🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 783
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 875
За мен най-шокиращо бе следното: на сутринта Данчо отива при Даяна и тя започва да му обяснява колко яко е било всичко и как с Петър мислят по един и същ начин wtf ...  Разбирам да беше споделила това на Мария или някой друг... Или тази е яко във филма и няма идея какво и се случва или всичко е по сценарий. Друго обяснение нямам.
Ако тя го смята наистина само за приятел, аз не виждам нищо лошо в това да споделя какво я вълнува🤷‍♀️

# 1 876
Данчо глътна вода,няма пред кого да се доказва,играта за имунитет снощи го показа.Ако е останало нещо мъжко в него би следвало да се отдалечи и фокусира само върху играта,но според мен той тепърва ще набира скорост по надолнището,убеден съм ,че в момента в него няма здрав разум ,което ще е пагубно  за него.Just Mee    поведението и до тук спрямо него надхвърля много над приетелските взаимоотношения,тя се хвана от едното клонче на другото,в началото просто трябваше да си кажат джъст френдс да се знае ама не тя милата не знае дали и се ходи до 00 или другото.

# 1 877
А на мен ми направи впечатление маниерът, с който Андрей говореше за болката на Стоян. Току размахват наградата там и ...Не знам,но явно мнозинството от хората вече и за по-малко пари ще продаде и задницата и душата си.
Другите драми въобще не ме интересуват, всеки си носи лицето  -  как и какво ще пощаже,той да му мисли.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:47 от cardu

# 1 878
  • Другата България
Аз понеже снощи гледах на пресекулки, се впечатлих от началото на епизода.
Предвеща наистина голЕм съспенс с елементи на драма, съчетан с такива на трагикомедия.

В главната роля ЪФкорс лейди Ди, една нереализирана актриса, която дано не пробива в друг жанр, различен от този, в който е НЕпробила, че хич няма да е ОК.
Вечер. Нощ. Мрак.
Всички спят, само един ДанЧ е неспокоен, върти се, мята се, сънува кошмари. Става, обикаля, чака.
Любимата му е на вечеря с друг и той е тъжен, и едновременно гневен.
Като типичен близнак е раздвоен между страст и гняв.
Полунощ. Или малко след полунощ.
Вратата на фермата издава скърцащ звук, Пепеляшка се завръща. Белите маратонки са все още на краката ѝ, не се налага после принц ДжепеТЪР да търси специализиран магазин на "Найк". Същият принц върви заедно с нея, вдигнал яката на черния фрак, прегърнал Пепеляшка, сгушили се един в друг в нощния хлад, тихичко си шепнат един на друг:
Ди: "Много ми беше приятно, невероятна вечер, преоткрих те, къде беше два месеца, защо, защо....си загубих времето със застаряващ магьосник, дали ще останеш, поостанеш И в леглото .....евентуално, може би....защото ще е ОК?"
ДжепеТЪР: "Да, и на мен ми беше приятно, ти си страхотна, невероятна, красива, невероятна коса...../другото го забравих/".
Изпраща я до ратайската колиба, където Пепеляшка трябва да събуе пантофките Найк и да облече слугинската униформа. Тоест, да се превърне в тиква /опс, това май беше каляската?/. В същото време от полумрака се показва прегърбената фигура на мъж по пижама, който бди, дебне, чака /направо три в едно/.

Пепеляшка: "Това Данчо ли е?"
ДжепетЪР: "Мдаааааа, Данчо е. Хайде, аз отивам при....Калоян".
Което няма да е ОК, но понеже на ДанЧ не му е ОК, а на теб ти е ОК, и на мен ми е ОК, то за да е ОК и на него, не следва да ни е ОК на нас.

Завеса на първо действие.

# 1 879
  • при късмета
На Ванчето тази седмица ѝ беше тежка. Първо Петър я отряза, после чу съвсем ясно как момчето, в което е влюбена и хората, които има за най-близки приятели заедно ѝ се подиграват.
Имала тежка седмица, но вчера приглася на един от тези, които ѝ се подиграваха. Да не кажа, че той е главната причина отношението на Петър да е такова към нея, защото само му намила с/у нея. Това не би трябвало да е оправдание за действията ѝ вчера, напротив

# 1 880
Ива Екимова в Преди обед:
Даяна се опитва да се идентифицира с мъжете, с които влиза във флиртаджийски отношения. Как пъро се намери в Данчо, след това изведнъж се оказва, че се изгубва в Данчо, след това се намира в Петър. На мен това поведение ми е малко лицемерно, несигурно и издава наистина дефицити в характера.
Иска да излезе суха от цялата ситиация, дава грешни сигнали, ама чакай 2 месеца къде беше?
И другите се изказаха доста зле за нея и Йордан. Явно и известните личности са с анадолско мислене.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 13:18 от Анонимен

# 1 881
Стоян не е добър - Стоян е глупав. Много е глупаво да угаждаш на хора, които открито демонстират нехаресването си към теб. Той се пожертва (съгласявайки се да излезе куц на арената) от чиста човешка глупост - да се доказва пред Сульо и Пульо, на които грам не им дреме за него и квото и да им докаже ще е без значение и нищо няма да промени в отношението им към него. С Кустев им доказа достатъчно. Сега трябваше да се погрижи и угоди на себе си - да си докаже пред себе си, че е по-важен от от всички останали, а не да се жертва за да им направи кеф.
Мария за малко да ми стане любимка. Но това, което направи със Стоян... - Милена е права, че си изми ръцете. Освен това подкрепя Даяна, за нищо не била виновна тя горкичката страдалка и жертва на нечия непоискана любов. Само дето Даяна съзнателно флиртуваше с Данчо за да хлътне по нея. Направи го публично на маймуна използвайки факта, че е мъж, на който хубава жена му се предложила. Всеки от фермерите, на който се беше натегнала Даяна щеше да се влюби и стане за смях. Отделно до го довърши като се направи загрижена за достойнството му и за чувствата на Камелия. Добре, че се появи Петър за да се загрижи за достойнството и годеницата на уж най-добрия си приятел.
Тази е в състояние да разруши и най-здравия брак ако си го навие на пръстта, защото има данните, но за съжаление ги използва в чужда вреда, а не за нещо добро. Сатаната изкусителка. Единственото спасение от такива е да стоиш далеч от тях, защото на дяволското изкушение никой човек не може да устои. Толкова народ нарани тази кучка просто така - за кеф и защото може.

# 1 882
  • Варна/Лондон
Жалка Дая, толкова прозрачна е тази... че чак ми се гади от нея. Не смее още да пусне единия клон, преди да се хване здраво за следващия, маймунка малка. Като му целува ръцете на Данчо, беше окей, сега я засърбя от Петър и се  усети колко е яко да въртиш поне двама. Тая ако още някой се кандидатира, няма да му откаже, летището и е бая посещаемо.

# 1 883
Сега изгледах. Даяна и Даню не искам да е и ги коментирам вече. Аман от тях. То май Аман от повечето. Искам само и единствено Боби за победител. И окончателно ако е жена да е Ваня. Намирам някаква лееека прилика между нея и Стоян. В стремежа си да се харесат на останалите, да получат тяхното одобрение започват да пеят в общия хор и се излагат понякога.
Ако бях на мястото на Стоян щях да кажа, че не мога, че ме боли. Така и така каквото и да направи нито ще го приемат, нито ще го признаят за един от тях, нито ще се зарадват на евентуална негова победа. Глутница това са. Стоян тук в стремежа си да се докаже, направи грешка.
Изкефи ме Боби на дуела. Машина. Нооо и Калоян е силен физически и то доста.

# 1 884
Защо решихте, че Стоян само на рентген е гледан. Може на някакъв скенер, на който се виждат и меките тъкани, да са го минали набързо. Не оправдавам Мария за избора, но смятам, че беше права за Милена ,че прави тези сеири, само когато се почувства незастрашена от дуел и че не би погледнала Стоян и Асен, ако не беше изпаднала в немилост. Всички тези нейни превъзнасяния и хвалби към Мария, в началото на фермерството, бяха толкова изкуствени, колкото и тези с Калоян предната седмица.  Надя, може да е всякаква, но много ми хареса с това "ти си гола вода" , защото очевидно е така и то не само по история. Великата адвокатка, печелеща милиони, не може елементарни те си казуси да защити и то пред селянката Мария. Омръзна ми да чета за стадото и горката Милена - всичко е евтин популизъм. Какво общо имаше това със Стоян и че Мария е майка или предната седмица към Калоян - "представи си, че с майка ти се държат така..." , защото била боса в студа?

# 1 885
Тя неслучайно си каза, че няма приятелки навън. Сега пък хептен няма да има.
Даяна като една Йовкова Албена - "Грешна беше тази жена, но беше хубава"...
Или след снощи героиня на Робърт Бърнс -"Девойката, която ми постла легло".

# 1 886
В промото Андрей към Стоян-Портата на Фермата е отворена и можеш да си тръгнеш по всяко време.
   Какво ли ще значи това и в какъв ли контекст е казано?Много ми е любопитно.
    Ако чичо Митко ще е втори дуелист,както ги дават в същото промо,седнали един до друг, малко ми става жал за него.Първият път би Асен,върнаха го.Сега ще играе с контузен -пак неварвнопостованост.
   Дали ще измачкат ратайските чаршафи Пешко и Даянчето?А Данчо дали ще слухти и ще вика -завий се да не настинеш!
   Такова унижаващо отношение към самият себе си не съм виждала отдавна ,даже и в риъла.И Дая и Данчо,ама тоя втория направо......
    И така направиха,че всичко се върти около тях,писва ми.Искам да обсъждаме и другите,ама те каквото и да направят,блезнеят пред любовната драма.Даже искам пак да има влизане на годеницата!Искам още зрелища!

# 1 887
  • Другата България
Ама Митко ли ще е втори дуелист?

# 1 888
Да.

# 1 889
Според промото, да.

Общи условия

Активация на акаунт