🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 692
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Стара Загора
Мария си избърса ръцете с избора за дуелист, който и друг мъж да беше контузен, нямаше да го избере! Грозна постъпка! След като Камелия си тръгна, Дая и Данчо си продължиха по старо му. Едва сега , когато Петър обърна внимание на Дая, тя си промени поведението и е готова да зачеркне Йордан. А той е влюбен до уши! Но..... след като Дая го отряза, то се сети че Камелия го чака отвън и че "много я обича"! Цял латино сериал!

# 1 906
Всички коментирате Даяна, ама мислите ли, че поведението на Петър е адекватно при условие, че знае, че Данчо е лудо влюбен в Даяна. Не прояви и капка жал, че онзи човек ще да пощурее от ревност. Мъжът също може да постави граници. То свършиха жените, та да посегне на възлюбената на приятел.

# 1 907
Колко са хитри лисунгерите в Шоуто! Ха, всички искат да дочакат финала и то с кой ... със Чичкото! Най- слаб и ... урааа, лесен за ошамаросване!

# 1 908
Аз само да ви кажа, на мамите които подкрепят Боби за победител - не ги пишете тея работи тука, че той като вземе наградата и си купи любовно гнездо, първо вас ще потърси, да ви покани на гости. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 909
Колко са хитри лисунгерите в Шоуто! Ха, всички искат да дочакат финала и то с кой ... със Чичкото! Най- слаб и ... урааа, лесен за ошамаросване!
Ами то по тая логика чичо Митко да го пращат директно на финал. Той никога няма да е първи дуелист, защото е много, ама много добър по история и винаги е с имунитет от ратайството. И понеже е лесен дай са не го викат и за втори дуелист. Ми да му дадат наградата и да се свършва. Защото и на финала ще кажат Ама еди кой си беше срещу слаб противник

# 1 910
  • Варна
Аз само да ви кажа, на мамите които подкрепят Боби за победител - не ги пишете тея работи тука, че той като вземе наградата и си купи любовно гнездо, първо вас ще потърси, да ви покани на гости. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз така и не разбрах за какво любовно гнездо и ергенска квартира се споменава тук в темата. Какво е казал Боби?

# 1 911
Всички коментирате Даяна, ама мислите ли, че поведението на Петър е адекватно при условие, че знае, че Данчо е лудо влюбен в Даяна. Не прояви и капка жал, че онзи човек ще да пощурее от ревност. Мъжът също може да постави граници. То свършиха жените, та да посегне на възлюбената на приятел.

Не, разбира се - Петър е същият гьонсурат. Човекът драпа за финала, усети, че Даяна е лесна мишена и само да й смигне, е вдигнала опашката. Което пък си е рейтинг и продукцията ще го пази до края, за да има сеир и по 2000+ коментари в социалките и форумите.

# 1 912
  • София
Даже попитах съвсем невинно дали не е за хонорар там. Скочиха ми, че не е и да не се излагам. Е, сега малко преди финала излиза, че съм бил много прав. Всъщност не, не бях напълно прав, защото нямаше как да прогнозирам, че ще стигне чак такова дъно. Simple Smile
Нищо не е в състояние да ме убеди, че Даяна, дори и да е с хонорар в предаването, твори простотии заради парите или по нечие поръчение. За мен тя си е такава натурално - глупава, куха, със свръхего, генерално сбъркана ценностна система и никакво достойнство. Нечестен и нечист човек.

# 1 913
Аз само не разбрах какво казва Дана. Гледам на различни коменари споменавате Дана. Да не би да пише тук и тя.

# 1 914
Дана, диагностицираме го Данчо, да. Болен е от любов.

Може да е сапунен сериал шоуто, но саундтрака е български.Wink

Стенли - Обсебен

Търся, влача се, денонощен и блед
 всяко вдишване е квадратче към теб
 и навсякаде тъкмо тук си била
и зад ъгъла си се скрила едва...

# 1 915
Аз така и не разбрах за какво любовно гнездо и ергенска квартира се споменава тук в темата. Какво е казал Боби?
Боби каза, че си имал нещо като ергенска квартира,нищо,че бил женен. И имало оплаквания от съседи от....мммм шум. Та после сложили дюшеците на пода и....

# 1 916
Даже попитах съвсем невинно дали не е за хонорар там. Скочиха ми, че не е и да не се излагам. Е, сега малко преди финала излиза, че съм бил много прав. Всъщност не, не бях напълно прав, защото нямаше как да прогнозирам, че ще стигне чак такова дъно. Simple Smile
Нищо не е в състояние да ме убеди, че Даяна, дори и да е с хонорар в предаването, твори простотии заради парите или по нечие поръчение. За мен тя си е такава натурално - глупава, куха, със свръхего, генерално сбъркана ценностна система и никакво достойнство. Нечестен и нечист човек.
Абсолютно,  ако са й платили, са се минали, тя и безплатно върши същите глупости.

# 1 917
  • София
Данчо наистина е болен от любов. Отгоре на всичко си въобрази, че може да си изиграе картите хитро като върти 2 жени и сега го изгаря чувството, че е оплескал сам нещата. И не че толкова се загрижи за Камелия, а просто се ужаси, че ще остане от два стола на земята. На 40 е все пак, не е като да е на 20. Има си и той своите страхове, сигурна съм.

# 1 918
  • Варна
Боби каза, че си имал нещо като ергенска квартира,нищо,че бил женен. И имало оплаквания от съседи от....мммм шум. Та после сложили дюшеците на пода и....
Това в предаването или някъде в сайта от видеата на Мирон?

# 1 919
Това в предаването или някъде в сайта от видеата на Мирон?
Боби сам, в предаването. Като беше заместник ратай.

Общи условия

Активация на акаунт