🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 855
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Sofia
Илиян Кустев и Митко Калайджиев в Преди обед: “Ако влезе македонеца Даяна ще стане още по-объркана.” 😂😂😂 Данчето не ни е излъгала във форума.

Ма нека, красиво момиче е, как да не я пръска тая красота върху всички. 😂

Само не стана ясно какво е имало във Фермата с македонеца което не е излъчено, но всички знаят за него.

# 1 846
  • София
Кога е финалът, има ли обявена дата?

# 1 847
Ама верно,че и пижата му е такава. Тя и сестра ми имаше,като беше на 5. Бива ли на голям мъжж да носи такава пижама на елени ли там на какво беше. Само залъгалката му липсва и една количка.

# 1 848
Сега видях профила на Калояна във Инстаграм..... само снимки сам и с Петър..... не ми е нормално на мен мъж да се фиксира в друг мъж, честно. Погнусата ми е много голяма.
Тройната прегръдка пред обора беше супер смешна, а думите на Кано:"Вие се целувайте, аз съм отзад" прави още по-ясно нездравото му отношение към приятелството с Пено .
Той Калоян е мъка горкия, че и за мъж се има, не зная коя жена ще го търпи този .Дали му поле за изява на селянина и няма спирачки.

# 1 849
Обаче много интересно как приятелите и близките на тия всиките деградации имат един образ за тях и сега ги виждат какво са всъщност. Сигурно е голям шок за тях и интересно дали след като са излезли отново ще имат желанието да общуват заедно. Надали.

# 1 850
  • Варна
Обаче много интересно как приятелите и близките на тия всиките деградации имат един образ за тях и сега ги виждат какво са всъщност. Сигурно е голям шок за тях и интересно дали след като са излезли отново ще имат желанието да общуват заедно. Надали.
Как реши, че приятелите и близките им имат/са имали други представи?  Че чак и шокирани..Joy
Изчаках няколко часа да отмине лавината от хейт, явно не са достатъчни..

Скрит текст:
Илиян Кустев и Митко Калайджиев в Преди обед: “Ако влезе македонеца Даяна ще стане още по-объркана.” 😂😂😂 Данчето не ни е излъгала във форума.

Ма нека, красиво момиче е, как да не я пръска тая красота върху всички. 😂
Само не стана ясно какво е имало във Фермата с македонеца което не е излъчено, но всички знаят за него.
Намекна се че СЛЕД Фермата е имало нещо. Което може и да не е така.

# 1 851
Сега видях профила на Калояна във Инстаграм..... само снимки сам и с Петър..... не ми е нормално на мен мъж да се фиксира в друг мъж, честно. Погнусата ми е много голяма.

Нищо странно, направен е след като е напуснал Фермата, може би дори от Петър. Smiley Като имам предвид, че песен от 1977 е любимата на Калоян...то не е като да си постваш цитати във Фейса.

Тоя Йордан вече ми дотегна. Ебахти геновевата сълзлива. Много ми е противен и тоя гащеризон, като го нахлузи за битките и направо падам. Много ме дразни вече наистина пълна жена
И пижамата му е цяла, с копчета отпред! Все едно е с ританки, направо покъртително .Laughing

Като го видя с тази пижама и си го представям и с нощна шапчица. Satisfied А с този фенер снощи направо умрях от смях. Дзяк:
Скрит текст:

# 1 852
Близките им ще ги оправдаят . Разбира се, някои ситуации бяха много грозни, но ще се наблегне на това, че са били в изолация, динамиката вътре е друга, борбата е жестока и пр. Те като се гледат дали ще се харесат-това ми е по-интересно? Няма никой да си признае, че се е държал зле, но ще го знае като остане насаме със себе си .

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 11:11 от ru_georgieva

# 1 853
Независимо кого ще избере Стоян - макар, че го дадоха в промото, според мен ще отпадне.
Напълно вярвам, че е контузен и не се чувства Ооокеейй.
Не е задължително рентген да го покаже - спортувам активно и имам моменти, в които разтягам сухожилие, мускул, което си боли и ми ограничава движенията, но на снимка нищо няма да се види.
Мара като я боляха краката, а беше сложена за заместник-ратай от Поли направи страшен панаир, но сега си изми ръцете публично и няма проблеми.

# 1 854
Да не подценяваме чичо Митко. Все пак има един спечелен дуел и то с 10:0 🙃

Именно, затова и попитах другите защо не го виждат на финал.
Отделно е добър по история.
Отделно умее много неща, свързани с животни, строеж, селска работа.

Ако е на дуел може и да спечели, ако си подреди добре игрите и си даде зор.
По-тромав е чичо Митко. Знания и умения има, ще си изиграе битките, но ще е бавен. Възрастта ще си даде отражение.
А Асен е ясен. Единственият му шанс за победа в тази ферма беше ако е на дуел с овцата Хармония и то като беше болна.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 11:19 от Snow storm

# 1 855
  • При розите и топлата вода ......!
Втори дуелист е:
Скрит текст:
Митко Шестака
Победител от двубоя в събота и според спойлера е :
Скрит текст:
  Митко Шестака
Второто не е вярно.
Тиф, я дай на лични вярното, моля.
Ако може и на мен на лично вярното.

# 1 856
А , шок! Те не са по-различни навън.
   По-назад някой каза,че Сашо Кадиев се е изказал за Даянчето.Митко Калайджиев беше,каза че я познава отпреди.
   Аз нямам нищо против Боби да спечли.Ако това стане няма да има нищо общо с победата на Веселка миналата година.Боби си взема имунитети,силен,можещ,работещ,бил е на всички позиции.Отвя ги на вчерашната битка.
   Забавлявах се вчера с Петър и Калоян,как се закачаха с Дая ,докато метеше обора.Леко,небрежно,без драми.Няма ли повече такива моменти,които да гледаме , ей така малко шеги и закачки.Не само с тях и не само на любовна тематика.
   Даню .....айде,няма и аз да сипвам-всичко е казано.Пухльо!!!!!

Милена снощи пита защо мъжете са замълчали ,кгато Мара ги събра и пита Стоян как се чувства.Ама що само мъжете трябва да кажат нещо?А жените? А Дайчето,дето винаги е на странта на правдата?Мълчаха като ......

# 1 857
Втори дуелист е:
Скрит текст:
Митко Шестака
Скрит текст:
  Митко Шестака
Второто не е вярно.

Абе хора вие не осъзнавате ли, че при дуел ако не е единия ще е другия? За какво ви е на лично да се праща, все едно отиват 5 човека на дуел...

# 1 858
Втори дуелист е:
Скрит текст:
Митко Шестака
Скрит текст:
  Митко Шестака
Второто не е вярно.

Абе хора вие не осъзнавате ли, че при дуел ако не е единия ще е другия? За какво ви е на лично да се праща, все едно отиват 5 човека на дуел...
Ми, не не осъзнаваме.

# 1 859

Нищо странно, направен е след като е напуснал Фермата, може би дори от Петър. Smiley Като имам предвид, че песен от 1977 е любимата на Калоян...то не е като да си постваш цитати във Фейса.

Тоя Йордан вече ми дотегна. Ебахти геновевата сълзлива. Много ми е противен и тоя гащеризон, като го нахлузи за битките и направо падам. Много ме дразни вече наистина пълна жена
И пижамата му е цяла, с копчета отпред! Все едно е с ританки, направо покъртително .Laughing

Като го видя с тази пижама и си го представям и с нощна шапчица. Satisfied А с този фенер снощи направо умрях от смях. Дзяк:
Скрит текст:
Не можах да се стърпя честно Куку Дзяк ::Simple Smile))) този човек за мен е болен.

Общи условия

Активация на акаунт