🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 750
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 890
Интересно какво имаше предвид Андрей в края на епизода, че сагата с контузията на Стоян отприщва последваща сапунена опера? Т.е. ако Стоян беше казал, че не иска да е на дуел, Мария би избрала Дая и тя да отпадне? А сега оставането ѝ задълбочава страстите на двама съфермери. Или нещо подличко и пресметливо около контузията, някак разочароващо звучеше Андрей.

# 1 891
  • Вестерос
За мен най-шокиращо бе следното: на сутринта Данчо отива при Даяна и тя започва да му обяснява колко яко е било всичко и как с Петър мислят по един и същ начин wtf ...  Разбирам да беше споделила това на Мария или някой друг... Или тази е яко във филма и няма идея какво и се случва или всичко е по сценарий. Друго обяснение нямам.
Много беше лейм това..

Джолева, Гелика, в преден пост бях обяснила защо мисля, че е грешно второто.

Скрит текст:
Потребителка писа, че е видяла чичо Митко. Трябва сега да излиза по сметки.

Хахаха МЕРИ хахаахах с глас се смея!

# 1 892
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Чичо Митко е вторият дуелист и той си тръгва.

# 1 893
  • Бургас
Благодаря НАНА77!

# 1 894
Сега видях профила на Калояна във Инстаграм..... само снимки сам и с Петър..... не ми е нормално на мен мъж да се фиксира в друг мъж, честно. Погнусата ми е много голяма.

Нищо странно, направен е след като е напуснал Фермата, може би дори от Петър. Smiley Като имам предвид, че песен от 1977 е любимата на Калоян...то не е като да си постваш цитати във Фейса.

Тоя Йордан вече ми дотегна. Ебахти геновевата сълзлива. Много ми е противен и тоя гащеризон, като го нахлузи за битките и направо падам. Много ме дразни вече наистина пълна жена
И пижамата му е цяла, с копчета отпред! Все едно е с ританки, направо покъртително .Laughing

Като го видя с тази пижама и си го представям и с нощна шапчица. Satisfied А с този фенер снощи направо умрях от смях. Дзяк:
Скрит текст:
Не можах да се стърпя честно Куку Дзяк ::Simple Smile))) този човек за мен е болен.

Аз не съм на страната на Йордан, даже изобщо.

Но защо пишете, че бил болен?
Едно е хората да се обиждат, но вече друго е да се слагат диагнози, мисля, че е прекалено.
Човекът е просто много влюбен, а хората, когато са прекалено влюбени правят обсвебващи глупости.

# 1 895
Скрит текст:
Скрит текст:
Айде бе Нане, откога те чакаме. Благодаря
Искам да знам-ако Пешо отпада кой го бие. Може и на лични

# 1 896
  • Вестерос
Ей, обаче хич не ми вярвате на мен Grinning

# 1 897
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

С разширени зеници съм. ЕДвам гледам. Grinning

# 1 898
Скрит текст:
Скрит текст:

С разширени зеници съм. ЕДвам гледам. Grinning
Аууу ужасно е. Играла съм го това
Бързо възстановяване

# 1 899
Цитат
Завеса на първо действие.
Второ действие...

Докато Данч вие от болка заради разцепената си глава, Пешко триумфира пред Кано: Е, бате! Два часа е. Знаеш ли, кога ще чакам някоя жена до два часа!? Сиреч, арна е момата.
На сутринта феята кръстница Мара, разпитва Пепеляшка за срещата.

Дайчето: А бе, тоя Петър много печен бе! Знаеш ли какво ми каза: Добре, че си хубава, че щеше да ядеш картофите на Стоян!
Хи хи хи ха хо хи ... ама аз съм ОК с това! Латино мачо!

Малко по - късно Пепеляшка пресявайки брашно започва да разсъждава: Искам всички да са щастливи, но и аз да съм добре. Не е ОК това!

Мара задава въпрос за 100 000 лв - Ако имаш и Данчо, и Петър, кой от двамата по ще ти е вариант?
- Петър е нов и интересен! - отговаря Пепеляшка.
Е това е!

# 1 900
Нямам търпение да гледам довечеря.
Водещите често показват отношението си към участниците, според мен не харесват Стоян и ясно си личи това.

# 1 901
  • Другата България
Цитат
Завеса на първо действие.
Второ действие...

Докато Данч вие от болка заради разцепената си глава, Пешко триумфира пред Кано: Е, бате! Два часа е. Знаеш ли, кога ще чакам някоя жена до два часа!? Сиреч, арна е момата.
На сутринта феята кръстница Мара, разпитва Пепеляшка за срещата.

Дайчето: А бе, тоя Петър много печен бе! Знаеш ли какво ми каза: Добре, че си хубава, че щеше да ядеш картофите на Стоян!
Хи хи хи ха хо хи ... ама аз съм ОК с това! Латино мачо!

Малко по - късно Пепеляшка пресявайки брашно започва да разсъждава: Искам всички да са щастливи, но и аз да съм добре. Не е ОК това!

Мара задава въпрос за 100 000 лв - Ако имаш и Данчо, и Петър, кой от двамата по ще ти е вариант?
- Петър е нов и интересен! - отговаря Пепеляшка.
Е това е!

It's OOOOOOK!

# 1 902
Сега видях профила на Калояна във Инстаграм..... само снимки сам и с Петър..... не ми е нормално на мен мъж да се фиксира в друг мъж, честно. Погнусата ми е много голяма.

Нищо странно, направен е след като е напуснал Фермата, може би дори от Петър. Smiley Като имам предвид, че песен от 1977 е любимата на Калоян...то не е като да си постваш цитати във Фейса.

Тоя Йордан вече ми дотегна. Ебахти геновевата сълзлива. Много ми е противен и тоя гащеризон, като го нахлузи за битките и направо падам. Много ме дразни вече наистина пълна жена
И пижамата му е цяла, с копчета отпред! Все едно е с ританки, направо покъртително .Laughing

Като го видя с тази пижама и си го представям и с нощна шапчица. Satisfied А с този фенер снощи направо умрях от смях. Дзяк:
Скрит текст:
Не можах да се стърпя честно Куку Дзяк ::Simple Smile))) този човек за мен е болен.

Аз не съм на страната на Йордан, даже изобщо.

Но защо пишете, че бил болен?
Едно е хората да се обиждат, но вече друго е да се слагат диагнози, мисля, че е прекалено.
Човекът е просто много влюбен, а хората, когато са прекалено влюбени правят обсвебващи глупости.
Нищо лошо не съм вложил в това като съм го написал ьа мен е така.Той не знае на кой свят е ходи като муха без глава,ставя ляга става ляга откача ама кой е виновен аз ли?Човек сам каквото си направи друг не може излъчването му даже не е ок.

# 1 903
  • Другата България
Ако наистина чичака е на дуел, то омразата и неприязънта към Стоян ще е още по-голяма - от цялото оредяло стадо.
Защото видиш ли, избрал лесен противник.
Защото видиш ли, симулира и така се оправдава да избере лесен.
Предвиждам нова порция жлъч, омраза, ирония, епитети и всякакви подобни към Стоян от всички останали, воглаве с Калоян и Надка /инициаторите на това той да е на дуел/.
Ако пък Стоян има "нахалството" и "наглостта" да отстрани Шестака, майкоууууууууу.....
Тези ще го линчуват, ще има нова порция от това, което евентуално ще видим довечера, дори порцията ще е с гарнитура, и то двойна.
Отсега ми е жал за този човек - Стоян, Милена може да е всякаква, но ако не беше тя да е до него независимо от подбудите си, то той щеше да се спихне съвсем и сам да си е тръгнал. Всеки заслужава да има човек до себе си в труден момент, за Стоян това е Милена.
Ако дуелът е Стоян - Шестак, естествено съм за Стоян.
Много, ама много ОК съм чичака да си ходи, винаги съм писала, че не го харесвам.

# 1 904
Олееее гледах сега предаването където Сашо Кадиев се изказа уж шеговито относно Даяна. С две думи я описа толкова добре, че чак мен ме пресече.
Даянке Даянке мн срам те чака от тук нататък

Общи условия

Активация на акаунт