сега изведнъж се присети за нея и за чувствата й, когато Данчо вече й стана неудобен и иска да го разкарапо някакъв начин. Много е прозрачна и елементарна. Получи внимание от, цитирам, "най-готиния пич във Фермата" и Данчо е отритнат за нула време. Много жалко и долно поведение.

А Йордан удари дъното. Дори и малко не успя да прикрие неистовата ревност, която изпитва. Но си заслужава всичките страдания, защото се подигра на една жена и на семейството й.

Мария е отвратителна. Както повечето сте написали, изми си ръцете с постъпката си при избора на дуелист. А забелязвате ли, че когато е гузна, заема нападателна позиция и дори става агресивна. Вътрешно осъзна, че не постъпва добре и затова така нападна Милена. А после на битката за имунитет от дуел, физиономията й говореше достатъчно. И все се чудя, какво прави семейна жена с две деца върху полуголи мъже, които масажира. Бях потресена още, когато тя се разсъблече и трима мъже й правеха масаж.

За Калоян и Надя няма какво да кажа. Жалко и долно поведение по време на спора между Мария и Милена. И от Хепи Ванче не съм изненадана. От самото начало я смятам за злобно същество под маската на вечния оптимист. Сега се застъпи за тези, които уж са по-силните само и само да е със стадото. А в същото време те й се подиграват заради отношенията й с Петър.

Стискам палци на Стоян и Милена да стигнат по-напред в играта. Фермерите превърнаха Стоян от един безинтересен, за зрителите, мъж в много положителен образ. Те, унижавайки го, всъщност го направиха харесван. А Милена за пореден път реагира най-адекватно от всички. По време на спора с Мария каза малко, но достатъчно, докато Мария не спря да дрънка глупости. Тази жена има много много нисък интелект и дори не си заслужава човек да спори с нея и да пада на нейното ниво.

# 1 816
  • На морето!
Ей, доживях да видя Надежда усмихната! След като присъства с каменно изражение на почти всички смешки, вкл. и тази седмица, снощи я видяхме наистина доволна- когато Мара се разкрещя на Милена.

# 1 817
Кустев по Бтв...пак говори, че Стоян свирел фалшиво...

# 1 818
  • На морето!
Вчера като гледах пепелянката Надя как се подиграваше с Милена (която вчера беше единственият добре и човешки постъпил), се сетих във визитката й мъжът и един щастлив, спокоен. Та се замислих на човека какво ли му е да живее с нея.
На никого не пожелавам жена като Надежда, син като Калоян, приятелка като Даяна и мъж като Йордан.
И каквато и да е близка като Мара.
Напротив- сигурна съм, че пред мъжа си Надежда е тиха, кротка и изпълнителна и точно заради това си избива комплексите сред жените.

# 1 819
А ти какво очакваш да каже,че е пресолил манджата ли?

# 1 820
Чичо Митко изпусна момента да се прояви като лидер, баща, стожер в този сезон . Включи се в общия глас на групата, пазеше се от даване на мнение, наблюдаваше безучастно несправедливости и според мен не успя да заеме ролята, която му се полагаше .
Не смятам, че трябва да отиде на финал .

# 1 821
Тази вечер пак ще има сълзи и сополи.... Петър в едно легло с Дая....

# 1 822
Тази вечер пак ще има сълзи и сополи.... Петър в едно легло с Дая....
Досадно става чак!

# 1 823
Да не подценяваме чичо Митко. Все пак има един спечелен дуел и то с 10:0 🙃

# 1 824
Втори дуелист е:
Скрит текст:
Митко Шестака
Победител от двубоя в събота и според спойлера е :
Скрит текст:
  Митко Шестака
Второто не е вярно.
Тиф, я дай на лични вярното, моля.

# 1 825
А ти какво очакваш да каже,че е пресолил манджата ли?
Не, въобще да смени плочата, че стана досадно.

# 1 826
  • Sofia
Групичката много грозно крещяха срещу Милена и не и даваха възможност да се изкаже , нито искаха да я чуят. Тя затова и млъкна. Четирима срещу един.
Доволната муцуна на Надка беше безценна. Ще и се върне като бумеранг.

# 1 827

Ако отчиташ дуела с Асен/а то няма друг/. Не го зачитай изобщо Grinning Асен и жена щеше да го бие. За мен Митко е пътник. Лично предположение - Стоян ще е човека с 3 спечелени дуела/ще бие Петър и Митко/, НО на финала ще останат Боби, Калоян и Стоян, при което фермерите гласуват директно Калоян да отиде и мисля че е ясен дуела между Боби и Стоян. ТОВА Е ЛИЧНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е СПОЙЛЕР!

Таа надявам се така да са нещата и Стоян да си излезе с гордо вдигната глава и от тази мижава ферма пълна с хора, на които душите им са пълни с ла*на Simple Smile

# 1 828
Сега се сетих за поведението на Даяна в началото-закачаше се с Йордан, провокираше го, търсеше вниманието му, а сега се изкара преследвана от него . Мария я насочи в посока на това, че той е маниак, обсебен и прочие и я постави в ролята на жертва . Даяна чакаше тази режисура,  прие  я с охота, за да се освободи от вината си и сега излиза, че отговорността е само негова . Изключително инфантилно, незряло и безотговорно поведение .

# 1 829
  • София
Ааа защо другите да гласуват, а не с дуел да се реши? Би било безкрайно несправедливо.

Ако отчиташ дуела с Асен/а то няма друг/. Не го зачитай изобщо Grinning Асен и жена щеше да го бие. За мен Митко е пътник. Лично предположение - Стоян ще е човека с 3 спечелени дуела/ще бие Петър и Митко/, НО на финала ще останат Боби, Калоян и Стоян, при което фермерите гласуват директно Калоян да отиде и мисля че е ясен дуела между Боби и Стоян. ТОВА Е ЛИЧНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е СПОЙЛЕР!

Таа надявам се така да са нещата и Стоян да си излезе с гордо вдигната глава и от тази мижава ферма пълна с хора, на които душите им са пълни с ла*на Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт