🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 611
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 920
Аз само да ви кажа, на мамите които подкрепят Боби за победител - не ги пишете тея работи тука, че той като вземе наградата и си купи любовно гнездо, първо вас ще потърси, да ви покани на гости. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз така и не разбрах за какво любовно гнездо и ергенска квартира се споменава тук в темата. Какво е казал Боби?

Боби каза на Милена, че имал жилище за секс срещи с други жени и толкоз шумен бил секса, че съседите се оплаквали - от тогава махнал леглото и вече само на матрака (на пода) ги таковал. С жена му са уреден брак, нямало обич - уважение само.

Много яко уважаваш жена си, като по ТВ разказваш как трошиш легла с други жени.

# 1 921
Боби каза, че си имал нещо като ергенска квартира,нищо,че бил женен. И имало оплаквания от съседи от....мммм шум. Та после сложили дюшеците на пода и....
Това в предаването или някъде в сайта от видеата на Мирон?

В предаването в разговор с Милена . Мелиха брашно заедно и той си каза някои неща

# 1 922
idontthinkiloveuanymore, на Милена сподели, не на Надя. Smiley Представям си моралната туршия какъв поглед щеше да ококори.

# 1 923
idontthinkiloveuanymore, на Милена сподели, не на Надя. Smiley Представям си моралната туршия какъв поглед щеше да ококори.

Мерси. Аз знам, че е на Милена, ама им бъркам имената. Joy

А Милена се кикотеше като седмокласничка, сякаш искаше и тя да бъде поканена в това жилище и да има този разтърсващ секс, за който се споменава.

Питаше АМА ВЕРНО ЛИ АМА ВЕРНО ЛИ и Боби, нали е мъж, да си разкаже, да впечатли жената.

# 1 924
Моралната туршия...😂

# 1 925
А вие защо мислите че и жена му не троши леглото с други мъже някъде.
Може да имат уговорка да си излизат с други но да имат фиктивен брак.

# 1 926
Щото жена му седи вкъщи да гледа децата. Отделно, нека трошат квото искат - ама да не го споделят пред камери. Иначе ще се бъзикаме с това колкото си искаме и моралистките нема ни спрат.

# 1 927
  • Sunshine state
За мен Боби и Веселка са несъпоставими и изобщо не намирам прилика между тях. Не харесвах Веска с това вечно мрънкане колко е неоправдана, колко са бедни и тн. От съжаление гласуваха хората за нея, докато Борислав изобщо не е такъв мрънкач. И да, той и Митко най-много заслужават от всичките тия гнили персони вътре. Дано и Стоян остане, но не го виждам на финал.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:34 от Pupitka

# 1 928
Малии, и Бобсън не е достоен за финал!
Юргана. Само Юргана и Хармония, ако е жива.
Те са победителките на Фермата 6! Animal Dog2 Animal Ram
И Анго! Trophy

# 1 929
За мен Боби и Веселка са несъпоставими и изобшо не нанирам прилика между тях. Не харесвах Веска с това вечно мрънкане колко е неоправдана, колко са бедни и тн. От съжаление гласуваха хората за нея
Ами то другите варианти бяха Маргарита, която беше скандалджийка като Мара и зло като Надка, и Краси, който щеше да опука наградата по знойната латина. Та в крайна сметка Веселка беше най- приемлива, поне да създаде подходящи условия за децата си.

# 1 930
  • София
И Сами, който ако не беше сглупил така със Силвето, печелеше според мен.

# 1 931
  • Sunshine state
За мен Краси беше по-удачен вариант, макар и с оная Поля на врата.

# 1 932
Реално от цялата история миналата година Сами най много спечели. И е много по известен от Веселка

# 1 933
  • Варна
Затова че брака е без любов го чух, но явно момента с квартирата съм го изпуснала.

# 1 934
  • София
Реално от цялата история миналата година Сами най много спечели. И е много по известен от Веселка

Вероятно и с Даяна ще стане така.

Общи условия

Активация на акаунт