🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 913
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 860
Ама верно,че и пижата му е такава. Тя и сестра ми имаше,като беше на 5. Бива ли на голям мъжж да носи такава пижама на елени ли там на какво беше. Само залъгалката му липсва и една количка.
И Дайчето, докато канеше вътре на леглото "най- готиния пич във Фермата", изтупан като латино мачо, се появява Данчо с ританките...

# 1 861
Мен пък ме кефи пижамата му Grinning

# 1 862
С тези гащеризончета за игрите, спането - (уанси) или както е името им за възрастни, Даню Богатия показва една артистичност, различност, едно пораснало, но щуро 40-годишно дете. Магията на смеха. Wink

# 1 863
  • Sofia
За мен най-шокиращо бе следното: на сутринта Данчо отива при Даяна и тя започва да му обяснява колко яко е било всичко и как с Петър мислят по един и същ начин wtf ...  Разбирам да беше споделила това на Мария или някой друг... Или тази е яко във филма и няма идея какво и се случва или всичко е по сценарий. Друго обяснение нямам.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 11:42 от vaflichka

# 1 864
Обаче, забелязвате ли как Даяна сега ще стане любимката на Петър и Калоян, които почти всяка седмица са във властта? Мисля, че новите отношения с Петър ще я добутат доста напред. Мария от самото начало намекваше, че Даяна ще е първи дуелист, но след сближаването с Петър, й се размина дуела. Поне аз останах с такова впечатление. И накрая ще излезе, че Даяна се присламчва към мъжете и стига до финал..

Да попитам, понеже в "Преди обед" дадоха кадри от латино вечерята и гледах по-внимателно, направи ми впечатление как ръката на Даяна я нямаше в кадър, а Петър каза "Ей,малката", вие как го тълкувате? Явно Даяна не си губи времето. Joy Ако Петър беше откликнал на поканата й да си легне при нея, със сигурност щеше да има продължение... И както коментираха днес в "Преди обед", тези хора не си ли дават сметка, че ги дават в национален ефир в праймтайма? Направо се чудя на Даяна как се осмелява да се държи пошло и вулгарно като знае, че семейството й я гледа. За сравнение, миналия сезон Митко Калайджиев и Красимира се бяха влюбили, но не си позволяваха толкова волности. Бяха близки, но си бяха поставили граница и изчакаха да излязат за да се случи нещо между тях. Аз лично им се кефя като двойка и се радвам, че още са заедно.

# 1 865
Мария искаше да опознае Дайчето, нали затова я отдели от Дан.Wink Опозна я, хАреса я - и Стоян изгърмя.

Надя защо пусто и когато злорадо се шегува пак не ѝ се получава. Калоян ще гръмнел с пищова. Rolling Eyes За Ваня бях писала, че има ли малко власт, започва да наглее.
Яд ме, че всички са яко плоски. Нищо не им се получава като взаимоотношения, като толеранс, като шеги...Sad

# 1 866
  • Другата България
Надя дъното.
Това е вече моето определение за нея.
Никога не е имало участник на такова дъно, на такова ниско ниво, на което е тя.
Тази жена, откакто е влязла, се е фиксирала само и единствено в Милена, и не говори, не прави и не мисли нищо друго освен за нея и това как да я злепостави, очерни, наругае, спретне интрига, изпразни си вътрешната нищета.
Типичното поведение на жена, насилвана от някого /съмнявам се, че е само от мъжа си/, на жена, която не е имала смелостта да каже това, което е искала и мислила именно защото я е било страх, на жена, крайно неудовлетворена от живота - защото нищо не е постигнала в него /провал на първи брак и живот на село сред пчелите/, на жена, която олицетворява всичко негативно и грозно като женски качества. За мен това е лош човек, наистина лош. Дали е била такава или животът я е направил не знам, но това, което излъчва може да отрови и змия кобра или черна мамба. Буквално.
Тя грейва, светва, усмихва се само когато или тя самата, или друг някой напада Милена, тогава сияе, тогава е щастлива, тогава е в свои води, тогава се чувства удовлетворена и доволна. Това дори прилича на психопатско поведение. Чак плашещо.

# 1 867
Обаче, забелязвате ли как Даяна сега ще стане любимката на Петър и Калоян, които почти всяка седмица са във властта? Мисля, че новите отношения с Петър ще я добутат доста напред. Мария от самото начало намекваше, че Даяна ще е първи дуелист, но след сближаването с Петър, й се размина дуела. Поне аз останах с такова впечатление. И накрая ще излезе, че Даяна се присламчва към мъжете и стига до финал..

Да попитам, понеже в "Преди обед" дадоха кадри от латино вечерята и гледах по-внимателно, направи ми впечатление как ръката на Даяна я нямаше в кадър, а Петър каза "Ей,малката", вие как го тълкувате? Явно Даяна не си губи времето. Joy Ако Петър беше откликнал на поканата й да си легне при нея, със сигурност щеше да има продължение... И както коментираха днес в "Преди обед", тези хора не си ли дават сметка, че ги дават в национален ефир в праймтайма? Направо се чудя на Даяна как се осмелява да се държи пошло и вулгарно като знае, че семейството й я гледа. За сравнение, миналия сезон Митко Калайджиев и Красимира се бяха влюбили, но не си позволяваха толкова волности. Бяха близки, но си бяха поставили граница и изчакаха да излязат за да се случи нещо между тях. Аз лично им се кефя като двойка и се радвам, че още са заедно.
Те не са ли разделени тия двамата Митко и Красимира??

# 1 868
Пак са заедно.

# 1 869
  • Другата България
Разочарова ме и Ванчето, но малко.
Това нейното според мен е от глупост, и някаква първичност.
То дори не знае защо е при "стадото", където са много - там и тя, някак не заявява идентичности не се идентифицира като самостоятелна единица, нещо като Даянчето, но в по-лека форма - някой да е напред, тя да е след него.
В случая е възможно и да има неща, които не са ни показали и тя наистина да има основание да е на тази позиция.
Каквото и да е, както и да е, тя е моята фаворитка за финал от жените, заедно с Надежда /която не ми е фаворитка, но съм сигурна, че ще е там/. И това ще е добре, дори прекалено добре, защото така ще се видят предпочитанията на хората. Трябва да се видят.

А Боби няма кой да го бие. От мъжете, които са там, единствен сериозен опонент за съжаление му е Калоян.
От това, което се показва на арената. От видяното. Това е моето мнение, и ако някак не се извъртят нещата и Калоян не ....и аз не знам какво, то за отново мое съжаление той ще е втория мъж на финала, снощи това ми се изясни, като гледах този дуел за имунитет. Нищо, това е добър вариант също.

# 1 870
  • На морето!
На Ванчето тази седмица ѝ беше тежка. Първо Петър я отряза, после чу съвсем ясно как момчето, в което е влюбена и хората, които има за най-близки приятели заедно ѝ се подиграват.

С тези пижами Данчо буди точно смях и малко съжаление.

# 1 871
Даню Богатия!!!Сам ли се е кръстил така?

# 1 872
Простата Даяна нямало да пренебрегва себе си повече.
Ама тя кога се пренебрегна, че съм изпуснала?
Тя много добре знае, че Даню е нагълтат яко кукичката.
Ама видя, че даде заден като влезе Камелия и тогава ѝ се показа, че Дидка е номер две.
И понеже егото ѝ е в небесата и се амбицира, за да покаже, че може да стане номер едно.
И си използва типично женския похват-дава и тя назад в подходящия момент, а не веднага, натъртва, че Даню е сгоден и чака тоя балък да зареже Камелия, за да се нахрани егото на Дайчето. Тя много добре знае, че той здраво е захапал, ама се обиди като ѝ показа, че тя е номер 2.
Сега Даню да очаква да му бие шута в задника, когато тя си докаже, че е номер едно.
Предполагам, че по същия начин е постъпила и с Ники Илиев.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:29 от Лайка

# 1 873
  • София
Аз не виждам Милена като жертва и на двете нищо не им се разбира, та май изпуснах половината разговор. Мария се ядоса и повика малко, разбира се, че е грозно поведение, но не бих го сравнила с това с Поли или с Дана като я дърпа за ръката. Аз не харесвам Милена, както знаете, за мен тя ги провокира, обижда лошо и всички са й насъбрали, не я понасят. След изказването й за починалите деца, загуби всякакви симпатии в съфермерите. Тя ги изнервя нарочно с цел да се развикат и после, ама защо така се случи. Въобще не ме разочарава, че се смя Ваня на караницата. Не одобрявам миналата седмица Калоян като каза, че нямало да яде тогава Милена. Ето това вече е крайно нехуманно поведение, как може да откажеш храна, която дори не си изработил сам.

Разочарована съм и от отношението към Стоян, дори и да симулира, той стигна дотам, защото му е болно от положението, в което изпадна. Жестоки са хората вътре с него, нищо не им е направил, че да го правят аутсайдер. Да го бият на арената и толкова, Боби, Калоян, Данчо, ще го бият без проблем, за Петър не съм сигурна. Битката за финалните трима мъже ще е между Боби, Калоян и Данчо. Данчо често се справя по-добре от Калоян, но пък смятам, че мислите за Даяна и Камелия го разсейват.

# 1 874
Даню Богатия!!!Сам ли се е кръстил така?

Мда, има си и тениска с надпис на гърба.Wink Поредният шизофреничен образ с който съжителства.
Ако е хитър сега Даката, ще извърти, че Камиту толкова му липсва, чак на Дайчето без малко да каже Камелийо! Smiley

Днес не ми се ще да съм сериозна. Сринаха се достойнства, пазеха се приятелства от омърсяване, прегръщаха се тройно...
искам просто да съм си ОК! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт